Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Belkin F8Z445ea USB nabíječka do auta - 1A černá (black)

Belkin F8Z445ea   Belkin F8Z445ea z boku   Belkin F8Z445ea z boku 2   Belkin F8Z445ea zezadu  
Kat. číslo: 9014140
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Miniaturní cestovní adaptér do auta Belkin pro napájení mobilních telefonů, smartphonů, chytrých telefonů a dalších zařízeních v zásuvce cigaretového zapalovače. Výhodou miniaturní USB nabíječky Belkin je to, že ji lze zcela zasunout do zdířky cigaretového zapalovače a díky tomu je použití autonabíječky Belkin mnohem praktičtější. Na adaptéru je LED dioda, která signalizuje napájení. Díky zvýšenému výstupnímu proudu na USB portu 1A lze nabíjet i náročnější zařízení.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Miniaturní cestovní adaptér do auta Belkin pro napájení mobilních telefonů, smartphonů, chytrých telefonů a dalších zařízeních v zásuvce cigaretového zapalovače.

Výhodou miniaturní USB nabíječky Belkin je to, že ji lze zcela zasunout do zdířky cigaretového zapalovače a díky tomu je použití autonabíječky Belkin mnohem praktičtější. Na adaptéru je LED dioda, která signalizuje napájení.

Díky zvýšenému výstupnímu proudu na USB portu 1A lze nabíjet i náročnější zařízení.

Vlastnosti nabíječky do auta Belkin F8Z445ea:
  • vstup: DV 12V / 24V
  • výstup: DC 5,0V 1A (USB)
  • Nabíječka do auta s USB výstupem.

  • Rozměry: délka 35 mm x vrchní průměr 25 mm x průměr těla 20 mm
    Hmotnost: 11 g

    Kompatibilita: mobilní telefony, chytré telefony, smartphone, GPS navigace, elektronické čtečky, přehrávače apod. například značek Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Apple iPhone, Asus, Archos, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Becker, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další, stačí použít správný USB kabel nebo konektor pro dané zařízení.

    Obsah balení: Belkin micro nabíječka do auta s USB výstupem. (model: F8Z445ea, part no. 8830-00800ea)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web