Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

TOMTOM XXL IQ Routes Europe Traffic (42 zemí) 5" RDS-TMC černá

TomTom XXL IQ Routes   TomTom XXL IQ Routes z boku   TomTom XXL IQ Routes držák   TomTom XXL IQ Routes krabice  
Kat. číslo: 8012262
Barva: černá
Dostupnost: -----
TomTom XXL s širokoúhlým 5-ti palcovým displejem pro lepší přehlednost a snadnější řízení. TomTom XXL obsahuje kompletní mapy Evropy. S touto mapou lze navigovat mezi dvěma adresami kdekoli v rámci 42 zemí západní a střední Evropy. TomTom XXL dále nabízí mnoho uníkatních TomTom funkcí jako je rechnologie IQ Routes, dokonalé navádění jízdními pruhy, záruku nejnovějších map, TomTom Map Share, TomTom EasyPort držák a další. TomTom XXL IQ Europe Traffic je ucelená navigace s velkým displejem a výbornou cenou.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

S displejem 5 palců XXL - Pro větší lehkost řízení i větší přehled je tu širokoúhlá obrazovka.

Dokonalé navádění jízdními pruhy - Přehledně ukazuje, do kterého jízdního pruhu se máte před křižovatkou zařadit, abyste nepřejeli odbočku. I na těch nejsložitějších dálničních uzlech budete díky realistickému 3D znázornění křižovatky v pohodě a bezpečí.

Mapa Evropy (42 zemí) - S touto mapou lze navigovat mezi dvěma adresami kdekoli v rámci 42 zemí západní a strední Evropy.

Záruka nejnovějších map - Navigace TomTom XXL je vybavena našimi nejlepšími mapami a záruka nejnovějších map navíc zaručuje, že budou také nanejvýše aktuální. Pokud v průběhu 30 dní od nákupu TomTom XXL vydáme novou verzi vámi používané mapy, můžete si toto nové vydání zdarma stáhnout prostřednictvím aplikace TomTom HOME.

Technologie TomTom Map Share - Tato jedinečná technologie vám jako uživateli dovoluje rychle doplňovat, aktualizovat a přizpůsobovat si mapy. Zároveň umožňuje sdílet vlastní a využívat změny ostatních uživatelů - každodenně, automaticky a snadno prostřednictvím TomTom HOME. Díky technologii TomTom Map share mají řidiči se zařízením TomTom XXL vždy ty nejaktuálnější mapy na dosah ruky.

Držák Easyport - Polofixní držák Easy Port umožňuje připevnění TomTom XXL k čelnímu sklu nebo palubní desce, lze jej úhledně sklopit k zadní straně zařízení,a celá navigační sada se vám tak snadno vejde do kapsy.

Body zájmu - Predinstalovaná mapa obsahuje nejruznejší Body zájmu od čerpacích stanic až po hotely a přináší tak jistotu, že vždy naleznete to, co práve potrebujete. Nyní si navíc mužete přes aplikaci TomTom HOME stahovat další body zájmu.

Plug & go - Ovládání již nemůže být jednodušší než u vašeho TomTom XXL, stačí je jen zapojit a poklepat na dotykovou obrazovku. S naším intuitivním uživatelským rozhraním můžete vyrazit na cestu opravdu velmi rychle.

Technologie IQ routes - Ta nejrychlejší trasa v jakoukoli denní dobu.

Uzpůsobeno pro službu Doprava (TMC) - Toto zařízení TomTom je kompatibilní s naším přijímačem informací o dopravní situaci TMC. Vaši cestu lze díky tomu optimalizovat dle aktuálního stavu dopravy na trase.

Počítačový software TomTom HOME - Vše co potřebujete, aby bylo vaše zařízení TomTom XXL stále aktuální stahování nového softwaru a map, přístup k bezplatnému obsahu od uživatelů TomTom a možnost předplatit si další služby.

QuickGPSfix - QuickGPSfix zkracuje čas potřebný na lokalizaci vaší pozice přes GPS, takže na cestu můžete vyrazit mnohem rychleji.

Upozornění na bezpečnostní kamery - Aby vaše jízda byla bezpecnejší a odpovednejší, má váš TomTom XXL předinstalovaná upozornění na bezpečnostní kamery.

Hlasité a jasné hlasové pokyny - Velký reproduktor poskytuje tu nejlepší audio kvalitu a eliminuje zkreslení zvuku, takže instrukce jsou hlasité a srozumitelné.

Nabídka Pomoc! pro případy nouze - Díky informacím o místních službách pro případy nouze budete mít pomoc vždy na dosah ruky. Od nemocnic po silniční asistenční službu - informace, které oceníte v každé lokalitě.

Upozornění při překročení rychlosti - Varuje vás ve chvíli, kdy překročíte povolenou rychlost, a to i když nemáte zapnutý režim navigace.

Technická specifikace TomTom XXL
  • Mimořádně citlivý GPS čip
  • 5 palcová dotyková plně barevná obrazovka


  • Mluvené navigační pokyny jsou namluveny v těchto jazycích:
    anglicky (americkou angličtinou), australsky, bulharsky, česky, chorvatsky, čínsky (kantonskou čínštinou), čínsky (pekingskou čínštinou), dánsky, estonsky, finsky, francouzsky, holandsky, italsky, japonsky, katalánsky, latinskoamerickou španělštinou, litevsky, lotyšsky, maďarsky, malajsky, německy, norsky, polsky, portugalsky, řecky, rumunsky, rusky, španělsky, srbsky, švédsky, thajsky, turecky, vlámsky

    Mapy a pokrytí TomTom XXL:
    Andorra, Belgie, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Chorvatsko, Gibraltar, Irsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Monako, Nizozemsko, Německo, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španelsko, Švédsko, Švýcarsko, Vatikán a Velkou Británie.
    Mapa také pokrývá spojovací komunikace Albánie, Bělorusko, Bosna-Hercegovina, Makedonie, Moldávie, Černá Hora, Rumunsko, Srbsko, Ukrajina

    Rozměry: 127 x 85 x 23 mm
    Hmotnost: 224 gramů

    Balení: navigace TomTom XXL, držák EasyPort na přední sklo, nabíječka do auta, RDS-TMC přijímač, USB kabel pro nabíjení a připojení k PC, uživatelská příručka.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    02.08.2010   |   Anonymní uživatel
    A co Řecko? Děkuji
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, mapa Řecka není součástí, tu najdete až u modelu GO 750: http://www.1m.cz/detail/10802/tomtom-go-750-iq-routes-(kompletni-evropa-45-statu)-gps-navigace/ . Hezký den.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web