Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG N9005 GALAXY NOTE 3 černá (jet black)

Samsung Galaxy Note3 jet black   Samsung Galaxy Note3 z boku   Samsung Galaxy Note3 ze stran   Samsung Galaxy Note3 S Pen   Samsung Galaxy Note3 zezadu  
Kat. číslo: 1080500
Barva: černá (jet black)
Dostupnost: -----
Vaše obyčejné každodenní úkoly budou s telefonem Samsung Galaxy Note3 od teď neobyčejné. Tento smartphone s Androidem opět posouvá inovace mílovými kroky kupředu. Vylepšené dotykové pero S Pen disponuje novými funkcemi, jako je Bezdotykový příkaz, Akční poznámka, Snadný výstřižek, S poznámka apod. Stejně tak byl zdokonale i skvělý Multitasking, který umožňuje samostatné okno pro pero anebo Vícenásobné okno. Perem S Pen můžete nově ovládat i hardwarová tlačítka telefonu. Špičkový chytrý telefon Samsung Galaxy Note3 disponuje velkým kapacitním dotykovým FullHD Super AMOLED displejem s 5,7 palcovou úhlopříčkou, s úžasným FullHD rozlišením 1920 x 1080 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Samsung N9005 Galaxy Note III obsahuje novou verzi systému Android 4.3 Jelly Bean. Mobilní telefon Samsung N9005 Galaxy Note3 je poháněn extrémně výkonným čtyřjádrovým 2,3 GHz procesorem, kterému úspěšně sekunduje 3 GB RAM paměť a 32 GB vnitřní paměť, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Samsung Galaxy Note III nabízí naprosto všechny multimediální funkce. Je to například neskutečná 13MPx kamera s BSI snímačem, LED bleskem, autofocusem a natáčením videa ve FullHD a UHD rozlišení. Druhá přední kamera disponuje 2MPx rozlišením, rychlé datové spojení HSDPA, HSUPA je samozřejmostí, stejně jako podpora sítě třetí generace3G. Nově je, ale podporávna i síť čtvrté generace 4G v ultra rychlám pásmu LTE. Co se týče konektivity, tak Samsung N9005 Galaxy Note III disponuje bezdrátovým spojením, Bluetooth, Wi-Fi v nejnovějších verzích, Wi-Fi Hotspot a Direct, DLNA, NFC, Samsung Link apod. Pokud se nechcete na cestách ztratit má Samsung Galaxy Note3 v sobě navigaci GPS s A-GPS a Glonass. V horní části telefonu Samsung N9005 Galaxy Note3 najdete 3,5mm audio konektor, dále pak infraport IR Led, v dolní části pak klasický konektor microUSB pro data a nabíjení, který je doplněn o rychlejší rozhraní USB 3.0. Vedle tohoto konektoru v rohu se nachází již zmíněný stylus S Pen. Konektor microUSB je navíc ve specifikaci MHL 2.0, takže zvládá i přenos ve vysokém rozlišení pomocí HDMI. Vysokokapacitní LiIon baterie 3200mAh udrží telefon Samsung Galaxy Note3 v provozu až 16 dní. Model Samsung SM-N9005 má prodejní označení Samsung Galaxy Note3 nebo Samsung Galaxy Note III.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vaše obyčejné každodenní úkoly budou s telefonem Samsung Galaxy Note3 od teď neobyčejné. Tento smartphone s Androidem opět posouvá inovace mílovými kroky kupředu. Vylepšené dotykové pero S Pen disponuje novými funkcemi, jako je Bezdotykový příkaz, Akční poznámka, Snadný výstřižek, S poznámka apod

Stejně tak byl zdokonale i skvělý Multitasking, který umožňuje samostatné okno pro pero anebo Vícenásobné okno. Perem S Pen můžete nově ovládat i hardwarová tlačítka telefonu.

Špičkový chytrý telefon Samsung Galaxy Note3 disponuje velkým kapacitním dotykovým FullHD Super AMOLED displejem s 5,7 palcovou úhlopříčkou, s úžasným FullHD rozlišením 1920 x 1080 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je opatřen odolnou vrstvou Corning Gorilla Glass 3.

Displej nabízí i novou adaptivní funkci, automatické nastavení citlivosti dotykového ovládání a podporu ovládání telefonu v rukavicích. Samozřejmostí je i množství gest jako například Inteligentní posouvání, inteligentní pauza, bezdotykové ovládání nebo bezdotykový náhled.

Samsung N9005 Galaxy Note III v sobě obsahuje zbrusu novou verzi systému Android 4.3 Jelly Bean. O rychlý chod a reakce systému se stará extrémně výkonný čtyřjádrový 2,3 GHz procesor Qualcomm, kterému úspěšně sekunduje 3 GB RAM paměť a 32 GB vnitřní paměť, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty.

Samsung N9005 Galaxy Note III disponuje špičkovou 13Mpx kamerou s automatickým ostřením, BSI snímačem, 4 násobným zoomem a LED bleskem. Kamera zvládá nejen fotky, ale také nahrávání videa ve FullHD rozlišení, ale dokonci i v UHD rozlišení, což je tzv. 4K video. Druhá 2Mpx kamera slouží buď pro video hovory, tektéž ve FullHD rozlišení nebo pro autoportrét.

Kamera disponuje i novými funkcemi jako je Duální fotoaparát, což je oboustranné snímání, oboustranné nahrávání a oboustranný videohovor. Mnoho režimů nastavení včetně HDR (High Dynamic Range) apod.

