Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nabíječka do sítě s USB výstupem 1A černá (black)

USB nabíječka 1A black   USB nabíječka 1A - 2  
Kat. číslo: 9014143
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Jednoduchá, menší a klasická nabíječka do sítě s USB výstupem v částečně zaobleném designu, zajistí bezpečné a rychlé dobíjení Vašeho zařízení. Výhodou nabíječky je její výstupní proud 1A, takže je vhodná i pro náročnější mobilní telefony, smartphony nebo navigace. Díky USB výstupu stačí k nabíječce připojit Váš kompatibilní USB kabel a můžete začít ihned nabíjet. Díky LED indikaci stavu poznáte kdy je nabíječka funkční.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jednoduchá, menší a klasická nabíječka do sítě s USB výstupem v částečně zaobleném designu, zajistí bezpečné a rychlé dobíjení Vašeho zařízení.

Výhodou nabíječky je její výstupní proud 1A, takže je vhodná i pro náročnější mobilní telefony, smartphony nebo navigace. Díky USB výstupu stačí k nabíječce připojit Váš kompatibilní USB kabel a můžete začít ihned nabíjet. Díky LED indikaci stavu poznáte kdy je nabíječka funkční.

Vlastnosti USB nabíječky do sítě:
  • Nabíječka do evropské sítě s USB výstupem.
  • Vstup AC 100V-240V 50/60Hz 0,15A, výstup DC 5V-12V 1A.

  • Kompatibilita nabíječky: mobilní telefony, chytré telefony, smartphone, tablety, GPS navigace, elektronické čtečky apod. například značek Acer, Alcatel, Aligator, Amazon Kindle, Asus, Archos, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Dell, Doro, Dynavix, E-Ten, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, Evolve, Evolveo, Falk, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Holux, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, Lenovo, LG, MDA, Medion, MIO, Mivvy, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, Nokia, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, TomTom, Toshiba, Wooky, Vodafone, XDA, ZiO, ZTE a další, stačí použít správný USB kabel s patřičným konektorem daného zařízení.

    Obsah balení: univerzální nabíječka do sítě s USB výstupem.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web