Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

APPLE iPHONE 5 32GB + KRYT JUST CAVALLI bílá (white)

Apple iPhone 5 white   Apple iPhone 5 z boku   Apple iPhone 5 ze stran   Apple iPhone 5 zezadu  
Kat. číslo: 1060516
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Je v něm mnohem víc a přitom je ho mnohem míň, to je nový Apple iPhone 5. Neskutečně tenká konstrukce, a přesto dostatek místa pro větší displej a rychlejší čip. Ultrarychlé mobilní připojení, které není na úkor výdrže baterie. A zcela nová sluchátka, která skvěle znějí a pohodlně padnou do ucha.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Tenký, elegantní a všeho schopný.
Těžko uvěřit, že tak tenký telefon může nabízet tolik funkcí: větší displej, rychlejší čip, nejnovější bezdrátovou technologii, 8MP fotoaparát iSight a další. To vše v krásném hliníkovém těle navrženém a vyrobeném s přesností, která nemá obdoby. iPhone 5 je pouhých 7,6 milimetru tenký a váží jen 112 gramů. Je tedy o 18 procent tenčí a o 20 procent lehčí než iPhone 4S. Jediným způsobem, jak zkonstruovat něco takového, je soustavně zvažovat a rozmýšlet každý detail - včetně těch, které nejsou vidět.

Větší displej. A barvy jako živé.
Větší displej chytrého telefonu dokáže vyrobit každý. Ale když vám jde jen o velikost, vytvoříte telefon, který je příliš velký, nemotorný a těžko použitelný. 4palcový displej iPhonu 5 je navržený tak akorát: je větší, ale stejně široký jako displej iPhonu 4S. Takže vše, co jste zvyklí dělat jednou rukou - například psaní na klávesnici - můžete i dál provádět jednou rukou. Na větší ploše, kde vidíte víc z webových stránek. Víc z e-mailů. Víc z událostí v kalendáři. A ještě víc aplikací na ploše.

Není to jen větší displej. Je to větší Retina displej. S rozlišením 326 pixelů na palec má tak vysokou hustotu pixelů, že vaše oko jednotlivé pixely nerozliší. A proti senzačnímu Retina displeji iPhonu 4S má o 18 procent víc pixelů a nabízí ohromující rozlišení 1136 × 640. I barvy jsou výraznější, jejich sytost je teď o 44 procent vyšší než dříve. Takže hry, které hrajete, slova, která čtete, obrázky, které si prohlížíte, a aplikace, které máte tak rádi, na iPhonu 5 vypadají neuvěřitelně živě a skutečně. A když máte chuť na kvalitní zábavu, umožní vám iPhone 5 sledovat širokoúhlé HD video s plnou parádou - bez černých pruhů.

Mobilní data a bezdrátové připojení další generace.
iPhone 5 podporuje víc sítí po celém světě. Tím se rozumí i vyspělé sítě HSPA, HSPA+ a DC-HSDPA. Surfujte, stahujte a streamujte obsah ohromnými rychlostmi. S dvoupásmovým bezdrátovým adaptérem 802.11n je i Wi-Fi rychlejší - až 150 Mb/s.

Výkonnější procesor. Rychlejší grafika. Ještě lepší výdrž baterie.
S novým čipem A6 je na iPhonu 5 vše znatelně rychlejší - až dvakrát oproti čipu A5. Takže se aplikace spouštějí, webové stránky načítají a e-mailové přílohy otevírají téměř okamžitě. I grafický výkon čipu A6 je až dvakrát větší než u čipu A5. Takže graficky náročné aplikace a hry doslova frčí. A vyšší frekvence snímků je zárukou hladší, realističtější hry. Čip A6 je nejen navržen pro rychlost, ale také je v kombinaci se systémem iOS 6 mimořádně energeticky úsporný. Takže i při své vyšší rychlosti má iPhone 5 víc než dostatečnou energii baterie, aby vydržel celý den - až 8 hodin prohlížení webu při mobilním připojení, až 8 hodin hovoru a až 10 hodin přehrávání videa.

EarPods - Průlomová technologie, o které ještě uslyšíte.
Každé ucho je stejně jako otisky prstů jedinečné. Proto sluchátka do uší sedí každému jinak. Návrháři a konstruktéři společnosti Apple tentokrát namísto reproduktoru zvolili za výchozí bod lidské ucho. Se stovkami lidí vyzkoušeli více než sto prototypů. To vše s cílem vytvořit sluchátka, která budou pohodlně a pevně držet v uších nejrůznějších tvarů a zároveň budou mít kvalitní zvuk. Výsledkem je průlom v kategorii sluchátek do uší: Apple EarPods. Něco takového jste ještě neviděli ani neslyšeli.

Ale sluchátky Apple EarPods zdokonalený zvuk iPhonu 5 teprve začíná. iPhone 5 je vybaven třemi mikrofony: na přední a zadní straně a vespod. Kombinace předního a zadního mikrofonu metodou prostorového filtrování (tzv. beamforming) pomáhá iPhonu zaměřit se na zvuk z požadovaného místa a dosáhnout tak čistšího přenosu hlasu. Nová technologie rušení hluku omezuje nežádoucí zvuky na pozadí. Takže když iPhone držíte u ucha v hlasité místnosti, slyšíte jen to podstatné: hlas svého protějšku.

