Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

INTERPHONE SM43 - voděodolný držák na řidítka pro GPS navigace 4,3"

Interphone SM43, pouzdro   Interphone SM43, pouzdro zezadu   Interphone SM43, pouzdro zboku   Interphone SM43, pouzdro+držák   Interphone SM43, držák   Interphone SM43, balení  
Kat. číslo: 9013136
Dostupnost: -----
Výrobce Cellular Line se ve své výrobní řadě Interphone zaměřuje na příslušenství pro motocyklisty. Nejinak tomu je u voděodolného držáku na řidítka. Vynikající držák Interphone SM43 je možné použít jak na řidítka motocyklu, tak i na klasické jízdní kolo. Čím je držák Interphone SM43 zajímavý? Především je to již zmíněná plná voděodolnost speciálního pouzdra, které je součástí držáku.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Výrobce Cellular Line se ve své výrobní řadě Interphone zaměřuje na příslušenství pro motocyklisty. Nejinak tomu je u voděodolného držáku na řidítka.

Vynikající držák Interphone SM43 je možné použít jak na řidítka motocyklu, tak i na klasické jízdní kolo. Čím je držák Interphone SM43 zajímavý? Především je to již zmíněná plná voděodolnost speciálního pouzdra, které je součástí držáku.

Pouzdro se uzavírá pomocí voděodolného zipu. Ve spodní části pouzdra je gumový ochranný otvor například pro nabíjecí kabel, sluchátka apod. Vrchní průhledná část je speciálně vyrobena z transparentního filmu, který umožňuje použít i zařízení s dotykovým displejem, aniž byste jej museli vyjmout z pouzdra ven.

Úchyt na řidítka obsahuje otočené rameno, díky kterému si zařízení v držáku Interphone SM43 můžete nastavit do jakékoliv Vámi požadované polohy.

Jak již sám název napovídá vnitřek pouzdra držáku Interphone SM43 je rozměrově uzpůsoben pro navigace s 4,3 palcovou obrazovkou, ale pasují do něj i rozměrnější chytré telefony smartphone. Díky třem vnitřím pryžovým vystýlkám si můžete nastavit přesně i hloubku pouzdra, tak aby Vám zařízení v pouzdře nelítalo. To, ale není vše.

Pokud máte o svůj přístroj i v tomto držáku strach, můžete využít nastavitelného pásku, který uchytíte taktéž za řidítka a karabinu pak zaháknete za očko na pouzdře. Při jakékoliv kolizi díky tomuto pásku pouzdro z držáku Interphone SM43 neztratíte, jelikož zůstane přivěšené na řidítkách.

Možnost nastavení objímky řidítek prakticky na jakýkoliv průměr, pevné uchycení díky otočenému šroubu a protiskluzové gumové vložky, zaručují nejen širokou kompatibilitu, ale i jistotu uchycení. Tato jistota je podpořena i uchycením voděodolného pouzdra na dva hroty s třetím pojistným hrotem proti vypadnutí. Jednoduchým přitáhnutím třetího hrotu držáku Interphone SM43, vyjmete pouzdro v rychlosti z držáku a můžete jej díky již zmíněnému pásku použít i pro jakékoliv Vaše outdoorové aktivity.

Myslím, že z výše uvedeného vyplývá, že se výrobci Cellular Line povedl další husarský kousek, když uvedl na trh držák Interphone SM43, který je vskutku vychytaným příslušenstvím na Vaše cesty na motocyklu, na kole nebo jen tak například na pěší tůře, na horách, lyžích, k vodě apod.

Vlastnosti Cellular Line Interphone SM43:
  • speciální rameno držáku na řidítka
  • plně voděodolné pouzdro z dvěma zipy
  • vnitřní rozměry pouzdra 130mm x 80mm x 45mm
  • hloubku lze korigovat třemi pryžovými vložkami o tloušťce 10mm, 5mm a 3mm
  • pásek s karabinou a suchým zipem


  • Obsah balení Interphone SM43: voděodolné pouzdro, držák na řidítka, tři pryžové vložky do pouzdra, pásek s karabinou, popis montáže. (model: interphone smgps43, Cellular Line The Original, výrobce: Cellular Italia)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    14.06.2014   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den sháním držák na kolo pro Samsung note3.Máte takový v nabídce?
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, pro Note 3 je nutný držák SM54.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web