Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EP-P100IEW podložka pro bezdrátové nabíjení bílá (white)

Samsung EP-P100IEWEGWW   Samsung EP-P100IEWEGWW z boku   Samsung EP-P100IEWEGWW s Galaxy S4  
Kat. číslo: 5073042
Výrobce: Samsung
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Originální podložka Samsung EP-P100IEW zajistí, že budete moci bezdrátově nabíjet Vaše zařízení v nově přijatém standardu Qi, který je certifikovaný aliancí Wireless Power Consortium. Originální podložka Samsung S Charger Pad v sobě obsahuje vstupní microUSB konektor pro připojení nabíječky, LED indikaci stavu nabíjení a indukční obvody potřebné k již zmíněnému bezdrátovému nabíjení. Instalace zařízení v Qi standardu je již jednoduchá, stačí jej pouze položit na podložku Samsung EP-P100IEW a nabíjení samo započne. Bezdrátové nabíjení je další podstatnou inovací například současného top modelu Samsung Galaxy S4.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální podložka Samsung EP-P100IEW zajistí, že budete moci bezdrátově nabíjet Vaše zařízení v nově přijatém standardu Qi, který je certifikovaný aliancí Wireless Power Consortium.

Originální podložka Samsung S Charger Pad v sobě obsahuje vstupní microUSB konektor pro připojení nabíječky, LED indikaci stavu nabíjení a indukční obvody potřebné k již zmíněnému bezdrátovému nabíjení. Instalace zařízení v Qi standardu je již jednoduchá, stačí jej pouze položit na podložku Samsung EP-P100IEW a nabíjení samo započne.

Bezdrátové nabíjení je další podstatnou inovací například současného top modelu Samsung Galaxy S4.

Vlastnosti podložky Samsung EP-P100IEW:
  • Originální podložka s obvody pro bezdrátové indukční nabíjení.
  • Podložka je v elegnantím a stylovém provedení přesně pro Vás.
  • Indikace stavu nabíjení diodou, bezdrátový standard nabíjení Qi (WPC).
  • Vstupní nabíjecí microUSB konektor, vstup: 5V / 2A, rozměry: 91,8 x 161,8 x 11,6 mm.

  • Kompatibilita: Všechny chytré mobilní telefony vybavené standardem Qi pro bezdrátové nabíjení, jsou to například modely Samsung i9500 Galaxy S IV a Samsung i9505 Galaxy S4 (oba modely se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A (oba modely se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung SM-G850 Galaxy Alpha (se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung SM-G900 Galaxy S5 (se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung SM-G920F Galaxy S6, Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge, Samsung N9005 Galaxy Note3 (se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung SM-N910 Galaxy Note4 (se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge (se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení) a další.

    Obsah balení: podložka Samsung S Charger Pad Inductive Type, popis funkce. (part no. EP-P100IEWEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    07.12.2014   |   Anonymní uživatel
    Dobrý večer,potřebovala bych poradit,zda lze zakoupit bezdrátovou dobíjecí podložku jednak k tf.Samsung Galaxy S III mini a k iphonu 4.Děkuji za specifikaci odpovídajíciho produktu.S pozdravem. Lenka Kloudová
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, nabíjecí podložky jsou univerzální resp. požívají Qi standard pro bezdrátové nabíjení. Telefony Samsung S3 Mini ani iPhone 4 v základu bezdrátové nabíjení nepodporují. Pokud však vlastníte k daným telefonům nějaké příslušenství, které by to umožňovalo, lze použít jakoukoliv nabíjecí základnu.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web