Zcela nový konektor Lightning
Vytvoření tenčího a lehčího iPhonu 5 si vyžádalo zásadní změnu: nahrazení 30pinového konektoru něčím novějším, menším a lepším. Představujeme konektor Lightning. Jeho čistě digitální, osmisignálové řešení je podstatně odolnější než 30pinový konektor. Další skvělá vlastnost konektoru Lightning: je oboustranný. To znamená, že jej nelze špatně zapojit. S konektorem Lightning bude brzy kompatibilní řada doplňků pro iPhone.

iSight - Nejoblíbenější foťák.
Panorama - novou funkcí panorama můžete zachytit vše od rodinné sešlosti až po fantastický záběr Grand Canyonu. Jedním hladkým pohybem můžete nasnímat záběr v ohromném úhlu 240 stupňů. Výsledkem spolupráce gyroskopu, čipu A6 a aplikace Fotoaparát je hladké panorama ve vysokém rozlišení až 28 megapixelů.
Ještě lepší funkce - mezi vylepšení aplikace Fotoaparát patří o 40 procent rychlejší focení, lepší výsledky při slabém osvětlení a zdokonalené omezování šumu. Můžete tak nafotit víc záběrů s čistšími detaily než kdy dříve.
Zdokonalené nahrávání HD videa - představte si nekompromisní videa nabitá dobrodružstvím, která vyprodukujete a natočíte na iPhonu 5. Fotoaparátem iSight můžete nahrávat senzační HD video v rozlišení 1080p. Vylepšená stabilizace videa pomáhá zabraňovat roztřeseným záběrům. Díky rozpoznávání až deseti obličejů na fotce všichni vyniknou. Dokonce můžete v průběhu nahrávání i fotit, takže při filmování vychytáte momentky.
Kamera FaceTime HD - pomocí přední kamery na iPhonu 5 můžete uskutečňovat videohovory FaceTime. A když nejste v dosahu sítě Wi-Fi, můžete nyní videohovory uskutečňovat i přes mobilní připojení. Kvalita videohovorů FaceTime je tak přesvědčivá, jako byste byli se svým protějškem ve stejné místnosti. Přední kameru můžete rovněž používat k pořizování autoportrétů a nahrávání HD videa 720p.

Mapy, jak je vidí Apple.
Nová aplikace Mapy vám dává do ruky lepší způsob, jak se zorientovat. Mapové podklady jsou vektorové, takže grafika i text jsou dokonale ostré, i když zvětšujete přiblížení. Při posouvání pohledu si okamžitě všimnete, jak hladce Mapy reagují. Potřebujete se dostat z bodu A do bodu B? Mapy vám nejen ukážou trasu, ale také vás hlasovými pokyny navedou. Dále Mapy informují o aktuálním provozu a nabídnou vám objížďku, abyste se nezdržovali. Zcela nový pohled nabízí Flyover, jehož fotorealistickými, interaktivními 3D pohledy můžete velké metropole prozkoumat z ptačí perspektivy.

iOS - základ iPhonu.
Srdcem každého iPhonu, iPadu a iPodu touch je systém iOS. Ten obsahuje všechny vestavěné aplikace, které denně používáte, a všechny intuitivní technologie jako například Multi-Touch, díky němuž je iPhone tak vyspělý. Každá bezplatná aktualizace iOS přináší ještě víc možností pro vaše zařízení. Nejnovější verzi iOS 6 už budete mít v iPhonu 5 nainstalovanou. Takže okamžitě po vybalení budete mít v ruce více než 200 nových funkcí, aby vám každodenní záležitosti šly ještě lépe.

iCloud - vše, co potřebujete. Všude, kde jste.
iCloud je v iPhonu 5 integrovaný. Jakmile jej zapnete, máte okamžitý přístup ke všemu, co potřebujete, na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu nebo PC. Nové funkce v iOS 6 umožňují zvládat s iCloudem ještě více. Sdílejte zvolené fotky s lidmi, které vyberete, pomocí Sdílených fotostreamů. Snadněji než dřív vyhledejte, uzamkněte a znovu získejte svůj ztracený telefon pomocí aplikace Hledat iPhone. S prohlížením webové stránky můžete začít na jednom zařízení a pokračovat na jiném. Stačí použít Panely iCloudu. A to je jen začátek.

Aplikace, aplikace, 700 000krát aplikace.
iPhone 5 je výjimečné zařízení. Stejně jako aplikace, kterými je vybaven. Protože na velkém, 4palcovém Retina displeji dosahují dokonalé rovnováhy mezi vším, co potřebujete obstarat, a vším, co vás baví od vyřízení e-mailu od šéfa až po záběry z dovolené. V obchodě App Store najdete více než 700 000 aplikací - mnohé zdarma - s nimiž je iPhone ještě schopnější, nepostradatelnější a zábavnější. Přihlaste se do obchodu App Store svým Apple ID, procházejte nejrůznější kategorie a stahujte libovolné aplikace.

