Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

BlackBerry Flip Shell pouzdro pro BlackBerry Z10 černá (black)

pouzdro BlackBerry ACC-49284-201   pouzdro BlackBerry ACC-49284-201 otevřený   pouzdro BlackBerry ACC-49284-201 stojánek  
Kat. číslo: 5161018
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Originální pouzdro BlackBerry je kombinací plastové vaničky, která je přesně pro telefon BlackBerry Z10 a na to navazujícího koženého klipu, který chrání přední část telefonu. Plastová vanička pouzdra BlackBerry Flip Shell obsahuje přesné výřezy pro konektory, ovládací prvky a kameru telefonu BlackBerry Z10, takže při jakékoliv manipulaci s telefonem, jej nemusíte z pouzdra vytahovat. Ochranný klip je vyroben z kvalitní jemné kůže, s vnitřní semišovou vystýlkou a jednoduchým otočením tohoto klipu, vytvoříte z pouzdra BlackBerry Flip Shell stojánek. Tak jako ostatní pouzdra, tak i pouzdro BlackBerry Flip Shell disponuje sofistikovanou technologií šetření energie, takže telefon BlackBerry Z10 rozpozná, že je pouzdro zavřeno, automaticky vypne displej, nedojde k náhodnému aktivování telefonu a navíc si můžete v telefonu přizpůsobit upozornění na různé události.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální pouzdro BlackBerry je kombinací plastové vaničky, která je přesně pro telefon BlackBerry Z10 a na to navazujícího koženého klipu, který chrání přední část telefonu.

Plastová vanička pouzdra BlackBerry Flip Shell obsahuje přesné výřezy pro konektory, ovládací prvky a kameru telefonu BlackBerry Z10, takže při jakékoliv manipulaci s telefonem, jej nemusíte z pouzdra vytahovat. Ochranný klip je vyroben z kvalitní jemné kůže, s vnitřní semišovou vystýlkou a jednoduchým otočením tohoto klipu, vytvoříte z pouzdra BlackBerry Flip Shell stojánek.

Tak jako ostatní pouzdra, tak i pouzdro BlackBerry Flip Shell disponuje sofistikovanou technologií šetření energie, takže telefon BlackBerry Z10 rozpozná, že je pouzdro zavřeno, automaticky vypne displej, nedojde k náhodnému aktivování telefonu a navíc si můžete v telefonu přizpůsobit upozornění na různé události.

Vlastnosti pouzdra BlackBerry Flip Shell:
  • Kvalitní plastová vanička, na to navazující kožený klip chránící přední část telefonu, bez úchytu na opasek.
  • Sofistikovaná technologie šetření energie, logo výrobce, otočením klipu pouzdra získáte praktický stojánek.
  • Přizpůsobeno i pro technologii NFC, pouzdro je vhodné přesně pro BlackBerry Z10.

  • Obsah balení: originální kožené pouzdro BlackBerry Flip Shell. (part no. ACC-49284-201, model: ASY-49283-001)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web