Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG E2252 + POUZDRO GOLLA - TEST šedá (metallic silver)

Samsung E2252 zezadu   Samsung E2252 z boku 2   Samsung E2252 z boku   Samsung E2252 metallic silver  
Kat. číslo: 1080413
Barva: šedá (metallic silver)
Dostupnost: -----
Klasický mobilní telefon Samsung E2252 s ergenomickou klasickou klávesnicí je opravdu stylově jednoduchý. Jak sám název napovídá, tak předností mobilního telefonu Samsung E2252 je především možnost provozu dvou SIM karet současně v jeden okmažik. Tuto vlastnost umožňuje mobilnímu telefonu Samsung E2252 jedinečná funkce Dual SIM u Samsungu nazývaná jednoduše Duos. Mobilní telefon Samsung E2252 je určen především pro volání a psaní SMS, ale zvládne i mnoho dalších potřebných úkonů, jako je vyfotit fotku, zpřístupnit sociální sítě anebo si vychutnan oblíbenou muziku. Samsung E2252 se pyšní poměrně velkým 2 palcovým nedotykovým TFT displejem s rozlišením 160 x 128 bodů a zobrazením 262 tiscíců barev. Na tomto displeji bude orientace a ovládání jednoduchého uživatelského prostředí Paragon Lite opravdu hračkou. Zmíněné uživatelské prostředí mobilního telefonu Samsung E2252 obsahuje veškeré potřebné funkce a to jak pracovní, tak i zábavné. V mobilním telefonu Samsung E2252 najdete například i podporu sociálních sítí ChatON, Facebook a Twitter anebo velice praktické hlasové poznámky. Veškeré programové vybavení můžete navíc jednoduše spravovat přes službu Samsung Apps. Doinstalujte si co potřebujete. Abyste nebyly ochuzeni o dostatečné množství hudebních zážitků, je možné základní paměť 20MB mobilního telefonu Samsung E2252 rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. A pokud by Vám ani tohle nestačilo, tak je v mobilním telefonu Samsung E2252 k dispozici i velmi populární FM rádio s RDS pro příjemný poslech. Multimediální výbavu mobilního telefonu Samsung E2252 uzavírá základní VGA kamera s množstvím různého nastavení, která plně postačuje pro potřeby tohoto modelu. Celková konektivita mobilního telefonu Samsung E2252 je prezentována jak přístupem k internetu přes datové přenosy GPRS, tak i podporou bezdrátové technologie Bluetooth anebo nahoře umístěným audio konektorem 3,5mm pro připojení sluchátek, případně na pravém boku microUSB konektorem pro nabíječku a USB kabel. Ze speciálních funkcí telefonu Samsung E2252 stojí za zmínku především výkonná LED svítilna a nečekaně praktické SOS funkce v podobě Falešného hovoru a SOS zpráv, které Vám ve vypjatých situacích můžou zachránit i život. Vyměnitelná baterie LiIon o kapacitě 1000mAh udrží mobilní telefon Samsung E2252 v provozu až 28 dní, což jistě uvítáte. Dual Sim mobilní telefon Samsung E2252 je i za nízkou cenu překvapivě skvěle vybavený a na špičkové úrovni dražších modelů.
Mobilní telefon Samsung E2252, vrácen ve 14ti denní lhůtě, zadní kryt má čtyři malé škrábance, mechanicky nepoškozen, plná záruka, kompletní balení.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Klasický mobilní telefon Samsung E2252 s ergenomickou klasickou klávesnicí je opravdu stylově jednoduchý.

Jak sám název napovídá, tak předností mobilního telefonu Samsung E2252 je především možnost provozu dvou SIM karet současně v jeden okmažik. Tuto vlastnost umožňuje mobilnímu telefonu Samsung E2252 jedinečná funkce Dual SIM u Samsungu nazývaná jednoduše Duos.

