Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Plantronics Marque 2 M165 Bluetooth headset bílá (white)

Plantronics Marque 2 white   Plantronics Marque 2 z boku   Plantronics Marque 2 ze strany   Plantronics Marque 2 USB kabel   Plantronics Marque 2 krabice  
Kat. číslo: 6017523
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Ultra lehký Bluetooth headset Plantronics Marque 2 přichází s inovacemi předchozího vynikajícího modelu. V Bluetooth headsetu Plantronics Marque 2 najdete všechny špičkové funkce, jako je například hlasový průvodce nastavením headsetu, podpora hlasových příkazů nebo bezdrátové spojení dvou zařízení současně pomocí technologie Multipoint. I v Bluetooth headsetu Plantronics Marque 2 máte k dispozici Bluetooth profily A2DP a AVRCP pro streamování hudby a navigace, případně dvojici mikrofonů pro filtraci zvuku nebo DSP, ale dokonce i zobrazení stavu baterie v operačním systému Android nebo iOS a aplikaci k nastavení funkcí headsetu Plantronics MyHeadset. Co činí Plantronics Marque 2 vyjímečným je nově podporovaný úsporný režim DeepSleep, který udrží headset v pohotovstním režimu až 180 dní. Jakmile se totiž vzdálíte na dobu více než 90 minut mimo dosah headsetu, přepne se Plantronics Marque 2 do úsporného režimu, jakmile se vrátíte, tak jednoduchým ťuknutím na tlačítko Volat jej probudíte k činnosti. Zajímavostí je i funkce BackTrack, která pomáhá najít headset tím že do něj pošle hlasitý tón anebo můžete pomocí sledovat poslední použití headsetu na mapě. Bluetooth headset Plantronic M165 má prodejní označení Plantronics Marque2.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Ultra lehký Bluetooth headset Plantronics Marque 2 přichází s inovacemi předchozího vynikajícího modelu. V Bluetooth headsetu Plantronics Marque 2 najdete všechny špičkové funkce, jako je například hlasový průvodce nastavením headsetu, podpora hlasových příkazů nebo bezdrátové spojení dvou zařízení současně pomocí technologie Multipoint.

I v Bluetooth headsetu Plantronics Marque 2 máte k dispozici Bluetooth profily A2DP a AVRCP pro streamování hudby a navigace, případně dvojici mikrofonů pro filtraci zvuku nebo DSP, ale dokonce i zobrazení stavu baterie v operačním systému Android nebo iOS a aplikaci k nastavení funkcí headsetu Plantronics MyHeadset.

Co činí Plantronics Marque 2 vyjímečným je nově podporovaný úsporný režim DeepSleep, který udrží headset v pohotovstním režimu až 180 dní. Jakmile se totiž vzdálíte na dobu více než 90 minut mimo dosah headsetu, přepne se Plantronics Marque 2 do úsporného režimu, jakmile se vrátíte, tak jednoduchým ťuknutím na tlačítko Volat jej probudíte k činnosti.

Zajímavostí je i funkce BackTrack, která pomáhá najít headset tím že do něj pošle hlasitý tón anebo můžete pomocí sledovat poslední použití headsetu na mapě.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Plantronics M165:
  • Hlasové pokyny Vás provedou kompletním párovacím režimem (Android, iOS).
  • Hlasové příkazy Vám umožní například přijmout hovor, aniž byste museli sáhnout na headset.
  • DeepSleep úsporný mód prodlouží životnost headsetu až na těžko uvěřitelných 6 měsíců.
  • Můžete přénášet muziku, GPS instrukce, podcasty, internetové rádio a další audio služby.
  • Multipoint technologie umožňuje spárování a používání dvou zařízení současně.
  • BackTrack technologie pro nalezení headsetu tónem anebo při posledním použití na mapě.
  • Stav baterie se zobrazí na Apple iPhone, iPad (iOS), případně na Android 3.0, Android 4.0 a výše.

  • Technická specifikace Bluetooth headsetu Plantronics M165:
  • Bluetooth v3.0 + EDR, profily HFP, HSP, A2DP, AVRCP, dosah 10 metrů
  • dva mikrofony, odstranění šumu a ozvěn, DSP a Full Duplex
  • doba hovoru 7 hodin, pohotovostní doba 11 dní, v DeepSleep módu 180 dní

  • Rozměry: 49 x 14 x 9 mm + 10 mm výstupek do ucha
    Hmotnost: 7 g

    Obsah balení: Bluetooth headset Plantronics Marque 2 M165, nabíjecí USB kabel s microUSB konektorem a USB výstupem, malá nabíječka do auta s USB výstupem, špunt do ucha na headsetu, klip za ucho, manuál. (part no. 88130-05)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web