Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Jabra Solemate Bluetooth reproduktor + POUZDRO GOLLA bílá (white)

Jabra Solemate white   Jabra Solemate zespodu   Jabra Solemate pouzdro   Jabra Solemate balení  
Kat. číslo: 6017505
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Představujeme všestranný přenosný Bluetooth reproduktor Jabra Solemate s masivním zvukem, díky kterému můžete mít svou hudbu vždy u sebe. Reproduktor Jabra Solemate vypadá možná malý, ale rozhodně zní jako velký. Je možné jej propojit bezdrátově, tak i drátově a vzít si jej můžete prakticky kamkoliv. Reproduktor Jabra Solemate je kompletně celý odolný a navíc se dodává i s venkovním obalem, ve kterém může hrát. Jak bylo již zmíněno, Jabra Solemate překvapí svým zvukem, je to hladně díky třem výkonným čelním reproduktorům. Ty Vám jistě poslouží i při konverzaci. Ano Jabra Solemate může fungovat i jako hlasový komunikátor nebo-li hlasité Bluetooth handsfree. A pokud by se Vám zdálo hudby málo, tak vězte, že Jabra Solemate vydrží až 10 hodin nepřetržitého hraní.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Připraven k akci.
Párty na pláži, tanec v kuchyni, hry v parku, ať jste kdekoli, Jabra SoleMate bude vždy připraven jakoukoli vaši činnost změnit v úžasný zážitek. Hoďte Jabra Solemate do tašky, přihrajte ho svým přátelům a vezměte si jej s sebou na cesty. Jabra SoleMate opravdu můžete vzít kamkoliv, jeho odolná konstrukce je odolná proti prachu i stříkající vodě.

Dobře připojen.
Připojte Jarba Solemate ke svému smartphonu, MP3 přehrávači, tabletu, notebooku nebo čemukoli, co umí přehrávat hudbu pomocí zařízení Bluetooth, 3,5mm audio kabelu nebo USB kabelu. Technologie Bluetooth 3.0 funguje až do vzdálenosti 10 metrů, takže klidně můžete párty řídit jako DJ po celé místnosti.

Osolte to.
S prvotřídní kvalitou zvuku Jabra SoleMate začíná tam, kde ostatní končí. Pečlivě navržen a otestován ve špičkových laboratořích firmy Jabra, vyznačuje se silnými a hlubokými basy z vestavěného subwooferu a bohatou akustikou z duálních výškových reproduktorů. Jabra SoleMate zní skvěle pri jakékoliv hlasitosti, dosahuje až 112 dB, takže jděte do toho a osolte to.

Seznamte se se skutečným zábavním centrem.
Jabra SoleMate nekončí jen u hudby. Připojte se ke svému telefonu a získáte tak svůj vlastní osobní hlasový komunikátor. Pomocí Jabra SoleMate s aplikacemi Skype, Google Talk a dalšími službami video chatu můžete své video chatování posunout na vyšší úroveň. Jabra SoleMate může dát vaší hudbě, filmům a hrám zcela nový rozměr a dovolí vám přeměnit počítač nebo tablet v přenosné kino, stereo soupravu nebo herní centrum.

Vlastnosti Bluetooth reproduktoru Jabra SoleMate:
  • Bluetooth verze 3.0, dosah 10 metrů, automatické párování, streamování hudby A2DP.
  • Širokopásmové reproduktory, HD Voice frekvenční charakteristika, digitální zpracování signálu DSP.
  • Vícesměrový mikrofon, filtr hluku, ztlumení (funkce mute).
  • Doba hovoru 10 hodin, doba přehrávání hudby 10 hodin, doba provozu 960 hodin.
  • Konektor microUSB, audio konektor 3,5mm, indikace stavu LED diodami.

  • Rozměry: délka 172mm x šířka 64mm x hloubka 70mm
    Hmotnost: 610 gramů

    Obsah balení: odolný Bluetooth reproduktor Jabra Solemate, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, USB kabel s microUSB konektorem, audio kabel s konektory jack 3,5mm/3,5mm, zvukové pouzdro pro reproduktor, rychlý manuál. (part no. 100-97100001-60)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web