Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung BKB-10 Bluetooth klávesnice + POUZDRO GOLLA bílá (white)

Samsung BKB-10USWEGSTD white   Samsung BKB-10USWEGSTD zepředu   Samsung BKB-10USWEGSTD z boku   Samsung BKB-10USWEGSTD tablet  
Kat. číslo: 6017519
Výrobce: Samsung
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Ultra tenká (6mm) a stylová klávesnice Samsung BKB-10 využívá ke spojení bezdrátovou technologii Bluetooth ve verzi 3.0, takže se můžete rychle a snadno připojit k telefonu nebo tabletu bez jakýchkoliv kabelů. Skvělá ergonomie klávesnice Samsung BKB-10 umožňuje rychlé a přesné psaní. Klávesnice má rozložení kláves QWERTY a úplně nahoře se nachází řada funkčních kláves, pro ovládání Vašeho telefonu nebo tabletu. Klávesnice Samsung BKB-10 je vhodná pro všechny mobilní telefony, smartphone, chytré telefony, ale i tablety s operačním systémem Android 3.1 Honeycomb a výše.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Ultra tenká (6mm) a stylová klávesnice Samsung BKB-10 využívá ke spojení bezdrátovou technologii Bluetooth ve verzi 3.0, takže se můžete rychle a snadno připojit k telefonu nebo tabletu bez jakýchkoliv kabelů.

Skvělá ergonomie klávesnice Samsung BKB-10 umožňuje rychlé a přesné psaní. Klávesnice má rozložení kláves QWERTY a úplně nahoře se nachází řada funkčních kláves, pro ovládání Vašeho telefonu nebo tabletu.

Klávesnice Samsung BKB-10 je vhodná pro všechny mobilní telefony, smartphone, chytré telefony, ale i tablety s operačním systémem Android 3.1 Honeycomb a výše.

Klávesové zkratky, zmíněné výše, jako je ovládání internetu, emailu, multimédií, vyhledávání apod., fungují v plně kompatibilních mobilních telefon a tabletech Samsung modelové řady Galaxy. U ostatních značek s operačním systémem Android, fungují tyto funkční klávesy pouze částečně, tzn. nemusí být funkční všechny, ale jen některé z nich. Většinou jsou plně funkční například klávesy jas, hlasitost, domů, přehrávání apod.

Vlastnosti Bluetooth klávesnice Samsung BKB-10:
  • Elegantní a tenké provedení, skvělá ergonomie kláves, QWERTY rozložení, klávesové zkratky v horní řadě.
  • Vhodné pro mobilní telefony, smartphony, chytré telefony a tablety s Android 3.1 Honeycomb a výše.
  • Bluetooth verze 3.0, dosah 10 metrů, profily HID a Device Identification, LED indikace stavu.

  • Rozměry: 274 x 122 x 6 - 15 mm (zkosená konstrukce)
    Hmotnost: 286 g (včetně baterií)
    Napájení: 2x mikrotužková baterie AAA (součást balení)

    Kompatibilita:
  • Plná komaptibilita s mobilními telefony a tablety značky Samsung modelové řady Galaxy s operačním systémem Android 3.1 Honeycomb, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Android 4.1 Jelly Bean a výše. Fungují všechny klávesnice a klávesové zkratky.
  • Částečná kompatibilita s mobilními telefony a tablety ostatních značek s operačním systémem Android 3.1 Honeycomb, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Android 4.1 Jelly Bean a výše. Většinou nefungují některé klávesové zkratky, jako je zobrazení oken spuštěných aplikací, hlasové vyhledávání, mute apod. Tímto, ale není nijak omezena skvělá funkčnost klávesnice pro psaní emailů, dopisů, dokumentů, ale i pro samotné ovládání zařízení.

  • Obsah balení: bezdrátová Bluetooth klávesnice Samsung, dvě AAA mikrotužkové baterie, manuál. (part no. BKB-10USWEGSTD)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web