V telefonu Samsung Galaxy Note III nechybí žádný ze senzorů ani čidla. Samozřejmě nesmí chybět bezdrátové připojení Bluetooth 4.0 včetně A2DP, Wi-Fi (802.11b/g/n), s podporou Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, DLNA certifikace, dotykové NFC, multimediální Samsung Link ve všech podobách..

Rychlé datové přenosy v 3G síti HSDPA a HSUPA jsou již samozřejmostí, nově je ale v telefonu Samsung Galaxy Note3 obsažena i podpora sítí čtvrté generace 4G v rychlém pásmu LTE.

Pro hifi připojení je v horní části telefonu Samsung N9005 Galaxy Note3 umístěn audio konektor 3,5mm a pro dálkové ovládání pak port IR Led. Pro nabíjení a přenos dat USB kabelem využijete, v dolní části umístěný microUSB konektor, který je rozšířen o rychlé rozhraní USB 3.0. Konektor microUSB disponuje navíc MHL 2.0 specifikací pro přenos obrazu ve vysokém rozlišení pomocí HDMI kabelu.

Softwarová a další multimediální výbava je na maximální úrovní a řídí se použitím nového operačního systému Android 4.3 Jelly Bean a nové uživatelské nádstavby TouchWiz. Tato verze Androidu sjednocuje prostředí pro tablety s prostředím pro mobilní telefony a hlavními klady jsou jednoduchost a rychlost celého systému.

Z programové výbavy namátkou jmenujme podporu pro přímé sdílení přes Android S Beam založeném na NFC, Face Unlock, USB Tethering a dále ověřené kancelářské aplikace, Google Search, Maps, Email, Talk, sociální sítě Facebook, Twitter, hudební funkce, video funkce, editory, streamování YouTube apod.
Z programových funkcí, na kterých zapracoval Samsung to je ChatON, sdílení AllShare Play, bezdrátový AllShare Cast, Game Hub, Music Hub, Video Hub, organizéry S Planner, S Memo, S Voice ovládání hlasem, včetně zapnutí hlasem, Polaris Viewer, Smart Stay pro sledování očí, Pop Up Play, Pop Up Note, S Suggest, speciální S Pen funkce S Note, S Pen Keeper, Paper Artist, multitasking funkce Air View a mnoho dalšího.
Vše navíc můžete organizovat přes Google Play a Samsung Apps.

Samsung N9005 Galaxy Note III nepostrádá ani potřebnou navigaci. Vestavěná jednotka GPS a přijímač A-GPS, včetně GLONASS určuje přesně polohu. Digitální kompas a akcelerometr zajistí správnou orientaci displeje. A Google Maps nabídnou kvalitní mapové podklady. S telefonem Samsung Galaxy Note3 se tak neztratíte za žádné situace.

Baterie o vysoké kapacitě 3200 mAh umožňuje až 660 minut hovoru a 380 hodin provozu. Inovativní design smartphonu Samsung Galaxy Note III obsahuje ještě větší displej při současném zachování rozměrů. Za zmínku jistě stojí i zadní kryt provedený v imitaci kůže.

Technická specifikace mobilního telefonu Samsung Galaxy Note III:
  • Operační systém: Android 4.3 Jelly Bean, nádstavba TouchWiz
  • Pero: S Pen, Bezdotykový příkaz, akční poznámka, album výstřižků, S Finder, okno pera, více oken, přímé zadávání údajů pomocí pera
  • Procesor: Quad Core 2,3 GHz, Qualcomm Snapdragon 800, MSM8974, Krait, ARMv7, Adreno 330 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, FullHD Super AMOLED, 5,7 palce (144,3mm), FullHD rozlišení 1920 x 1080 bodů, 16 miliónů barev, Corning Gorilla Glass 3
  • Funkce displeje: Adaptivní displej Samsung, adaptivní zvuk Samsung, automatické nastavení citlivosti dotykového ovládání (podpora ovládání telefonu v rukavicích)
  • Paměť: 3 GB RAM, 32 GB vnitřní paměť, volná paměť pro data 26GB, slot pro microSDHC / microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmový WCDMA/3G modul (HSDPA+ 42Mbps / HSUPA 5,76Mbps), 4G/LTE (kat. 4, 150/50 Mb/s), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80), Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, USB 3.0 / microUSB, MHL 2.0, audio konektor 3,5mm, DLNA, NFC, IR Led
  • GPS: podpora A-GPS, podpora GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 13 MPx, LED blesk, 4x zoom, autofocus, záznam videa ve FullHD / UHD rozlišení (4K video), druhá kamera 2MPx (FullHD video)
  • Funkce kamery: Duální fotoaparát: oboustranné snímání, oboustranné nahrávání a oboustranný videohovor, mnoho režimů HDR (High Dynamic Range), panoráma, sport, golf, prostorový záběr, živý efekt apod.
  • Baterie: vyměnitelná Li-Ion 3200 mAh, doba hovoru 660 minut, pohotovostní doba 380 hodin
  • Senzory: Snímač gest, snímač zrychlení, geomagnetický snímač, gyroskop, snímač RGB, Snímač vzdálenosti, tlakoměr, teploměr a vlhkoměr, Hallův snímač
  • Další vlastnosti: socíální sítě, Google Play, Android S Beam, Google Search, Maps, Gmail, Talk, YouTube, mnoho Samsung aplikací, S Pen a Multitasking funkcí, Samsung Huby, Samsung Knox, S Voice, S Health, SamsungApps apod.

  • Rozměry: 151,2 x 79,2 x 8,3 mm
    Hmotnost: 168 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Samsung Galaxy Note3, baterie LiIon 3200 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB/USB 3.0 konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, dotykové pero S Pen, pět náhradních hrotů do pera, nástroj pro vytahování hrotů, manuál Samsung SM-N9005.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web