Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USB kabel plochý s microUSB konektorem červená (red)

Kat. číslo: 9012012
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Univerzální plochý USB kabel se standardizovaným microUSB konektorem. USB kabel je vhodný pro většinu současných mobilních telefonů, smartphonů, chytrých telefonů, ale i tabletů, navigací a dalších zařízení. Tento plochý USB kabel umožňuje jak nabíjení, tak i přenos dat. Pro přenos dat je potřeba si nainstalovat patřičný software nebo ovladače pro Vaše zařízení. USB kabel je schválně vyveden v hravých a zářivých barvách, v plochém stylu vedení kabelu, pro odlišení se od stereotypní šedi běžného příslušenství.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Univerzální plochý USB kabel se standardizovaným microUSB konektorem.

USB kabel je vhodný pro většinu současných mobilních telefonů, smartphonů, chytrých telefonů, ale i tabletů, navigací a dalších zařízení. Tento plochý USB kabel umožňuje jak nabíjení, tak i přenos dat. Pro přenos dat je potřeba si nainstalovat patřičný software nebo ovladače pro Vaše zařízení.

USB kabel je schválně vyveden v hravých a zářivých barvách, v plochém stylu vedení kabelu, pro odlišení se od stereotypní šedi běžného příslušenství.

Vlastnosti USB kabelu s microUSB konektorem:
  • na jedné straně kabelu klasický konektor do USB portu
  • na druhé straně kabelu standardizovaný microUSB konektor
  • délka 1 metr, elegantně a pevně zatavené konektory

  • Kompatibilita USB kabelu: všechny zařízení s microUSB konektorem, například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Asus, Archos, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Dell, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Holux, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, Lenovo, LG, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, Nokia, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, TomTom, Toshiba, Umax, Wooky, Vodafone, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: Belt plochý USB kabel s microUSB konektorem.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web