Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Eltrinex V12Pro (16GB) digitální diktafon černá (black)

Eltrinex V12Pro (16GB) digitální diktafon černá (black)   Eltrinex V12Pro (16GB) digitální diktafon černá (black) zezadu   Eltrinex V12Pro (16GB) digitální diktafon černá (black) balení  
Kat. číslo: 1206039
Výrobce: Eltrinex
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Hi-end digitální diktafon Eltrinex V12Pro se špičkovou kvalitou záznamu a nadstandardní výbavou.
  • Interní paměť 16GB je možné rozšířit pomocí slotu na microSD / microSDHC karty.
  • Audio zaznám v kvalitě až 48kHz, 24bit Stereo Linear PCM s maximální délkou až 9300 hodin.
  • Vyniká také snadnou a rychlou obsluhou, včetně kompletní lokalizace (menu v českém jazyce)
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Paměť 16 GB pro dlouhý záznam.

    Nadstandardní kapacita paměti diktafonu Eltrinex V12Pro zajišťuje dostatek prostoru pro uložení záznamů i v nejvyšší dostupné kvalitě (bez nutnosti ztrátové komprese). Při využití módu SLP (optimalizovaný pro záznam hlasu) pak je možno do paměti uložit až 9300 hodin záznamu. Velikost paměti je možno dále rozšířit využitím microSD / microSDHC karty. Délka záznamu je podpořena také dlouhou výdrží baterie - až 47 hodin provozu (měřeno v módu SLP).

     

    Záznam 48kHz, 24bit, stereo.

    Pro zachování vysoké kvality zvuku je diktafon Eltrinex V12Pro schopen ukládat záznam s vzorkováním až 48kHz, 24bit ve dvou kanálech (stereo). Parametricky tak převyšuje i standard Audio CD, který nabízí pouze 44.1kHz, 16bit, stereo. Dojem z nahrávky se proto ještě více blíží reálnému poslechu živé produkce. Mimo integrovaných mikrofonů je k dispozici také záznam z externího zdroje za pomoci line-in vstupu. Pro vyladění kvality nahrávky je možno nastavit také citlivost mikrofonu nebo linkového vstupu (na pěti úrovních) a volit mezi módem pro meeting (prostorový záznam) a interview (směrový záznam). Sílu vstupního signálu je možno vizuálně kontrolovat pomocí dvou indikátorů na displeji.

    Automatické vyvážení dynamiky.

    Záznamový mechanismus dokáže intuitivně vyvážit sílu vstupního signálu tak, aby nedošlo k přebuzení nebo naopak neslyšitelnosti slabších zdrojů zvuku. Diktafon Eltrinex V12Pro proto umožňuje zaznamenat například i meeting ve velké místnosti, aniž by došlo k znatelné disproporci v hlasitosti jednotlivých účastníků. Bez problémů také zajistí záznam velmi hlasitých situací (rockové koncerty, hudební zkušebna atp.) bez jakéhokoli znatelného zkreslení. Automatické vyvážení dynamiky je možno v případě potřeby deaktivovat.

    Eltrinex V12Pro (16GB) digitální diktafon

    Lokalizace, hlasový průvodce.

    Velmi snadná obsluha diktafonu Eltrinex V12Pro bez nutnosti studování manuálu je zajištěna plnou lokalizací menu přístroje (v českém jazyce) a doplněna hlasovým průvodcem (taktéž v češtině) s vysvětlením jednotlivých položek menu. Hlasitost hlasového průvodce je možno nastavit.

    Připraveno i pro nevidomé uživatele.

    Výše zmíněná funkce hlasového průvodce je rozšířena také o možnost aktivace zvukové signalizace činnosti diktafonu Eltrinex V12Pro (stisknutí tlačítka, zahájení a ukončení záznamu atp.), což umožňuje snadnou obsluhu přístroje i osobám se zrakovým postižením. Rozmístění tlačítek je intuitivní a snadno lokalizovatelné hmatem.

     

    Aktivace jedním tlačítkem.

