Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Gembird DCAM-003 video kamera + SD KARTA 4GB černá (black)

Gembird DCAM-003 black   Gembird DCAM-003 zepředu   Gembird DCAM-003 zezadu  
Kat. číslo: 1206055
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Klasicky provedená kamera do auta Gembird DCAM-003 s vestavěným mikrofonem a viděním za šera. Kamera Gembird DCAM-003 disponuje dostatečným rozlišením a díky širokoúhlému objektivu zabírá mnohem více, než ostatní kamery v této cenové relaci. Pomocí čtveřice LED diod, které slouží k přisvícení obrazu tzv. noční vidění, umožňuje kamera Gembird DCAM-003 natáčení i v nočních hodinách. Detekce pohybu zajistí kvalitní záznam například v případě nehody, stejně jako jenoduchost automatické aktivace při nastartování automobilu. Na 2,5 palcovém displeji máte přehledně k dispozici veškeré nastavení a funkce kamery, stejně přehledné je i ovládání kamery pomocí šestice tlačítek umístěných na kameře. Slot pro paměťovou kartu SDHC, nepřetržitý cyklus nahrávání, zajistí bezproblémový chod kamery. Díky konektorům miniUSB a 3,5mm TV výstupu, máte k dispozici veškerou konektivitu kamery, kterou potřebujete. Kamera Gembird DCAM-003 je v klasickém designu, kvalitním provedení, za nízkou a dostupnou cenu. Držák s přísavkou se ke kameře uchytí jednoduše pomocí čtveřice zacvakávacích hrotů a spolu s otočnýmu klouby zajistí fixaci kamery v ideální poloze.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Klasicky provedená kamera do auta Gembird DCAM-003 s vestavěným mikrofonem a viděním za šera.

Kamera Gembird DCAM-003 disponuje dostatečným rozlišením a díky širokoúhlému objektivu zabírá mnohem více, než ostatní kamery v této cenové relaci. Pomocí čtveřice LED diod, které slouží k přisvícení obrazu tzv. noční vidění, umožňuje kamera Gembird DCAM-003 natáčení i v nočních hodinách.

Detekce pohybu zajistí kvalitní záznam například v případě nehody, stejně jako jenoduchost automatické aktivace při nastartování automobilu. Na 2,5 palcovém displeji máte přehledně k dispozici veškeré nastavení a funkce kamery, stejně přehledné je i ovládání kamery pomocí šestice tlačítek umístěných na kameře.

Slot pro paměťovou kartu SDHC, nepřetržitý cyklus nahrávání, zajistí bezproblémový chod kamery. Díky konektorům miniUSB a 3,5mm TV výstupu, máte k dispozici veškerou konektivitu kamery, kterou potřebujete.

Kamera Gembird DCAM-003 je v klasickém designu, kvalitním provedení, za nízkou a dostupnou cenu. Držák s přísavkou se ke kameře uchytí jednoduše pomocí čtveřice zacvakávacích hrotů a spolu s otočnýmu klouby zajistí fixaci kamery v ideální poloze.

Vlastnosti kamery Dash Cam Gembird DCAM-003:
  • Obrazový snímač 5MPx.
  • Rozlišení 320 x 240 / 640 x 480 / 720 x 480 / 1280 x 960 bodů.
  • Formát videa AVI, délka 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 10 / 15 minut.
  • Slot pro paměťovou kartu SDHC. Nepřetržité nahrávání, omezení doby.
  • Nabíjecí a datový konektor miniUSB.
  • Přenos obrazu pomocí AV kabelu přes 3,5mm TV konektor.
  • 2,5 palcový displej, šestice tlačítek, včetně tlačítka zapnutí/vypnutí.
  • Zabudovaná interní baterie LiIon 600mAh, 5V DC/800mA.

  • Rozměry: 103 x 63 x 30 mm
    Hmotnost: 100 g

    Obsah balení: kamera Dash Cam Gembird DCAM-003, držák s přísavkou na okno, nabíječka do auta s miniUSB konektorem (délka kabelu 340cm), USB kabel s miniUSB konektorem (délka 75cm), AV kabel s 2x cinch / Jack 3,5mm konektorem, manuál. (part no. DCAM-003)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (5)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    04.07.2014   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, prosíme o radu...namontovali jsme kameru zákazníkovi do vozidla, ale nevíme si rady s nastavením rozlišení obrazu...ukazuje to pořád do fialova a po zelené ani památka. V návodu je rozlišení ve čtyřech velikostech, ale nenašli jsme to v menu. Prosíme o radu....děkujeme S pozdravem Miloslav Sedláček TOYOTA HOVORKA České Budějovice 777 544 654
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, nastavení rozlišení je hned první položka při vstupu do menu v režimu Videa (Video output -> Size). Stiskem tlačítka Rec/Snap se otevře okno s výběrem rozlišení (4 hodnoty), ve kterém se přepíná pomocí tlačítek Up/Dowm a volba se potvrdí tlačítkem Rec/Snap. Pokud máte problém s obrazem jako takovým, je potřeba kameru zaslat zpět k nám.
    15.11.2013   |   Anonymní uživatel
    Ahoj.Prosím,chtěl bych vědět jak dlouho vydrží nabitá baterie a kolik záznamu se vejde na 32 GB kartu a ještě byloby možné poslat vysvětlivky k jednotlivým tlačítkům.Děkuji.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, dobu provozu na baterii výrobce neuvádí (řádově to budou jednotky hodin). Max. délka záznamu se odvíjí od nastavené kvality videa (na 32GB kartě při nejvyšší kvalitě to budou opět jednotky hodin). Funkce tlačítek popsána v manuálu ke kameře (ve zkratce je to zapnutí/vypnutí a pohyb v menu). Pěkný den.
    14.11.2013   |   Anonymní uživatel
    Prosím o sdělení, zda je manuál ke kameře DCAM-003 v češtině?
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, v balení vložen manuál v češtině.
    08.11.2013   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, prosím kdy obdržím zboží když dne objednám a MÁ TENTO VÝROBEK ČESKÝ NÁVOD? děkuji za Vaši odpověď a přeji hezký den
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, pokud nyní objednáte PPL, tak v pondělí, jinak v úterý. Český návod přiložen v balení.
    15.10.2013   |   Anonymní uživatel
    Jaká je max.kapacita SD karty, plnohodnotný manuál je v CZ? Díky
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, max. kapacita karty je 32GB, manuál je přiložen.
    [+] všechny dotazy
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web