Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sony SBH50 Bluetooth Stereo Headset bílá (white)

Sony SBH50 white   Sony SBH50 sluchátka   Sony SBH50 z boku  
Kat. číslo: 5098067
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Bluetooth stereo headset Sony SBH50 je určen pro lidi, kteří vyžadují ten nejlepší zvuk a bezdrátovou svobodu. Sluchátka Sony SBH50 poskytují vskutku autentický zvuk, ať jsou to hluboké basy nebo jasné a čisté výšky. Dokonce i osoba, které voláte bude slyšet naprosto čistý zvuk, díky skvěle navrženému mikrofonu. Co dělá, ale sluchátka Sony SBH50 zajimavými je především technická vyspělost a dokonalost. Ať už je to bezdrátová technologie Bluetooth s Multipoint připojením více zařízení současně, jednoduché párování pomocí dotykové technologie NFC anebo dokonce i integrované FM rádio. Kvalitní OLED displej a ovládání hovoru a muziky tlačítky Vám poskytuje dokonalý přehled o stavu headsetu a přehrávání. Díky rozšířením pomocí aplikací z Google Play, můžete přizpůsobit Sony SBH50 svým potřebám, můžete procházet skladby, záznamy hovorů, číst textová upozornění a zprávy apod. Integrovaná LiIon baterie vydrží až 8 hodin přehrávání hudby a její nabíjení je možné provést standardním microUSB konektorem. Pokud Vás navíc omrzí přiložená sluchátkam, můžete použít například svá kvalitnější, jelikož jednotka Sony SBH50 má klasický 3,5mm audio výstup. Bluetooth stereo sluchátka Sony SBH50 opravdu září svou dokonalostí.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Bluetooth stereo headset Sony SBH50 je určen pro lidi, kteří vyžadují ten nejlepší zvuk a bezdrátovou svobodu.

Sluchátka Sony SBH50 poskytují vskutku autentický zvuk, ať jsou to hluboké basy nebo jasné a čisté výšky. Dokonce i osoba, které voláte bude slyšet naprosto čistý zvuk, díky skvěle navrženému mikrofonu.

Co dělá, ale sluchátka Sony SBH50 zajimavými je především technická vyspělost a dokonalost. Ať už je to bezdrátová technologie Bluetooth s Multipoint připojením více zařízení současně, jednoduché párování pomocí dotykové technologie NFC anebo dokonce i integrované FM rádio.

Kvalitní OLED displej a ovládání hovoru a muziky tlačítky Vám poskytuje dokonalý přehled o stavu headsetu a přehrávání. Díky rozšířením pomocí aplikací z Google Play, můžete přizpůsobit Sony SBH50 svým potřebám, můžete procházet skladby, záznamy hovorů, číst textová upozornění a zprávy apod.

Integrovaná LiIon baterie vydrží až 8 hodin přehrávání hudby a její nabíjení je možné provést standardním microUSB konektorem. Pokud Vás navíc omrzí přiložená sluchátkam, můžete použít například svá kvalitnější, jelikož jednotka Sony SBH50 má klasický 3,5mm audio výstup.

Bluetooth stereo sluchátka Sony SBH50 opravdu září svou dokonalostí.

Vlastnosti Bluetooth stereo sluchátek Sony SBH50:
  • Bluetooth 3.0, dosah 10 metrů, profily HFP v1.6 HD Ready, A2DP v1.2, AVRCP v1.4.
  • Multipoint připojení více zařízení současně. Dotykové párování NFC.
  • Integrované FM rádio s RDS. Kvalitní OLED displej 128 x 36 bodů.
  • MicroUSB nabíjecí konektor. Audio konektor 3,5mm pro sluchátka.
  • Ovládání: On/Off, Zvednutí/Ukončení/Volání, Přehrávání/Stop/Pauza, Další/Předchozí, Zpět, Menu.
  • LiIon baterie 115mAh. Pohotovostní doba 400 hodin, Doba hovoru a přehrávání 8 hodin.

  • Vlastnosti přiložených sluchátek v balení Sony SBH50:
  • Frekvenční rozsahu 20Hz až 20kHz, THD @ 1kHz pod 0,3%, Max SPL @ 1kHz 110dB.
  • Průměr reproduktorů sluchátek 9,2mm dynamický. Konektor Jack 3,5mm.

  • Rozměry: 58 x 24 x 8 mm (bez klipu a tlačítek)
    Hmotnost: 15,8 g (bez sluchátek)

    Kompatibilita: všechny mobilní telefony, chytré telefony, smartphone, tablety, notebooky, PC, přehrávače apod. s podporou bezdrátové technologie Bluetooth.

    Obsah balení: jednotka Sony SBH50 včetně klipu na uchycení, stereo sluchátka do uší s Jack 3,5mm konektorem, tři páry špuntů do uší, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, manuály. (part no. 1271-2929.1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web