Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

BLACKBERRY CURVE 9320 bílá (pure white)

BlackBerry Curve 9320 (Pure White) zezadu   BlackBerry Curve 9320 (Pure White)  
Kat. číslo: 1060551
Barva: bílá (pure white)
Dostupnost: -----
S chytrým telefonem BlackBerry Curve 9320 máte vyhrazenou klávesovou zkratkou pro BBM a optický trackpad. Můžete chatovat, sdílet obrázky, videa a soubory, prostě co Vás napadne. BBM obsahuje oblíbené služby jako jsou sociální sítě Facebook, Twitter, hudbu, cestování, komunikaci a není nic snažšího než si na BlackBerry App World najít a stáhnout nové aplikace. Pomocí nových technologických postupů se u BlackBerry Curve 9320 dosáhlo znatelně delší výdrže baterie než u konkurence. Můžete tak využít až 7 hodin hovoru anebo 18 dní pohotovostního režimu. Další generace operačního systému BlackBerry ve verzi 7.1 znatelně vylepšila rychlost, plynulost a celkový chod všech aplikací a služeb. Dokonalý systém nesmí zaostávat za dokonalým hardwarem. BlackBerry Curve 9320 tak disponuje rychlým procesorem, 512MB RAM i interní pamětí s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty, velkým a jasným displejem s 2,4 palcovou úhlopříčkou a charakteristickým QWERTY rozložením klávesnice. Mimo datového připojení v 3G síti, máte k dispozici bezdrátové spojení WiFi anebo pro lokalizaci polohy navigaci GPS. Zapomenout nesmíme ani na multimediální výbavu. BlackBerry Curve 9320 obsahuje 3,2MPx kameru s LED bleskem, výkonné FM rádio s RDS a hlasitý odposlech. Z konektivity je důležitý microUSB konektor na boku telefonu, audio konektor 3,5mm na vrchní části anebo bezdrátové Bluetooth spojení. Co se týče designu a provedení BlackBerry Curve 9320 tak to je na nejvyšší špičkové úrovni, které dominují tenké a malé rozměry telefonu. Chytrý mobilní telefon BlackBerry 9320 je zástupce modelové řady BlackBerry Curve.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

S chytrým telefonem BlackBerry Curve 9320 máte vyhrazenou klávesovou zkratkou pro BBM a optický trackpad. Můžete chatovat, sdílet obrázky, videa a soubory, prostě co Vás napadne. BBM obsahuje oblíbené služby jako jsou sociální sítě Facebook, Twitter, hudbu, cestování, komunikaci a není nic snažšího než si na BlackBerry App World najít a stáhnout nové aplikace.

Pomocí nových technologických postupů se u BlackBerry Curve 9320 dosáhlo znatelně delší výdrže baterie než u konkurence. Můžete tak využít až 7 hodin hovoru anebo 18 dní pohotovostního režimu. Další generace operačního systému BlackBerry ve verzi 7.1 znatelně vylepšila rychlost, plynulost a celkový chod všech aplikací a služeb.

Dokonalý systém nesmí zaostávat za dokonalým hardwarem. BlackBerry Curve 9320 tak disponuje rychlým procesorem, 512MB RAM i interní pamětí s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty, velkým a jasným displejem s 2,4 palcovou úhlopříčkou a charakteristickým QWERTY rozložením klávesnice.

Mimo datového připojení v 3G síti, máte k dispozici bezdrátové spojení WiFi anebo pro lokalizaci polohy navigaci GPS. Zapomenout nesmíme ani na multimediální výbavu. BlackBerry Curve 9320 obsahuje 3,2MPx kameru s LED bleskem, výkonné FM rádio s RDS a hlasitý odposlech.

Z konektivity je důležitý microUSB konektor na boku telefonu, audio konektor 3,5mm na vrchní části anebo bezdrátové Bluetooth spojení. Co se týče designu a provedení BlackBerry Curve 9320 tak to je na nejvyšší špičkové úrovni, které dominují tenké a malé rozměry telefonu.

Technická specifikace BlackBerry 9320 Curve:
  • Konstrukce: klasická, malé rozměry, QWERTY rozložení klávesnice
  • Operační systém: BlackBerry OS 7.1
  • Procesor: 806 MHz
  • Displej: nedotykový, 2,44 palcové TFT, 320 x 240 bodů, 65 tisíc barev
  • Paměť: 512 MB RAM, 512 MB vnitřní paměť, slot pro paměťovou kartu microSDHC
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), pětimáspmové WCDMA/3G, HSDPA 7,2 Mbps, HSUPA 5,76Mbps, klasická SIM
  • Konektivita: Bluetooth 2.1 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS
  • Fotoaparát: 3,2 MPx, LED blesk, 4x digitální zoom, autofocus, záznam videa
  • Baterie: Li-Ion 1450 mAh, doba hovoru 420 minut, pohotovostní doba 432 hodin
  • Další vlastnosti: citlivý optický trackpad, FM rádio, socíální sítě, BBM, Facebook, Twitter, Travel, Auto Bing, BlackBerry App World apod.

  • Rozměry: 109 x 60 x 12,7 mm
    Hmotnost: 103 gramů

    Obsah balení: BlackBerry 9320 Curve, baterie LiIon 1450mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem pro Evropu, nabíječka do sítě s USB výstupem pro Velkou Británii, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, paměťová karta microSD 2GB, rychlý manuál, záruční list. (part no. PRD-46872-005)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    01.04.2013   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda výrobek pochází z české distribuce, jestli tedy je menu v češtině. Děkuji za odpověď.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, telefon pochází z CZ distribuce a obsahuje českou lokalizaci. Pěkný den.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web