Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Aligator Tablet Book Key kožené pouzdro s klávesnicí pro tablety 10" černá (black)

Aligator pouzdro pro tablet s klávesnicí   Aligator pouzdro pro tablet s klávesnicí zavřené   Aligator pouzdro pro tablet s klávesnicí z boku   Aligator pouzdro pro tablet s klávesnicí stojánek  
Kat. číslo: 9018098
Výrobce: Aligator
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Pouzdro ze syntetické kůže ze série Aligator Tablet Book vyniká zajímavou konstrukcí typu kniha a integrovanou klávesnicí. Po rozevření pouzdra Aligator Tablet Book Key na jednu stranu vložíte do předem připravených zarážek tablet a na druhé straně máte k dispozici velkou plnohodnotnou klávesnici s QWERTY rozložením kláves a fukčními klávesami. Obě strany pouzdra Aligator Tablet Book Key k sobě uchytíte praktickou klopou s magnetem. Klávesnice se připojuje k tabletu pomocí microUSB konektoru a obsahuje trojici stavových LED diod. To ale není vše. Pouzdro Aligator Tablet Book Key je natolik praktické, že obsahuje i odklápěcí podpěru, díky které si z pouzdra vytvoříte praktický stojánek. V kombinaci s klávesnicí se Vám tak bude lépe psát, vyřizovat email, prostě lépe pracovat.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Pouzdro ze syntetické kůže ze série Aligator Tablet Book vyniká zajímavou konstrukcí typu kniha a integrovanou klávesnicí.

Po rozevření pouzdra Aligator Tablet Book Key na jednu stranu vložíte do předem připravených zarážek tablet a na druhé straně máte k dispozici velkou plnohodnotnou klávesnici s QWERTY rozložením kláves a fukčními klávesami.

Obě strany pouzdra Aligator Tablet Book Key k sobě uchytíte praktickou klopou s magnetem. Klávesnice se připojuje k tabletu pomocí microUSB konektoru a obsahuje trojici stavových LED diod.

To ale není vše. Pouzdro Aligator Tablet Book Key je natolik praktické, že obsahuje i odklápěcí podpěru, díky které si z pouzdra vytvoříte praktický stojánek. V kombinaci s klávesnicí se Vám tak bude lépe psát, vyřizovat email, prostě lépe pracovat.

Vlastnosti koženého pouzdra Aligator Tablet Book Key:
  • Vyrobeno ze syntetické kůže, pouzdro typu kniha, vnitřní praktické zarážky pro tablet.
  • Kožený vnitřní i vnější materiál, zajištění pouzdra klipem s magnetem, kvalitní prošití.
  • Uvnitř pouzdra je plnohodnotná velká QWERTY klávesnice. Odklopením podpěry vznikne stojánek.

  • Technikcá specifikace koženého pouzdra Aligator Tablet Book Key:
  • 80 kláves v 6 řadách, rozložení QWERTY, anglické popisky, 3 signalizační LED.
  • Osazeno cca 33cm kablíkem s koncovkou microUSB.
  • Klávesnice nemá české ani slovenské popisky.
  • Bez instalace vhodné aplikace nelze psát v Androidu na externí klávesnici znaky s diakritikou. Pro podporu českých znaků a případně znaků jiných národních abeced na externích drátových a bezdrátových klávesnicích je nutno nainstalovat podpůrnou aplikaci, např. External Keyboard Helper Pro.

  • Vnitřní rozměry zarážek: maximální délka 280 x maximální hloubka 15 x šířka od 152 do 185 mm

    Kompatibilita: tablety do úhlopříčky cca 11,0 palce a možností připojení klávesnice pomocí microUSB konektoru (USB Host funkce), například Ainol Novo 10, Aligator T1000, GoClever A104, A104.2, MyPhone MyTab 10, MyTab 10 Dual Core, apod.

    Obsah balení: kožené pouzdro Aligator Tablet Book Key 10 s klávesnicí. (part no. POTABKL10BK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    06.04.2016   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, je možné, aby tato klávesnice fungovala s tabletem přes bluethooth? Díky, Šárka
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, nejedná se o bezdrátovou klávesnici, přes Bluetooth použít nelze. Připojení pouze přes microUSB, připojené zařízení musí podporovat funkci USB Host.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web