Bezdrátové funkce Airplay, AirPrint
Přeneste obraz z iPhonu na svou HD televizi. AirPlay bezdrátově streamuje obsah z iPhonu na Apple TV, takže jej můžete sledovat na velké obrazovce. Zapněte Zrcadlení AirPlay a vše, co děláte na iPhonu - klepnutí a posouvání, hraní her i psaní - se zároveň zobrazí na HD televizi. Tiskněte přímo z iPhonu přes Wi-Fi pomocí technologie AirPrint. Není třeba stahovat žádný software, instalovat ovladače nebo připojovat kabely. Stačí jen pár klepnutí a v aplikacích Mail, Obrázky, Safari nebo iBooks můžete libovolný dokument vytisknout na tiskárně podporující AirPlay.

Technická specifikace
  • sítě: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (pásma 1, 3, 5)
  • procesor: Apple A6 (Dual-core 1.2 GHz, grafický koprocesor PowerVR SGX 543MP3), 1GB RAM
  • kapacita: 32GB Flash paměti
  • 4 palcový multidotykový širokoúhlý displej Retina IPS, rozlišení 1136×640px s více jak 326 pixely na palec, kontrast 800:1 a maximální světelnost 500cd/m2
  • bezdrátové připojení: Wi-Fi 802.11a/b/g/n (802.11n v pásmech 2,4 GHz a 5 GHz), Bluetooth 4.0
  • určení pozice pomocí: asistované GPS a GLONASS, digitálního kompasu, Wi-Fi, nebo dle telefonních vysílačů 3G
  • podporované audio formáty: AAC (8 až 320 Kbps), chráněné AAC (z obchodu iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 až 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formáty 2, 3 a 4, Audible Enhanced Audio, AAX a AAX+), Apple Lossless, WAV a AIFF
  • uživatelsky nastavitelný limit maximální hlasitosti
  • podporované video formáty: video H.264 s rozlišením až 1080p, 30 snímků za sekundu, High Profile úrovně 4.1 se zvukem AAC-LC až 160 kb/s, 48 kHz, stereo ve formátech .m4v, .mp4 a .mov; video MPEG-4 až 2,5 Mb/s, 640 × 480 pixelů, 30 snímků za sekundu, Simple Profile se zvukem AAC-LC až 160 kb/s na jeden kanál, 48 kHz, stereo ve formátech .m4v, .mp4 a .mov; Motion JPEG (M-JPEG) až 35 Mb/s, 1280 × 720 pixelů, 30 snímků za sekundu, stereo zvuk v kódování ulaw, PCM ve formátu .avi
  • podpora Zrcadlení AirPlay na Apple TV v rozlišení až 720p a streamování videa přes AirPlay do Apple TV (3. generace) v rozlišení až 1080p a Apple TV (2. generace) v rozlišení až 720p
  • 8megapixelový zadní fotoaparát iSight, funkce Panorama, nahrávání HD videa (1080p) až 30 snímků za sekundu se zvukem
  • 1,2megapixelový přední fotoaparát FaceTime s pořizováním 1,2MP fotek a HD videa (720p) až 30 snímků za sekundu
  • funkce fotoaparátů: automatické zaostřování, LED blesk, zaostřování videa a fotek klepnutím, rozpoznávání tváří ve videu a na fotkách, vylepšená stabilizace videa, označování fotografií a videa údaji o zeměpisné poloze
  • vstup a výstup: konektor Lightning, mikrofon, 3,5mm stereo sluchátkový minijack, vestavěné reproduktory
  • senzory: tříosý gyroskop, akcelerometr, snímač blízkosti, snímač okolního osvětlení
  • LiIon akumulátor s výdrží: 8 hodin hovoru v sítích 3G, v pohotovostním režimu 225 hodin, brouzdání na internertu až 8 hodin v síti 3G, až 10 hodin pomocí bezdrátového připojení Wi-Fi, 40 hodin hudby a 10 hodin videa
  • provozní teplota prostředí: 0 až 35°C
  • skladovací teplota: -20° až 45° C
  • relativní vlhkost: 5% až 95% bez kondenzace
  • maximální provozní nadmořská výška: 3000 m
  • OS: Mac OS X v10.6.8 a novější / Windows 7, Windows Vista nebo Windows XP Home nebo Professional s aktualizací Service Pack 3 nebo novější - se softwarem iTunes 10.7 nebo novější a novější - připojení na internet a účet v iTunes
  • široká nabídka podporovaných jazyků

  • Rozměry: 58,6 x 123,8 x 7,6 mm
    Hmotnost: 112 g

    Obsah balení: Apple iPhone 5 (32GB), sluchátka EarPods s ovladačem a mikrofonem, Lightning-USB 2.0 kabel, nabíječka s USB výstupem, příručka Začínáme. (part no. MD300CS/A, model A1429)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web