Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

HUAWEI HONOR 2 černá (black)

Huawei Honor 2 (Black) zezadu   Huawei Honor 2 (Black)  
Kat. číslo: 1060546
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Více než důstojný nástupce populární modelové řady Huawei Honor 2 s operačním systémem Android nabízí znatelné vylepšení ve všech směrech. Smartphone Huawei Honor 2 disponuje 4,5 palcovým kapacitním dotykovým IPS displejem s HD rozlišením rozlišením 1280 x 720 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Huawei Honor 2 dále nabízí vynikající 8megapixelovou kameru, s BSI snímačem, autofocusem, kvalitním duálním LED bleskem a možností natáčet FullHD video. Chytrý mobilní telefon Huawei Honor 2 dále zaujme ultra rychlým čtyřjádrovým 1,4 GHz procesorem, který je podpořen 1 GB RAM a 8 GB vnitřní paměti, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťových karet. Huawei Honor 2 má i přední 1,3MPx kameru s možností natáčet video v HD rozlišení, dále pak připojení Bluetooth a WiFi včetně WiFi hotspot, 3,5mm audio konektor pro audio přenos, microUSB konektor pro data a nabíjení. Huawei Honor 2 podporuje sítě 3G, rychlé datové přenosy HSDPA, HSUPA, multimediální funkce, DLNA připojení, sociální funkce, organizační funkce, duální mikrofon, duální reproduktor, FM rádio s RDS apod. Huawei Honor 2 samozřejmě nabízí i velmi potřebnou GPS navigaci. V balení telefonu Huawei Honor 2 najdete baterii LiPol o kapacitě 2150mAh s inteligentním šetřením energie a díky níž vydrží Huawei Honor 2 v provozu až 20 dní. Model Huawei U9508 má prodejní označení Huawei Honor2.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Smartphone Huawei Honor 2 disponuje 4,5 palcovým kapacitním dotykovým IPS displejem s HD rozlišením rozlišením 1280 x 720 bodů a zobrazením 16 miliónů barev.

Huawei Honor 2 obsahuje nejnovější verzi systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Celý systém telefonu Huawei Honor 2 pohání čtyřjádrový 1,4 GHz procesor Huawei K3V2, který je podpořen 1 GB RAM a 8 GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťových karet.

Huawei Honor 2 disponuje špičkovou 8Mpx kamerou s vynikající optikou a BSI snímačem. Kamera zvládá nejen fotky, ale i nahrávání videa ve FullHG rozlišení. Při záznamu v šeru využije Huawei Honor 2 pomoc v podobě duálního LED blesku a při focení kvalitní autofocus. Navíc má Huawei Honor 2 i přední 1,3 MPx kameru pro video konference v HD rozlišení nebo autoportréty.

V telefonu Huawei Honor 2 nechybí různé senzory a čidla a stejně tak zde nesmí chybět bezdrátové připojení Bluetooth 3.0 včetně A2DP, Wi-Fi (802.11b/g/n), s podporou Wi-Fi hotspot, rychlé datové přenosy HSUPA, HSDPA a sdílení multimediálního obsahu DLNA. Díky multi dotykovému ovládání můžete využít výkon Huawei Honor 2 opravdu naplno.

Telefon Huawei Honor 2 je možné dále propojit pomocí USB 2.0 kabelu s konektorem microUSB. Pro muziku je přítomen audio konektor Jack 3,5mm a pro nabíjení využijete již zmíněný microUSB konektor.

Huawei Honor 2 zvládá všechna GSM pásma i 3G pásma. Co se týče multimediální výbavy, tak Huawei U9508 obsahuje i FM rádio s možnosti využít RDS a maximální zvuk díky duálnímu mikrofonu a duálnímu reproduktoru.