    Díky vlastnosti označované jako One-touch-recording (tzn. záznam jedním tlačíkem) je možno přístroj Eltrinex V12Pro okamžitě aktivovat do režimu nahrávání - a to i za předpokladu, že je v danou chvíli vypnutý. Tato vlastnost získává na velké užitné hodnotě zejména při nutnosti rychlého pořízení záznamu v hektických situacích. Start záznamu je pak ohlášen signálem dvojitého pípnutí, což umožňuje obsluhu bez nutnosti kontrolovat stav na displeji. S pomocí funkce rychlé kontroly nahrávky je pak možno jedním stisknutím tlačítka záznam ukončit a současně ihned přehrát.

    Eltrinex V12Pro (16GB) digitální diktafon

    Střih a editace.

    Záznamy je možno zpracovat přímo v diktafonu Eltrinex V12Pro, bez využití PC. Mimo funkce střihu (rozdělení záznamu na více částí) je možno také záznamy navazovat (prodloužení nahrávky o nový záznam), případně přepisovat části záznamů.

    Audio popisky.

    Pro přehlednější orientaci v záznamech je možno ke každé nahrávce připojit tzv. audio popisku. Tato funkce dovoluje namluvit vlastní komentář k pořízenému záznamu a automaticky jej napojit na jeho začátek. Při procházení záznamů tak vždy nejprve zazní tento identifikační komentář a není nutné procházet celý soubor.

    Automatické dělení.

    Pro snadnější orientaci v delších záznamech je možno využít funkci automatického dělení po uplynutí stanoveného intervalu. Větší množství menších souborů zajišťuje mimo lepší přehlednosti a orientace také vyšší bezpečnost (průběžné ukládání). Diktafon Eltrinex V12Pro také disponuje bezpečnostní ochranou ve formě automatického uložení nahrávky těsně předtím, než dojde k úplnému vybití baterie.

    Ochrana před smazáním a obnovení souborů.

    U důležitých nahrávek je možno nastavit ochranný režim a tím předejít jejich nechtěnému smazání. Pokud funkce není využita a záznam je omylem vymazán, je možno jej s využitím k tomu určené funkce zpětně obnovit.

    Eltrinex V12Pro (16GB) digitální diktafon

    Časovač (timer).

    K vytvoření záznamu i v nepřítomnosti obsluhy slouží funkce časovače s nastavitelným časem pro spuštění záznamu a jeho délkou. Časovač je možno využít také pro předem nastavenou aktivaci přehrávání, kdy může sloužit jako zvukový diář nebo budík. Nastavení časovače lze navolit na určené datum a čas i na konkrétní den v týdnu.

    Audio knihy - funkce resume.

    Zařízení je vhodné také k poslechu tzv. audio knih, zejména díky funkci resume, tedy schopnosti zapamatování místa, kde bylo přehrávání ukončeno. Po opětovném zapnutí diktafonu pak přehrávání pokračuje v místě posledního přerušení.

    Skrytý záznam.

    Při aktivaci funkce utajeného záznamu, diktafon Eltrinex V12Pro nejeví při nahrávání žádné známky činnosti a záznam je ukládán do speciální skryté složky, která je navíc chráněna před smazáním.

    Odposlech ve sluchátkách.

    Probíhající záznam, či jen aktuální zvukový prostor kolem diktafonu Eltrinex V12Pro je možno v reálném čase odposlouchávat ve sluchátkách. Funkce je užitečná zejména pro lepší přehled uživatele při pořizování záznamu (okamžitá představa o kvalitě, stavu a hlasitosti záznamu).

    Hlasem řízený záznam.

    Funkce automatické aktivace hlasem slouží zejména k úspoře místa v paměti a k vytvoření kompaktnějšího záznamu u delších konferencí a meetingů s častými prodlevami. V případě, kdy není v prostoru zachycen žádný zvukový zdroj, přepne se diktafon Eltrinex V12Pro do režimu StandBy a záznam je přerušen. Jakmile je zdroj zvuku zachycen (např. řečník promluví), aktivuje se automaticky záznam.

    Eltrinex V12Pro (16GB) digitální diktafon

    Frekvenční filtry.

    Na záznam je možno aplikovat frekvenční filtry pro dodatečnou úpravu zvuku. K dispozici je filtr LCF (seříznutí nízkých frekvencí) a VOC (hlasový filtr).

    Volba rychlosti přehrávání.

    Přehrávání záznamů je možno mimo standardní rychlosti provádět také zrychleně a zpomaleně. Zejména zpomalené přehrávání je vhodné například pro přepis nahrávky do tištěné formy.

