Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

MIO SPIRIT 487 Full Europe černá

MIO Spirit 487   MIO Spirit 487 - 2   MIO Spirit 487 z boku   MIO Spirit 487 zezadu   Spirit software  
Kat. číslo: 8012323
Barva: černá
Dostupnost: -----
Navigace Mio Spirit 487 je vybavena všemi prvky, které jsou na cestách nezbytné. Kompaktní design navigace Mio Spirit 487 usnadňuje přenášení, disponuje pokročilými technologiemi plánování trasy, které vždy vyberou tu nejlepší trasu. Technologie SmartRoutes a Upozornění na dopravní ruch v reálném čase využívá informace získané od milionů řidičů za účelem vypočítání co možná nejvhodnější trasy, aby bylo možné zajistit co nejrychlejší a nejefektivnější dopravu do cíle. Zdokonalená funkce LearnMe Pro sleduje a studuje váš styl řízení s cílem poskytnout vám trasy vytvořené na míru. Na obrazovce pak stačí jen sledovat, jak se zlepší plánování tras a zkrátí odhadovaný čas příjezdu. Funkce Parkovací asistence, Vám poskytne velkou výhodu při hledání parkovišť. Mio Spirit 487 obsahuje 4,3 palcovou obrazovku, integrovanou TMC anténu, Bluetooth handsfree, mapy celé Evropy a 2 roky aktualizace map zdarma.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

4,3 palcová obrazovka.
Ostrá antireflexní 4,3 palcová dotyková obrazovka zajišťuje navigaci MIO Spirit 487 velký komfort jak ovládání, tak i navigování a to dokonce i za ztížených světelných podmínek.

SmartRoutes.
Navigace Mio Spirit 487 je vybavena technologií SmartRoutes, která využívá informace získané od milionů řidičů za účelem vypočítání co nejlepší trasy. S navigací MIO Spirit 487 vždy naleznete lepší trasu a dojedete do cíle rychlejším a efektivnějším způsobem.

LearnMe Pro.
Zdokonalená funkce LearnMe Pro sleduje a studuje váš styl řízení s cílem poskytnout vám trasy vytvořené na míru. S navigací MIO Spirit 487 máte vždy na výběr.

Vyhněte se zácpám.
Vyhněte se zácpám a zpomalené dopravě. Díky zbrusu nové dopravní technologii a za podpory TMC se s navigací Mio Spirit 487 dozvíte aktuální dopravní informace, takže budete vždycky vědět, co vás na silnici před vámi čeká.

Parkovací asistent.
Navigace MIO Spirit 487 byla navržena tak, aby umožňovala ještě snažší nalezení míst. Nová funkce Parkovací asistence automaticky zobrazí seznam parkovacích míst, když se přiblížíte do vzdálenosti 1 km od cíle. Nebudete tak muset hledat parkoviště.

Jděte ještě dál.
Navigace Mio Spirit 487 funguje brilantně jak v automobilu, tak mimo něj. Díky režimu chůze s 2D mapou se s navigací MIO Spirit 487 můžete procházet po městech a užívat si památek. Můžete také objevovat nová místa nepřístupná pro automobily. Teď můžete skutečně objevovat víc.

Nový přístup k jízdním pruhům a křižovatkám.
Díky funkci Lane Guidance budete při zatáčení vždy ve správném jízdním pruhu, což se na stávajících rušných silnicích určitě hodí. Zdokonalený software Spirit rovněž nabízí realistický trojrozměrný pohled na křižovatky i s důležitými dopravními značkami, čímž před příjezdem k výjezdu či křižovatce dostanete více času to pochopení, co je před vámi.

Plánovač výletů.
MIO Spirit 487 přichází s výkonným plánovačem výletů autem, který Vám umožní plánovat výlety z pohodlí domova prostřednictvím počítače a MioMore Desktop. Výlet si můžete také naplánovat přímo na navigaci MIO Spirit 487, kde je možné nastavit více bodů na trase, jejich prioritu pro optimalizaci trasy a máte navíc možnost využít i náhledu trasy s její simulací.

Hands-free Bluetooth hovory.
Bezdrátovým propojením navigace MIO Spirit 487 s mobilním telefonem, vybaveným Bluetooth, získáte možnost uskutečňovat hovory bez použití rukou.

Snadné použití.
S navigací Mio Spirit 487 využívající Sat Nav je navigování ještě snadnější! Moderní, lehký design a jednoduché menu Spirit QuickStart Vám pomůže najít a navigovat do destinací rychleji a spolehlivěji než kdykoliv předtím.

Vyhledávání pomocí klíčových slov.
Vyhledávání míst pomocí klíčových slov nebylo nikdy jednoduší a rychlejší. MIO Spirit 487 najdete nejen trasu, ale i slova.

QuickSpell klávesnice.
Mio QuickSpell klávesnice Vám okamžitě nabízí návrhy míst pro Vaši cílovou destinaci. Tato inteligentní funkce snižuje chyby a umožní Vám ušetřit čas pro zahájení cesty s navigací MIO Spirit 487.

Půjčování map.
I když pojedete na krátkou cestu do země, jejíž mapy nejsou v zařízení k dispozici, budete moci navigaci MIO Spirit 487 použít. Služba Půjčování map umožňuje zapůjčit si mapu dané země na 3, 7 nebo 30 dní, čímž uspoříte až 80 % nákladů ve srovnání s pořízením mapy nové.

Neriskujte.
Díky nainstalovaným informacím o radarech nepřekročíte omezení rychlosti. Pokud překročíte povolenou rychlost nebo se přiblížíte radaru, navigace MIO Spirit 487 vás obrazem i slovem varuje a dá vám čas, abyste bezpečně zpomalili. Mio Spirit 487 dokáže vyznačit povolenou rychlost na silnici, po níž jedete, čímž vás vede k bezpečnější jízdě.

Technická specifikace MIO Spirit 487:
  • Procesor - Samsung 6443, 400Mhz
  • Paměť - Interní paměť RAM 128MB SDRAM, ROM 2GB, slotu pro paměťovou kartu microSDHC
  • Hardware - Čipset GPS SiRFstar III s InstantFixII, GPS kanálů 20, integrovaná TMC anténa
  • Displej - Dotykový, Barevný, Rozlišení 480 x 272, Velikost 4,3 palce, Orientace displeje na šířku
  • Baterie - integrované napájení Lithium-Ion, Kapacita baterie 720mAh
  • Audio (vstup a výstup) - Reproduktor vestavěný mono
  • Rozměry a hmotnost - Šířka 127mm x Výška 82mm x Hloubka 15mm, Hmotnost 148,4g


  • Mapové pokrytí MIO Spirit 487u: kompletní Evropa Plus (44 států) - Andora, Belgie, Bulharsko, Čeká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko, Irsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Monako, Německo, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Vatikán, Velká Británie.
    Hlavní silniční tahy: Albánie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Černá hora, Makedonie, Moldávie, Rumunsko, Srbsko, Ukrajina.

    2 roky aktualizace MIO Spirit 487u: Navigace MIO Spirit 487 je nabízena s dvouletou aktualizací map a softwaru zdarma. Po dvou letech je možné aktualizace map, stejně jako cestovní průvodce nebo další doplňky dokoupit na webových stránkách výrobce navigace MIO Spirit 487.

    Obsah balení: navigace MIO Spirit 487, nabíječka do auta s miniUSB konektorem, držák s přísavkou na okno, CD MIO Spirit (mapy, software MioMore, dokumentace), manuál. (model no. N271, part no. 5262N2710052)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web