Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

HTC SENSATION Z710e PYRAMID černá (black)

HTC Sensation black   HTC Sensation - 2   HTC Sensation vše   HTC Sensation z boku   HTC Sensation ze stran   HTC Sensation zezadu  
Kat. číslo: 1060369
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
HTC Sensation je multimediální super telefon s Androidem a dvoujádrovým procesorem. Chytrý telefon HTC Sensation pro rychlý a plynulý chod systému využívá dvoujádrový procesor Qualcomm MSM 8260 Snapdragon (2 x 1,2GHz) s Adreno 220 GPU. Díky tomu je HTC Sensation mnohem rychlejší než jeho předchůdci, ale i většina současných mobilních telefonů. HTC Sensation se tak právem zařadil k tomu nejlepšímu s operačním systémem Android. HTC Sensation nabízí novou verzi systému Android 2.3 Gingerbread s možným budoucím upgradem. Vynikající kapacitní dotykový displej Super LCD (S-LCD) s úhlopříčkou 4,3 palce nabízí qHD rozlišení 960 x 540 bodů a 16miliónů barev. Zmíněný procesor je podpořen 768 MB RAM a 1 GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC karet. HTC Sensation nabízí všechny dostupné multimediální funkce, 8MPx kameru s LED bleskem, Full HD video, 0,3MPx přední kameru, datové spojení, bezdrátová spojení, Bluetooth 3.0, DLNA, Wi-Fi včetně wi-fi hotspot, navigaci GPS apod.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

HTC Sensation je multimediální super telefon s Androidem a dvoujádrovým procesorem. Chytrý telefon HTC Sensation pro rychlý a plynulý chod systému využívá dvoujádrový procesor Qualcomm MSM 8260 Snapdragon (2 x 1,2GHz) s Adreno 220 GPU. Díky tomu je HTC Sensation mnohem rychlejší než jeho předchůdci, ale i většina současných mobilních telefonů.

HTC Sensation se tak právem zařadil k tomu nejlepšímu s operačním systémem Android. HTC Sensation nabízí novou verzi systému Android 2.3 Gingerbread s možným budoucím upgradem a propracovanou nádstavbou HTC Sense. Vynikající kapacitní dotykový displej Super LCD (S-LCD) s úhlopříčkou 4,3 palce nabízí qHD rozlišení 540 x 960 bodů, 16miliónů barev a navíc i Gorilla Glass odolnou vrstvu.

Zmíněný dvoujádrový procesor je podpořen 768 MB RAM a 1 GB vnitřní paměti, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC karet.

HTC Sensation nabízí vynikající 8Mpx kameru, kterou již znáte z modelu Desire HD. Kamera zvládá nejen fotky, ale také nahrávání videa ve Full HD rozlišení (1080p). Při záznamu v šeru může HTC Sensation využít pomoc v podobě LED blesku. Jednoduchost focení zajišťuje hledáček na celý displej se snadno použitelným dotykovým displejem, detekcí obličeje, automatickým ostřením a kvalitním zoomem. Druhá standardní 0,3MPx kamera slouží pro videohovory nebo vlastní portréty.

V telefonu HTC Sensation nechybí čidlo orientace, světelné čidlo, gyro sensor a stejně tak zde nesmí chybět nové rychlejší bezdrátové připojení Bluetooth 3.0 včetně A2DP, Wi-Fi (802.11b/g/n), včetně Wi-Fi Hotspot, certifikace DLNA, rychlé datové přenosy HSUPA, HSDPA v síti 3G a díky Multi dotykovému ovládání můžete využít výkon opravdu naplno.

HTC Sensation je možné dále propojit pomocí kabelu USB 2.0 s konektorem microUSB s podporou USB Mass Storage. Můžete použít i redukci nebo kabel s microUSB a HDMI konektorem (specifikace MHL) a spojit telefon například s TV. Pro muziku je určen klasický audio konektor Jack 3,5mm. A pro nabíjení lze využít již zmíněný microUSB konektor.

HTC Sensation zvládá všechna GSM pásma i 3G pásma. Co se týče multimediální výbavy, tak HTC Sensation obsahuje i FM rádio s možností využítí RDS.

Softwarová a další multimediální výbava je na maximální úrovní a řídí se použitím operačního systému Android 2.3 Gingerbread. Z programové výbavy namátkou jmenujme Adobe Flash, kancelářské aplikace, emailový klient, sociální sítě Facebook, Twitter, hudební funkce, video funkce, widgety, editory, streamování YouTube apod. Vše navíc můžete organizovat přes Android Market.

I speciální programové funkce telefonu HTC Sensation stojí za zmínku. HTC totiž nádstavbu a programy nepřetržitě vyvíjí. Takže v HTC Sensation najdete rozhraní HTC Sense, vybírat můžete z HTC Hubu, můžete sledovat holywoodské trháky s HTC Watch, synchronizace HTC Sync apod.

V HTC Sensation nechybí ani potřebná navigace. Vestavěná jednotka GPS a přijímač A-GPS určuje přesně polohu. Kompas a akcelerometr zajistí správnou orientaci displeje. A Google Maps nabídnou kvalitní mapové podklady. S telefonem HTC Sensation se tak neztratíte za žádné situace.

LiIon baterie o kapacitě 1520 mAh umožňuje telefonu HTC Sensation až 495 minut hovoru a 400 hodin provozu.

Kvalitní konstrukce HTC Sensation je další výrazné plus tohoto modelu. HTC Sensation má hliníkovou konstrukci z jednoho kusu pro špičkový vzhled a dobrý pocit. Sklo je tvarované kolem celé hrany obrazovky. Nejen, že je příjemné si na HTC Sensastion sáhnout, ale také chrání obrazovku před kamínky a pískem, když je otočená dolů.

Technická specifikace telefonu HTC Sensation:
  • Operační systém: Android 2.3 Gingerbread (možný upgrade)
  • Procesor: dual-core 1,2GHz Qualcomm MSM 8260 Snapdragon, Adreno 220 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, Super LCD (S-LCD), 4,3 palce, qHD rozlišení 540 x 960 bodů, 16 mil barev, Gorilla Glass
  • Paměť: 768 MB RAM, 1 GB vnitřní paměť, slot na microSDHC karty
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), WCDMA 900/2100, 3G HSDPA 14,4Mbps, HSUPA 5,76Mbps
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (A2DP a další profily), Wi-Fi 802.11b/g/n, W-Fi hotspot, DLNA, USB 2.0 / microUSB (MHL, USB Mass Storage), TV-Out pomocí microUSB (například na HDMI konektor), audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 8 MPx, LED blesk, záznam videa ve Full HD rozlišení (1080p)
  • Baterie: Li-Ion 1520 mAh, doba hovoru 495 minut, pohotovostní doba 400 hodin
  • Další vlastnosti: pohybové čidlo, světelné čidlo, čidlo přiblížení, FM rádio, socíální sítě, Android Market, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Adobe Flash, SNS, HTC Hub, HTC Watch apod.


  • Rozměry: 126,1 x 65,4 x 11,3 mm
    Hmotnost: 148 gramů

    Obsah balení: HTC Sensation Z710e Pyramid, baterie LiIon 1520 mAh, nabíječka do sítě s USB portem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem s audio konektorem 3,5 mm jack, paměťová karta microSDHC 8GB, manuál, záruční list. (part no. 99HNA035-00)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web