Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SONY XPERIA M DUAL C2005 + POUZDRO GOLLA bílá (white)

Sony Xperia M dual white   Sony Xperia M dual z boku   Sony Xperia M dual zezadu  
Kat. číslo: 1100376
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Chytrý mobilní telefon Sony Xperia M dual je sourozenec modelu Xperia M. Od něj se odlišuje tzv. funkcí Dual SIM, která umožňuje provoz dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Můžete tak být na příjmu jak na soukromém, tak i například na pracovním čísle. Smartphone Sony Xperia M dual jistě d8le zaujme 4 palcovým kapacitním dotykovým displejem s rozlišením 854 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Dnes již ikonický jemně prohnutý design telefonů Sony je použit i u modelu Sony Xperia M dual. Vynikající 5 megapixelová kamera s LED bleskem, čtyřnásobným přiblížením a nahráváním videa v HD rozlišení, je doplněna Sony Exmor RS čipem a přední VGA kamerou. Chytrý telefon Sony Xperia M dual dále disponuje rychlým dvoujádrovým 1 GHz procesorem, který je podpořen 1 GB RAM a 4 GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Sony Xperia M dual umožňuje bezdrátové připojení Bluetooth, WiFi, DLNA včetně WiFi hotspot, obsahuje 3,5mm audio konektor pro audio přenos, microUSB konektor pro data a nabíjení a zaujme i nová technologie NFC, která disponuje novou funkcí One Touch. Sony Xperia M dual podporuje sítě 3G, rychlé datové přenosy HSDPA, HSUPA, multimediální funkce, sociální funkce, organizační funkce, xLoud zvuk, FM rádio s RDS, Clear Audio+, Sony Entertainment Network, certifikaci PlayStation apod. V balení telefonu Sony Xperia M dual najdete baterii LiIon o kapacitě 1700mAh s podporou Stamina módu. Hlavně díky ní vydrží Sony Xperia M dual v provozu až 17 dní. Model Sony C2005 má prodejní označení Sony Xperia M dual.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Chytrý mobilní telefon Sony Xperia M dual je sourozenec modelu Xperia M. Od něj se odlišuje tzv. funkcí Dual SIM, která umožňuje provoz dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Můžete tak být na příjmu jak na soukromém, tak i například na pracovním čísle.

Smartphone Sony Xperia M dual jistě zaujme 4 palcovým kapacitním dotykovým displejem s rozlišením 854 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je chráněn odolným sklem proti poškrábání.

Sony Xperia M dual obsahuje novou verzi systému Android 4.2 Jelly Bean. Celý systém telefonu Sony Xperia M dual pohání rychlý dvoujádrový 1 GHz procesor Qualcomm, který je podpořen 1 GB RAM a 4 GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty.

Sony Xperia M dual disponuje vynikající 5Mpx kamerou s LED bleskem a čtyřnásobným zoomem. Kamera zvládá nejen fotky, ale i nahrávání videa v HD rozlišení. Přední VGA kamera slouží pro videohovory nebo autoportrét.

V telefonu Sony Xperia M dual nechybí čidlo orientace ani světelné čidlo a stejně tak zde nesmí chybět bezdrátové připojení Bluetooth 4.0 včetně A2DP, Wi-Fi (802.11b/g/n), s podporou Wi-Fi hotspot, certifikace DLNA, technologie dotyku NFC, rychlé datové přenosy HSUPA, HSDPA. Technologie NFC disponuje novou funkcí One Touch pro sdílení, zrcadlení, zálohování, poslech apod.

Telefon Sony Xperia M dual je možné dále propojit pomocí USB 2.0 kabelu s konektorem microUSB. Pro muziku je přítomen audio konektor Jack 3,5mm a pro nabíjení využijete již zmíněný microUSB konektor.

Sony Xperia M dual zvládá všechna GSM pásma i 3G pásma. Co se týče multimediální výbavy, tak Sony C2005 obsahuje i FM rádio s možnosti využít RDS a maximální zvuk díky filtru xLoud.

Softwarová a další multimediální výbava je na maximální úrovní a řídí se použitím operačního systému Android 4.2 Jelly Bean a uživatelské nádstavby TimeScape.
Z programové výbavy namátkou jmenujme Adobe Flash, kancelářské aplikace, emailový klient, sociální sítě Facebook, Twitter, hudební funkce, video funkce, widgety, editory, streamování YouTube, speciální Sony aplikace jako je Sony Entertaiment Network, TrackID, Gesture apod.
Vše navíc můžete organizovat přes Google Play.

Sony Xperia M dual nepostrádá ani potřebnou navigaci. Vestavěná jednotka GPS a přijímač A-GPS určuje přesně polohu. Google Maps nabídnou kvalitní mapové podklady. S telefonem Sony Xperia M dual C2005 se tak neztratíte za žádné situace.

Vyměnitelná baterie o kapacitě 1700 mAh umožňuje až 540 minut hovoru a 429 hodin provozu. Předností modelu Sony Xperia M dual je kvalitní řemeslné zpracování s designem OmniBalance od Sony.

Technická specifikace Sony Xperia M dual C2005:
  • Dual SIM: umožňuje provoz dvou SIM karet současně v jeden okamžik
  • Operační systém: Android 4.2 Jelly Bean, nádstavba Timescape UI
  • Procesor: Dual Core Qualcomm MSM8227 1GHz, Adreno 305 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, 4 palce, rozlišení, 480 x 854 bodů, 16 miliónů barev, odolné sklo
  • Paměť: 1 GB RAM, 4 GB vnitřní paměť (pro uživatele volné cca 2 GB), slot pro paměťovou kartu microSDHC
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmové WCDMA/3G HSDPA 7,2 Mbps, HSUPA 5,76Mbps, 2x microSIM
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm, DLNA, NFC, One Touch
  • GPS: podpora A-GPS, akcelerometr, ekompas
  • Fotoaparát: 5 MPx, LED blesk, 4x zoom, záznam videa v HD rozlišení 720p, Sony Exmor RS, HDR, předni kamera 0,3MPx
  • Baterie: Li-Ion 1700 mAh, Stamina mode, doba hovoru 540 minut, pohotovostní doba 429 hodin
  • Další vlastnosti: pohybové čidlo, světelné čidlo, čidlo přiblížení, FM rádio, socíální sítě, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, TrackID, PlayNow, WebKit, Noise Shield, xLoud, Sony Entertainment Network, PlayStation certifikace, Xperia Link, Media Go, elektronický návod apod.

  • Rozměry: 124 x 62 x 9,3 mm
    Hmotnost: 115 gramů

    Obsah balení: Sony Xperia M dual C2005, baterie LiIon 1700mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, rychlý manuál, záruční list. (part no. SI 1276-2023.2)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web