Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG i8262 GALAXY CORE DUOS modrá (metallic blue)

Samsung Galaxy Core Duos metallic blue   Samsung Galaxy Core Duos z boku   Samsung Galaxy Core Duos zezadu  
Kat. číslo: 1080490
Barva: modrá (metallic blue)
Dostupnost: -----
Inteligentní mobilní telefon Samsung i8262 Galaxy Core Duos je kompaktní a skvěle vybavený, ale hlavně obsahuje funkci Dual SIM Alway On. Tato funkce umožňuje použití dvou SIM karet současně v jeden okamžik, od toho je v názvu uvedeno označení Duos. Smartphone Samsung i8262 Galaxy Core Duos dále zaujme kapacitním dotykovým displejem s 4,3 palcovou úhlopříčkou, s rozlišením 480 x 800 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Samsung i8262 Galaxy Core Duos obsahuje nejnovější verzi systému Android 4.1 Jelly Bean. Chytrý telefon Samsung i8262 Galaxy Core Duos pohání rychlý dvoujádrový 1,2 GHz procesor, kterému sekunduje 1 GB RAM paměť a 8 GB vnitřní paměť, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Samsung Galaxy Core Duos nabízí veškeré dostupné multimediální funkce, 5 MPx kameru s LED bleskem, natáčení videa, datové spojení HSDPA, HSUPA, síť 3G, bezdrátové spojení, Bluetooth, Wi-Fi, Wi-Fi Hotspot, navigaci GPS apod. V horní části telefonu Samsung i8262 Galaxy Core Duos najdete audio konektor 3,5mm pro poslech muziky, v dolní části pak konektor microUSB pro data a nabíjení. LiIon baterie 1800mAh udrží telefon Samsung i8262 Galaxy Core Duos v provozu až 12 dní. Model Samsung GT-i8262 má prodejní označení Samsung Galaxy Core Duos.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Inteligentní mobilní telefon Samsung i8262 Galaxy Core Duos je kompaktní a skvěle vybavený, ale hlavně obsahuje funkci Dual SIM Alway On. Tato funkce umožňuje použití dvou SIM karet současně v jeden okamžik, od toho je v názvu uvedeno označení Duos.

Pro upřesnění, díky funkci Dual SIM Always ON můžete přistupovat k oběma SIM kartám a přijímat hovory na první SIM kartě, i když využíváte druhou. Další funkce Hybrid Dual SIM umožňuje přístup ke kterékoli SIM kartě bez nutnosti restartování mobilního telefonu.

Smartphone Samsung i8262 Galaxy Core Duos dále zaujme kapacitním dotykovým displejem s 4,3 palcovou úhlopříčkou, s rozlišením 480 x 800 bodů a zobrazením 16 miliónů barev.

Samsung i8262 Galaxy Core Duos obsahuje nejnovější verzi systému Android 4.1 Jelly Bean. Svižný chod systému zajišťuje rychlý dvoujádrový 1,2 GHz procesor Qualcomm, kterému sekunduje 1 GB RAM paměť a 8 GB vnitřní paměť, kterou lze ještě rozšířit díky slotu na microSDHC paměťovou kartu.

Samsung i8262 Galaxy Core Duos disponuje výbornou 5Mpx kamerou s LED bleskem. Kamera zvládá nejen fotky, ale také nahrávání videa. Přední kamera slouží pro videohovory nebo autoportrét. Zajímavá je i funkce Nejlepší fotografie, která doporučí nejlepší fotografie ze série osmi snímků.

V telefonu Samsung Galaxy Core Duos nechybí snímač zrychlení, digitální kompas, snímáč vzdálenosti a stejně tak zde nesmí chybět bezdrátové připojení Bluetooth včetně A2DP, Wi-Fi (802.11b/g/n), s podporou Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct a rychlé datové přenosy HSDPA a HSUPA.

Pro připojení sluchátek nebo reproduktorů je v horní části telefonu Samsung i8262 Galaxy Core Duos umístěn audio konektor Jack 3,5mm. Pro nabíjení a přenos dat USB kabelem využijete microUSB konektor, který je v dolní části.

Samsung Galaxy Core Duos zvládá všechna GSM pásma i 3G pásma. Co se týče multimediální výbavy, tak Samsung GT-i8262 obsahuje prakticky vše na co si vzpomenete a to včetně FM rádia s RDS.

Softwarová a další multimediální výbava je na maximální úrovní a řídí se použitím nového operačního systému Android 4.1.2 Jelly Bean a nové uživatelské nádstavby TouchWiz. Tato verze Androidu sjednocuje prostředí pro tablety s prostředím pro mobilní telefony a přináší opět nové funkce.

Z programové výbavy namátkou jmenujme ověřené kancelářské aplikace, Google Search, Maps, Email, Talk, sociální sítě Facebook, Twitter, hudební funkce, video funkce, editory, streamování YouTube apod.
Z programových funkcí, na kterých zapracoval Samsung to je ChatON, Samsung Hub, S Voice, Cloud, Chytrý pohotovostní režim, Inteligentní upozornění a mnoho dalšího.
Vše navíc můžete organizovat přes Google Play a Samsung Apps.

Samsung i8262 Galaxy Core Duos nepostrádá ani potřebnou navigaci. Vestavěná jednotka GPS a přijímač A-GPS určuje přesně polohu. Kompas a akcelerometr zajistí správnou orientaci displeje. A Google Maps nabídnou kvalitní mapové podklady. S telefonem Samsung Galaxy Core Duos se tak neztratíte za žádné situace.

Baterie o kapacitě 1800 mAh udrží mobilní telefon Samsung i8262 Galaxy Core Duos12 dní v pohotovostní režimu.

Technická specifikace telefonu Samsung Galaxy Core Duos:
  • Dual SIM: Duos, Dual SIM Always ON, Hybrid Dual SIM, provoz dvou SIM karet současně
  • Operační systém: Android 4.1.2 Jelly Bean, nádstavba TouchWiz
  • Procesor: Dual Core 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon MSM8225, ARM Cortex-A5 ARMv7-A, Adreno 203 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, 4,3 palce, rozlišení 800 x 480 bodů, 16 miliónů barev
  • Paměť: 1 GB RAM, 8 GB vnitřní paměť (cca 5,5 GB pro Vaše data), slot pro microSDHC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmový WCDMA/3G modul, HSDPA 7,2Mbps, HSUPA 5,76Mbps, microSIM karta (2x)
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 5 MPx, LED Blesk, zoom, záznam videa, přední VGA kamera, Nejlepší fotografie
  • Baterie: Li-Ion 1800 mAh, doba hovoru 540 minut, pohotovostní doba 300 hodin
  • Další vlastnosti: snímač zrychlení, snímáč vzdálenosti, FM rádio, socíální sítě, Google Play, Google Search, Maps, Gmail, Talk, YouTube, Game Hub, ChatON, Cloud, S Voice, mnoho Samsung aplikací a funkcí, SamsungApps apod.

  • Rozměry: 129,3 x 67,6 x 8,95 mm
    Hmotnost: 124 gramů

    Obsah balení: Samsung Galaxy Core Duos, baterie LiIon 1800 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál Samsung GT-i8262.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web