Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Jabra Clear Bluetooth headset modrá (blue)

Jabra Clear blue   Jabra Clear z boku   Jabra Clear zezadu  
Kat. číslo: 6017515
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
S Bluetooth headsetem Jabra Clear získáte dokonalého společníka pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo chytrý telefon. Bluetooth headset Jabra Clear disponuje technologií HD Voice pro kvalitnější zvukový zážitek. Díky A2DP Bluetooth profilu, umožňuje Jabra Clear streamování multimédií, GPS navigace, hudby a podcastů. Na zadní straně headsetu Jabra Clear najdete tzv. Jabra StatusDisplay, což jsou v podstatě dvě podsvětlené ikony stavu baterie a připojení. Hlavní tlačítko zakomponované do předního krytu headsetu Jabra Clear umožňuje snadné používání pro příjem a ukončení hovoru. Automatické nastavení hlasitosti má za následek větší pohodlí při samotném telefonování, které Jabra Clear zvládne až 6 hodin a 8 dní vydrží v pohotovostním režimu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Handsfree. Volné ruce.
Uvolněte si ruce k ovládání, prohlížení a hraní díky Jabra Clear, náhlavní soupravě Bluetooth, která vám umožní získat ze svého smartphonu ještě více. S volnýma rukama si můžete vždy vybrat, zda chcete svůj smartphone ovládat ručně, anebo zda chcete rychlý a snadný přístup k vašim hovorům, písničkám a médiím bez jakýchkoli kabelů či překážek právě díky headsetu Jabra Clear.

Snadné používání. Snadné poslouchání.
Hovory můžete přijímat a ukončovat přímo z headsetu Jabra Clear a na vestavěném stavovém displeji Jabra StatusDisplay můžete jedním pohledem kontrolovat stav baterií a možnosti připojení. Když jste na telefonu, technologie DSP automaticky nastavuje zvuk hovorů v Jabra Clear tak, aby co nejlépe vyhovoval vašemu prostředí a aby díky působivému zvýraznění detailů neuniklo ani slůvko.

Hudba a mnohém více.
Není to vše jen o telefonních hovorech. Multimediální streaming vám umožní poslouchat hudbu, pokyny GPS a dokonce i internetové rádio přímo přes Jabra Clear. Balení Bluetooth headsetu Jabra Clear se dodává i s pohodlnou nabíječkou do auta, takže můžete na cestách nabíjet jak náhlavní soupravu, tak i svůj smartphone a to včetně populárního telefonu Apple iPhone.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Jabra Clear:
  • Bluetooth verze 3.0, profily HFP, HSP, A2DP, dosah 10 metrů
  • automatické párování, streamování hudby (např. smartphone, tablet, PC, přehrávač apod.)
  • širokopásmový reproduktor s HD Voice frekvenční charakteristikou (realistická reprodukce hlasu)
  • digitální zpracování signálu, DSP, optimalizuje hlas, potlačuje ozvěnu
  • vícesměrový mikrofon, filtr hluku, citlivost standardu E-STD
  • doba hovoru 6 hodin, pohotovostní doba 192 hodin, nabíjení microUSB konektorem

  • Rozměry: 54 x 17 x 24 mm (délka x šířka x hloubka)
    Hmotnost: 9,5 g

    Obsah balení: Bluetooth headset Jabra Clear, nabíječka do auta s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, USB kabel s Apple 30 pinovým konektorem, dva klipy za ucho (jeden na headsetu), tři špunty do ucha (jeden na headsetu), manuál. (part no. 100-92200005-60)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web