Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SONY ERICSSON XPERIA ARC LT15i modrá (midnight blue)

Sony Ericsson Xperia arc midnight blue   Sony Ericsson Xperia arc z boku   Sony Ericsson Xperia arc z boku 2   Sony Ericsson Xperia arc ze strany   Sony Ericsson Xperia arc zezadu   Sony Ericsson Xperia arc zezadu 2  
Kat. číslo: 1100272
Barva: modrá (midnight blue)
Dostupnost: -----
Vizuálně oslnivý Android telefon Sony Ericsson Xperia arc s dotykovým displejem. Předveďte se s telefonem Sony Ericsson Xperia arc a oslňte všechny velkým 4,2 palcovým kapacitním dotykovým displejem Reality Display s enginem Sony Mobile Bravia, který se vyznačuje vyšším kontrastem a nejostřejším obrazem. Vezměte luxusní materiály, stlačte tloušťku na pouhých 8,7mm a máte exkluzivní telefon Sony Ericsson Xperia arc, který nádherně padne do ruky. Pomocí 8,1megapixelového fotoaparátu, videu v HD rozlišení a speciálnímu senzoru Sony Exmor CMOS máte možnost s telefonem Sony Ericsson Xperia arc zachytit všechny jedinečné okamžiky i za zhoršených světelných podmínek. Sony Ericsson Xperia arc disponuje super rychlým 1GHz procesorem, dostatkem paměti spolu se slotem pro microSDHC, připojením Bluetooth, WiFi, DLNA včetně WiFi hotspot, 3,5mm audio konektorem, microUSB konektorem, LED bleskem, integruje sociální sítě, hlavně Facebooku apod. Výhodou modelu Sony Ericsson Xperia arc je i možnost přímého propojení například s televizí pomocí HDMI kabelu. Model Sony Ericsson LT15i má prodejní označení Sony Ericsson Xperia arc.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vizuálně oslnivý Android telefon Sony Ericsson Xperia arc s dotykovým displejem. Předveďte se s telefonem Sony Ericsson Xperia arc a oslňte všechny velkým 4,2 palcovým kapacitním dotykovým displejem Reality Display s enginem Sony Mobile Bravia, který se vyznačuje vyšším kontrastem a nejostřejším obrazem. Nový Reality Displej sází na rozlišení 854 x 480 bodů při 16milionech barev a to jsou spolu s velikostí displeje opravdu špičkové parametry.

Sony Ericsson Xperia arc obsahuje novou vylepšenou verzi systému Android 2.3 Gingerbread. Celý systém telefonu Sony Ericsson Xperia arc pohání Qualcomm MSM8255 Snapdragon 1GHz procesor Scorpion s Adreno 205 GPU, který je podpořen 512 MB RAM a 1 GB vnitřní paměti (volná kapacita pro data 320MB), kterou lze rozšířit pomocí microSDHC karet.

Sony Ericsson Xperia arc disponuje vylepšenou 8,1Mpx kamerou s vynikající optikou a Sony Exmor CMOS senzorem. Kamera zvládá nejen fotky, ale také nahrávání videa v HD rozlišení (720p). Při záznamu v šeru může Sony Ericsson Xperia arc využít pomoc v podobě LED blesku. Jednoduchost focení zajišťuje hledáček na celý displej se snadno použitelným dotykovým displejem, detekcí obličeje, automatickým ostřením a kvalitním zoomem.

V telefonu Sony Ericsson Xperia arc nechybí čidlo orientace, světelné čidlo, gyro sensor a stejně tak zde nesmí chybět bezdrátové připojení Bluetooth 2.1 včetně A2DP, Wi-Fi (802.11b/g/n), s podporou Wi-Fi hotspot, certifikace DLNA, rychlé datové přenosy HSUPA, HSDPAa díky dotykovému ovládání můžete využít výkon Sony Ericsson Xperia arc opravdu naplno.

Telefon Sony Ericsson Xperia arc je možné dále propojit pomocí USB 2.0 kabelem s konektorem microUSB, pokud budete chtít, můžete využít integrovaného HDMI a díky tomu propojíte Sony Ericsson Xperia arc například s TV. Pro muziku je přítomen audio konektor Jack 3,5mm a pro nabíjení využijete již zmíněný microUSB konektor.

Vnitřní paměť 1GB, pro data uživatelů slouží 320MB, lze snadno rozšířit pomocí paměťové karty microSDHC. Sony Ericsson Xperia arc zvládá všechna GSM pásma i 3G pásma. Co se týče multimediální výbavy, tak Sony Ericsson LT15i obsahuje i FM rádio s možnosti využít RDS.

Softwarová a další multimediální výbava je na maximální úrovní a řídí se použitím operačního systému Android 2.3 Gingerbread. Z programové výbavy namátkou jmenujme Adobe Flash, kancelářské aplikace, emailový klient, sociální sítě Facebook, Twitter, hudební funkce, video funkce, widgety, editory, streamování YouTube apod. Vše navíc můžete organizovat přes Android Market.

Sony Ericsson Xperia arc nepostrádá ani potřebnou navigaci. Vestavěná jednotka GPS a přijímač A-GPS určuje přesně polohu. Kompas a akcelerometr zajistí správnou orientaci displeje. A Google Maps nabídnou kvalitní mapové podklady. S telefonem Sony Ericsson Xperia arc se tak neztratíte za žádné situace.

Baterie o kapacitě 1500 mAh umožňuje až 420 minut hovoru a 430 hodin provozu. Sony Ericsson vsadil u modelu Xperia arc na opravdu exkluzivní design a tato sázka se vyplatila. Sony Ericsson Xperia arc je opravdu designový skvost. Díky elegantně zakřivenému zadnímu krytu padne úžasně tenký (pouze 8,7mm) telefon Sony Ericsson Xperia arc skvěle do ruky. Se štíhlým, lehkým a výkonným smartphonem Sony Ericsson Xperia arc zaručeně překvapíte.

Technická specifikace Sony Ericsson Xperia arc LT15i:
  • Operační systém: Android 2.3 Gingerbread
  • Procesor: Qualcomm MSM8255 Snapdragon 1GHz Scorpion s Adreno 205 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, Sony Mobile Bravia Engine, Reality Display, 4,2 palce, 854 x 480 bodů, 16 mil barev
  • Paměť: 512 MB RAM, 1 GB vnitřní paměť (680MB systém, 320MB data), slot na microSDHC karty
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), WCDMA 900/2100MHz, 3G HSDPA 7,2Mbps, HSUPA 5,76Mbps
  • Konektivita: Bluetooth 2.1 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, HDMI (v telefonu microHDMI konektor), audio konektor 3,5mm, DLNA, ANT+
  • GPS: podpora A-GPS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 8,1 MPx, snímač Sony Exmor CMOS, LED blesk, záznam videa v HD rozlišení (720p)
  • Baterie: Li-Ion 1500 mAh, doba hovoru 420 minut, pohotovostní doba 430 hodin
  • Další vlastnosti: pohybové čidlo, světelné čidlo, čidlo přiblížení, FM rádio, socíální sítě, Android Market, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Adobe Flash, SNS, TrackID, PlayNow, WebKit, Noise Shield, TimeScape, elektronický návod apod.


  • Rozměry: 125 x 63 x 8,7 mm
    Hmotnost: 117 gramů

    Obsah balení: Sony Ericsson Xperia arc LT15i, baterie LiIon 1500 mAh, nabíječka do sítě s USB konektorem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem s audio konektorem 3,5 mm jack, paměťová karta microSDHC 8GB, ryhlý manuál, záruční list.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web