    Dlouhý záznam s napájením z USB.

    Pro velmi dlouhé záznamy je možno diktafon Eltrinex V12Pro mimo baterií napájet také přímo z USB. Předejde se tak riziku vybití baterií v průběhu zaznamenávané akce.

    Standardní funkce.

    Nechybí samozřejmě ani běžně dostupné funkce jako opakované přehrávání (i sekvenční, tedy opakování vymezeného bloku v záznamu), náhodné přehrávání, nastavení ekvalizérů atp.

    Indexace.

    Do záznamů je možno vkládat vlastní indexy (záložky) a to buď přímo při nahrávání nebo posléze při zpětném poslechu. Díky této funkci lze snadno označit důležitá místa pro jejich následné jednoduché dohledání.

    Eltrinex V12Pro (16GB) digitální diktafon

    Alarm.

    Časované upozornění ve stanovený čas. Upozornění lze volit mezi přehráváním MP3, nahrávky nebo libovolné stanice FM rádia.

    FM Rádio.

    Diktafon Eltrinex V12Pro disponuje integrovaným FM rádiem s možností automatického ladění, poslechu a pořizování záznamů. Rádio lze také využít jako zdroj zvuku pro funkci alarm.

    Praktické využití.

    Pro pohodlné využití v terénu je na spodní části diktafonu Eltrinex V12Pro objímka k upevnění na stativ - lze tak částečně eliminovat mikrootřesy v záznamové lokalitě případně přesněji nastavit směrování mikrofonů. Využití stativu je vhodné také při záznamech v přírodě, kdy zamezí kontaktu diktafonu se zemí a předejde tak jeho znečištění. Součástí výbavy jsou mimo jiné ochranné molitanové návleky na mikrofony, sloužící k eliminaci ruchů při záznamu v silném větru.

    Eltrinex V12Pro (16GB) digitální diktafon

    Technická specifikace diktafonu Eltrinex V12Pro:

    • Displej: grafický, podsvícený, 1.4 palce
    • Formát záznamu: MP3, WAV (4 kbps/5 kHz - 2304kbps / 48.1 kHz)
    • Podporované formáty: MPEG 1/2/2.5 LAYER3/WMA/Linear PCM
    • Přehrávání hudby: MP3 (8-320 kbps), WMA (23-192) bez DRM
    • Paměť: 16 GB vnitřní paměť
    • Mikrofon: stereo
    • Odstup signál / šum: 120dB
    • Zkreslení: 0.4% +- 0.2
    • Frekvenční rozsah: 20Hz - 25KHz (-6dB)
    • Výstup na sluchátka: jack 3,5 mm, 5.5mW
    • Výstup na reproduktor: 300mW
    • FM rádio EU: 87.5 - 108MHz
    • USB: 2.0, miniUSB konektor
    • Paměťová karta: slot pro microSD / microSDHC
    • Délka přehrávání: max. 47 h (mod SLP)
    • Napájení (baterie): 2 x AAA, LR03 - R03, mikrotužkové
    • Napájení (USB): DC 5V / 500 mA
    • Provozní teplota: 5° až 45°
    • Provozní vlhkost 10% až 90%
    • Rozměry (mm): 40 × 17,4 × 98
    • Hmotnost (g): 52
    • Podporované OS: Windows ME , Windows 2000 , Windows XP, Windows VISTA, Windows 7, Windows 10, Mac OS X, Linux

    Obsah balení: diktafon Eltrinex V12Pro, molitanové návleky na mikrofony, stereo sluchátka s konektorem Jack 3,5mm, USB kabel s miniUSB konektorem, line-in kabel jack 3,5mm/3,5mm, 2x AAA mikrotužková baterie, český manuál.

     

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    28.10.2013   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, dodáváte diktafon Eltrinex V12Pro i s pedálem pro ovládání přehrávání? Děkuji, I. Vlček
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, zde je obsah balení: diktafon Eltrinex V12Pro, molitanové návleky na mikrofony, stereo sluchátka s konektorem Jack 3,5mm, USB kabel s miniUSB konektorem, line-in kabel jack 3,5mm/3,5mm, 2x AAA mikrotužková baterie, český manuál.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web