Mobilní telefon Samsung E2252 je určen především pro volání a psaní SMS, ale zvládne i mnoho dalších potřebných úkonů, jako je vyfotit fotku, zpřístupnit sociální sítě anebo si vychutnan oblíbenou muziku.

Samsung E2252 se pyšní poměrně velkým 2 palcovým nedotykovým TFT displejem s rozlišením 160 x 128 bodů a zobrazením 262 tiscíců barev. Na tomto displeji bude orientace a ovládání jednoduchého uživatelského prostředí Paragon Lite opravdu hračkou.

Zmíněné uživatelské prostředí mobilního telefonu Samsung E2252 obsahuje veškeré potřebné funkce a to jak pracovní, tak i zábavné.

V mobilním telefonu Samsung E2252 najdete například i podporu sociálních sítí ChatON, Facebook a Twitter anebo velice praktické hlasové poznámky. Veškeré programové vybavení můžete navíc jednoduše spravovat přes službu Samsung Apps. Doinstalujte si co potřebujete.

Abyste nebyly ochuzeni o dostatečné množství hudebních zážitků, je možné základní paměť 20MB mobilního telefonu Samsung E2252 rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. A pokud by Vám ani tohle nestačilo, tak je v mobilním telefonu Samsung E2252 k dispozici i velmi populární FM rádio s RDS pro příjemný poslech.

Multimediální výbavu mobilního telefonu Samsung E2252 uzavírá základní VGA kamera s množstvím různého nastavení, která plně postačuje pro potřeby tohoto modelu.

Celková konektivita mobilního telefonu Samsung E2252 je prezentována jak přístupem k internetu přes datové přenosy GPRS, tak i podporou bezdrátové technologie Bluetooth anebo nahoře umístěným audio konektorem 3,5mm pro připojení sluchátek, případně na pravém boku microUSB konektorem pro nabíječku a USB kabel.

Ze speciálních funkcí telefonu Samsung E2252 stojí za zmínku především výkonná LED svítilna a nečekaně praktické SOS funkce v podobě Falešného hovoru a SOS zpráv, které Vám ve vypjatých situacích můžou zachránit i život.

Vyměnitelná baterie LiIon o kapacitě 1000mAh udrží mobilní telefon Samsung E2252 v provozu až 28 dní, což jistě uvítáte.

Dual Sim mobilní telefon Samsung E2252 je i za nízkou cenu překvapivě skvěle vybavený a na špičkové úrovni dražších modelů.

Technická specifikace mobilního telefonu Samsung E2252:
  • Dual SIM: provoz dvou SIM karet současně, Duos, Dual Standby
  • Operační systém: nativní systém Samsung SGP Paragon Lite
  • Procesor: jednojádrový Single Core 208 MHz
  • Displej: nedotykový, 2 palce, rozlišení 128 x 160 bodů (QQVGA), 262 tisíc barev
  • Paměť: 20 MB vnitřní paměť pro Vaše data, slot pro microSDHC paměťovou kartu
  • Telefon: dvoupásmový GSM modul (GPRS třídy 12), 2x klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (HFP, A2DP), USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: bez podpory GPS
  • Fotoaparát: 0,3 MPx, zoom, záznam videa
  • Baterie: Li-Ion 1000 mAh, doba hovoru 610 minut, pohotovostní doba 710 hodin
  • Další vlastnosti: FM rádio s RDS, LED svítilna, socíální sítě, SOS zprávy, Falešný hovor, hlasové poznámky, kalendář, SamsungApps apod.

  • Rozměry: 113 x 46 x 13,9 mm
    Hmotnost: 79 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Samsung E2252, baterie LiIon 1000 mAh, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, manuál pro Samsung GT-E2252.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    03.09.2013   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, vejdou se do tohoto mobilu obě sim karty standardní velikosti nebo se tam musí dát mikrosim? Děkuji za info.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, do telefonu patří ještě klasické SIM karty.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web