Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung HDTV adapter pro microUSB konektor

Samsung EIA2UHUNBECSTD   Samsung EIA2UHUNBECSTD - 2   Samsung EIA2UHUNBECSTD - 3   Samsung EIA2UHUNBECSTD s telefonem  
Kat. číslo: 5075016
Výrobce: Samsung
Dostupnost: -----
Samsung originální HDTV Adaptér pro zařízení s microUSB konektorem a podporou nového standardu MHL. Pomocí adaptéru Samsung EIA2UHUNBE můžete propojit kompatibilní telefon například s televizí ve vysokém Full HD rozlišení 1080p. Adaptér Samsung EIA2UHUN má vstupní konektor microUSB a výstupní klasický HDMI konektor s označení HDMI A (HDMI kabel není součásti balení). Navíc Samsung HDTV adaptér obsahuje navíc i microUSB konektor k připojení nabíječky, takže nemusíte mít strach, že by se telefon vybil. Adaptér Samsung EIA2UHUNBECSTD je vhodný pro zařízení s novým standardem MHL.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Samsung originální HDTV Adaptér pro zařízení s microUSB konektorem a podporou nového standardu MHL.

Pomocí adaptéru Samsung EIA2UHUNBE můžete propojit kompatibilní telefon například s televizí ve vysokém Full HD rozlišení 1080p.

Adaptér Samsung EIA2UHUN má vstupní konektor microUSB a výstupní klasický HDMI konektor s označení HDMI A (HDMI kabel není součásti balení). Navíc Samsung HDTV adaptér obsahuje navíc i microUSB konektor k připojení nabíječky, takže nemusíte mít strach, že by se telefon vybil.

Adaptér Samsung EIA2UHUNBECSTD je vhodný pro zařízení s novým standardem MHL.

Vlastnosti adaptéru Samsung EIA2UHUNBECSTD:
  • vstupní microUSB konektor samec pro připojení telefonu
  • vstupní microUSB konektor samice pro připojení nabíjení
  • výstupní HDMI A konektor samice pro připojení HDMI kabelu
  • slouží k propojení telefonu ve FullHD rozlišení 1080p s TV
  • HDMI = High Definition Mulitmedia Interface
  • MHL = Mobile High-definition Link

  • Kompatibilita adaptéru Samsung EIA2UHUNBECSTD: Samsung GT-i9100, Galaxy S II, Galaxy S 2, GT-i9250 Galaxy Nexus, GT-N7000 Galaxy Note a další telefonu s microUSB konektorem a MHL standardem.

    Více o MHL propojení:
    MHL je kombinace technologií microUSB a HDMI v jediném portu. Díky technologii MHL můžete propojit kompatibilní telefon s TV ve vysokém rozlišení a sledovat tak na velké obrazovce filmy, hrát hry, prohlížet internet a zároveň přes tentýž port nabíjet baterii telefonu. V případě propojení je nutné pro připojení k HDTV použít adaptér Samsung HDTV, který propojí kabel HDMI a nabíječku microUSB. Jakmile je telefon propojen s HD televizí a k adaptéru je připojena nabíječka, objeví se obsah obrazovky telefonu na obrazovce televize.

    Technická specifikace MHL propojení:
    Konektivita MHL je integrována do konektoru microUSB, interní čip telefonu rozpozná podle impedance, zda je připojeno zařízení USB nebo MHL a automaticky přepne výstup telefonu buď do režimu USB data / nabíjení nebo MHL Audio / Video / nabíjení. Přes speciální 5vodičový kabel micro-USB / HDMI lze přenášet video a audio na stávající televize se vstupem HDMI.
    Taková televize však nebude napájet adaptér ani přímo nabíjet telefon, musíte buď mezi TV a telefon připojit nabíječku (adaptér Samsung EIA2UHUNBE má vstup pro nabíječku s konektorem microUSB) nebo počkat, až se objeví na trhu televize s připojením MHL (pravděpdobně koncem roku 2011). Jakmile propojíte MHL telefon s MHL televizí, můžete ovládat jak televizi, tak mediální rozhraní připojeného telefonu pomocí dálkového ovládání kompatibilního se standardem HDMI-CEC.

    Obsah balení: adaptér Samsung HDTV, manuál. (model: EIA2UHUNBECSTD, označení: EIA2UHUNBE, EIA2UHUN, EIA2)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web