Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Proporta BeachBuoy vodotěsné pouzdro (BBWCT) černá (black)

Proporta BeachBuoy   Proporta BeachBuoy tablet   Proporta BeachBuoy detaily  
Kat. číslo: 9018105
Výrobce: Proporta
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Vodotěsné pouzdro Proporta BeachBuoy je vyrobeno z odolného materiálu, který zabrání proniknutí vody a částečně i prachu. Pouzdro Proporta BeachBuoy bylo podrobeno náročným testům, z kterých vzešel stupeň krytí IP57 a IP58, což znamená vodotěsnost do 5 metrů pod vodní hladinu. Úspěch pouzdra Proporta BeachBuoy vzešel hlavně díky jednoduchému, ale o to více účinnému, dvojitému těsnění s fixací pomocí suchého zipu. Navíc kvalitní materiál zabrání i případnému poškození a průhledná střední část, umožní ovládat i zařízení s dotykovým displejem, bez toho aniž by se musela vyndat z pouzdra. Čtyři oka v rozích pouzdra Proporta BeachBuoy a nastavitelná šňůrka, Vám zajistí případné zavěšení nejen na krk, ale například i na rameno, ruku nebo batoh. Pouzdro Proporta BeachBuoy je ideální na dovolenou, výlet, lyžování, outdoor aktivity, ale hlavně na pláž, ne nadarmo znamená název pouzdra v překladu plážová bójka.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vodotěsné pouzdro Proporta BeachBuoy je vyrobeno z odolného materiálu, který zabrání proniknutí vody a částečně i prachu. Pouzdro Proporta BeachBuoy bylo podrobeno náročným testům, z kterých vzešel stupeň krytí IP57 a IP58, což znamená vodotěsnost do 5 metrů pod vodní hladinu.

Úspěch pouzdra Proporta BeachBuoy vzešel hlavně díky jednoduchému, ale o to více účinnému, dvojitému těsnění s fixací pomocí suchého zipu. Navíc kvalitní materiál zabrání i případnému poškození a průhledná střední část, umožní ovládat i zařízení s dotykovým displejem, bez toho aniž by se musela vyndat z pouzdra.

Čtyři oka v rozích pouzdra Proporta BeachBuoy a nastavitelná šňůrka, Vám zajistí případné zavěšení nejen na krk, ale například i na rameno, ruku nebo batoh.

Pouzdro Proporta BeachBuoy je ideální na dovolenou, výlet, lyžování, outdoor aktivity, ale hlavně na pláž, ne nadarmo znamená název pouzdra v překladu plážová bójka.

Vlastnosti outdoor pouzdra Proporta BeachBuoy:
  • Plná a 100% vodotěsnost, stupeň krytí IP57 / IP58, odolné vodě do 5 metrů pod vodní hladinu.
  • Systém dvojitého těsnění s fixací pomocí suchého zipu. Odolné materiály.
  • Čtyři oka v rozích pouzdra, nastavitelná šňůrka k zavěšení například na krk.

  • Vnitřní rozměry: 260 x 200 x cca 20 mm
    Rozměry průhledného středu: 210 x 155 mm

    Kompatibilita: vhodné pro tablety do rozměrů 260 x 200 x 20 mm s dotykovým displejem do rozměrů 210 x 155 mm, například značky Acer, Alcatel, Aligator, Apple iPad, iPad Air, Asus, BlackBerry, Colorovo, Dell, Evolveo, Google Nexus, HP, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Motorola, MyTab, Nokia, Prestigio, Samsung, Sony, ZTE a další.

    Obsah balení: voděodolné a vodotěsné pouzdro Proporta BeachBuoy. (part no. 07539, kod BBWCT)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web