Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG B5330 GALAXY CHAT + TWIST SIM KARTA černá (black)

Samsung Galaxy Chat black   Samsung Galaxy Chat z boku   Samsung Galaxy Chat zezadu  
Kat. číslo: 1080417
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Inteligentní mobilní telefon Samsung B5330 Galaxy Chat je smartphone s operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich, který zaujme především velkým dotykovým displejem a plnohodnoutnou QWERTY klávesnicí pro všechny pisálky. Chytrý telefon Samsung B5330 Galaxy Chat disponuje kapacitním dotykovým displejem s úhlopříčkou 3 palce, který nabízí rozlišení 240 x 320 bodů a 262 tisíc barev. Operační systém telefonu Samsung B5330 Galaxy Chat pohání dostatečně rychlý 850 MHz procesor, který je podpořen 512 MB RAM a 4 GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťových karet. Samsung B5330 Galaxy Chat nabízí většinu dostupných multimediálních funkcí, 2MPx kameru, možnost natáčet video, datová spojení, bezdrátová spojení, Bluetooth 3.0 s A2DP, Wi-Fi včetně hotspot, FM rádio s RDS apod. V horní části telefonu Samsung B5330 Galaxy Chat najdete audio konektor 3,5mm pro poslech muziky, ve spodní části pak microUSB konektor pro nabíjení a přenos dat. S LiIon baterií o kapacitě 1200mAh vydrží Samsung B5330 Galaxy Chat v provozu až cca 25 dní. Model Samsung GT-B5330 má prodejní označení Samsung Galaxy Chat resp. Samsung Galaxy Ch@t.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Inteligentní mobilní telefon Samsung B5330 Galaxy Chat je smartphone s operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich, který zaujme především velkým dotykovým displejem a plnohodnoutnou QWERTY klávesnicí pro všechny pisálky.

Chytrý telefon Samsung B5330 Galaxy Chat disponuje kapacitním dotykovým displejem s úhlopříčkou 3 palce, který nabízí rozlišení 240 x 320 bodů a 262 tisíc barev.

Operační systém telefonu Samsung B5330 Galaxy Chat pohání dostatečně rychlý 850 MHz procesor, který je podpořen 512 MB RAM a 4 GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťových karet.

Samsung B5330 Galaxy Chat má dostačující 2Mpx kamerou. Kamera zvládá nejen fotky, ale také nahrávání videa. Jednoduchost focení zajišťuje hledáček na celý displej se snadno použitelným dotykovým displejem a kvalitním zoomem.

V telefonu Samsung Galaxy Chat nechybí snímač zrychlení, gyroskop, snímač vzdálenosti a stejně tak zde nesmí chybět nové rychlejší bezdrátové připojení Bluetooth 3.0 včetně A2DP, Wi-Fi (802.11b/g/n), včetně Wi-Fi Hotspot a rychlé datové přenosy HSDPA v síti 3G.

Samsung B5330 Galaxy Chat je možné propojit pomocí kabelu USB 2.0 s konektorem microUSB, nabíjet taktéž pomocí microUSB konektoru a pro audio přenos využijete Jack 3,5mm konektor.

Samsung Galaxy Chat zvládá všechna GSM pásma i 3G pásma. Co se týče multimediální výbavy, tak Samsung GT-B5330 obsahuje i FM rádio s možností využítí RDS.

Softwarová a další multimediální výbava je na maximální úrovní a řídí se použitím nového operačního systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tato verze sjednocuje prostředí pro tablety s prostředím pro mobilní telefony a hlavními klady jsou jednoduchost a rychlost celého systému. Android 4.0 dostal zbrusu nový grafický kabát a bylo i trochu pozměněno používání celého systému. V souladu s tím je i nádstavba Touchwiz UX UI.

Z programové výbavy namátkou jmenujme podporu pro Wi-Fi Direct, Bluetooth HDP a dále ověřené kancelářské aplikace, Google Search, Maps, Email, Talk, sociální sítě Facebook, Twitter, hudební funkce, video funkce, editory, streamování YouTube, Samsung Kies, Samsung Apps, ChatON, Game Hub apod.
Vše navíc můžete organizovat přes Google Play.

Samsung B5330 Galaxy Chat nepostrádá ani potřebnou navigaci. Vestavěná jednotka GPS a přijímač A-GPS určuje přesně polohu. Kompas a akcelerometr zajistí správnou orientaci displeje. A Google Maps nabídnou kvalitní mapové podklady. S telefonem Samsung Galaxy Chat se tak neztratíte za žádné situace a v žádném prostředí.

Baterie LiIon o kapacitě 1200 mAh umožňuje až 600 minut hovoru a 600 hodin provozu. Samsung B5330 Galaxy Chat je ideální pro uživatele, kteří často komunikují díky QWERTY klávesnici a dotykovému displeji.

Technická specifikace telefonu Samsung Galaxy Ch@t:
  • Operační systém: Android 4.0 Ice Crem Sandwich, budou upgrade Android 4.1 Jelly Bean, nádstavba TouchWiz UX
  • Procesor: 850 MHz ARMv6, GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, 3 palce, 320 x 240 bodů, 262 tisíc barev
  • Paměť: 512 MB RAM, 4 GB vnitřní paměť, slot na microSDHC karty
  • Telefon: čtyřpásmová GSM síť (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmová 3G síť, WCDMA HSDPA 7,2Mbps
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, W-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 2 MPx, video
  • Baterie: Li-Ion 1200 mAh, doba hovoru 600 minut, pohotovostní doba 600 hodin
  • Další vlastnosti: snímač zrychlení, gyroskop, snímač vzdálenosti, FM rádio, socíální sítě, Samsung Apps, Google Search, Google Maps, Gmail, Talk, YouTube, Social Hub, Music Hub, Swype, Exchange ActiveSync, Kies, ChatOn, kancelářské aplikace, email apod.


  • Rozměry: 118,9 x 59,3 x 11,6 mm
    Hmotnost: 120 gramů

    Obsah balení: Samsung GT-B5330 Galaxy Chat, baterie LiIon 1200 mAh, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, USB kabel s microUSB konektorem, manuál GT-B5330.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    14.04.2013   |   Anonymní uživatel
    dobry den,chtela jsem se zeptat,jestli budu platit za pouzivani navigace v telefonu,nebo jestli je zdarma..dekuji za odpoved p.karaskova
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, záleží zda chcete používat klasickou offline navigaci nebo online navigaci. Klasická offline navigace součástí telefonu není, lze ji dokoupit přes Google Play (např. TomTom, Navigon, Sygic). Online navigace (Google Maps) k dispozici je, ale vyžaduje připojení k internetu. Pěkný den.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web