Softwarová a další multimediální výbava je na maximální úrovní a řídí se použitím operačního systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich a uživatelské nádstavby Huawei.
Z programové výbavy namátkou jmenujme kancelářské aplikace, emailový klient, sociální sítě Facebook, Twitter, hudební funkce, video funkce, widgety, editory, zabzpečení, streamování YouTube apod.
Vše navíc můžete organizovat přes Google Play.

Huawei Honor 2 nepostrádá ani potřebnou navigaci. Vestavěná jednotka GPS a přijímač A-GPS určuje přesně polohu. Kompas a akcelerometr zajistí správnou orientaci displeje. A Google Maps nabídnou kvalitní mapové podklady. S telefonem Huawei Honor 2 se tak neztratíte za žádné situace.

Vyměnitelná baterie o kapacitě 2150 mAh s technologií Huawei Intelligent Power Saving umožňuje až 600 minut hovoru a 480 hodin provozu.

Technická specifikace Huawei Honor2 U9508:
  • Operační systém: Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, nádstavba Huawei UI
  • Procesor: Quad core Huawei K3V2 1,4 GHz Hi3620, ARMv7, ARM Cortex-A9 MPCore GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS LCD, 4,5 palce, HD rozlišení, 1280 x 720 bodů, 16 miliónů barev
  • Paměť: 1 GB RAM, 8 GB vnitřní paměť (pro uživatele volné cca 5,5 GB), slot pro paměťovou kartu microSDHC
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), pětimáspmové WCDMA/3G, HSDPA 21 Mbps, HSUPA 5,76Mbps, klasická SIM
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm, DLNA
  • GPS: podpora A-GPS, digitální kompas, akcelerometr
  • Fotoaparát: 8 MPx, BSI snímač, duální LED blesk, zoom, autofocus, záznam videa ve FullHD rozlišení, přední 1,3MPx kamera
  • Baterie: Li-Pol 2150 mAh, doba hovoru 600 minut, pohotovostní doba 480 hodin
  • Další vlastnosti: pohybové čidlo, světelné čidlo, čidlo přiblížení, gyroskop, FM rádio, socíální sítě, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Časopisy, Filmy, Knihy, Hudba, Latitude, Security Guard, elektronická nápověda apod.

  • Rozměry: 134 x 67,5 x 10,5 mm
    Hmotnost: 145 gramů

    Obsah balení: Huawei Honor2, baterie LiPol 2150mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, rychlý manuál, záruční list. (model Huawei U9508)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (5)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    02.07.2013   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, prosím o sdělení, zda prodáváte Honor 2 i v bílé barvě, popřípadě zda lze v této barvě provést závaznou objednávku. Předem děkuji za odpověď Lubomír Ježek
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, momentálně pouze černé provedení. Pěkný den.
    19.04.2013   |   Anonymní uživatel
    Dobry den, rad bych se zeptal, kdo v CR provadi servis znacky Huawei a jaksi znacka stoji obecne ve spolehlivosti dejme tomu proti mobilnim telefonum znacky Samsung. Dekuji za odpoved, Josef P.S: Telefon od vas pochazi z oficialni ceske distribuce?
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, telefony pochází z distribuce pro ČR, autorizovaným servisním střediskem pro ČR je servis Britex v Kladně (stejný servis dělá i telefony Samsung). Spolehlivost je srovnatelná s ostatními výrobci. Pěkný den.
    18.04.2013   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, měl bych dotaz jestli bude tento výrobek na skladě a kdy. A jestli bude v budoucnu možné zakoupit 2GB ram verzi tohoto telefonu? Děkuji za odpověď.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, momentálně odhadovaná dostupnost je začátek května. Dle našich informací se verze s 2GB RAM v ČR oficiálně prodávat nebude. Pěkný den.
    25.03.2013   |   Anonymní uživatel
    mohli byste prosim ten mobil zlevnit trosku dekuji
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, platí cena uvedená na webu.
    21.03.2013   |   Anonymní uživatel
    má NFC ?
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, NFC ne.
    [+] všechny dotazy
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web