Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

APPLE iPHONE 4S 8GB + KRYT KRUSELL UNDERCOVER černá (black)

Apple iPhone 4S black   Apple iPhone 4S z boku   Apple iPhone 4S z boku 2   Apple iPhone 4S zezadu  
Kat. číslo: 1060597
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Klasika v podání Apple iPhone 4S, která nikdy nezestárne. Chytrý mobilní telefon Apple iPhone 4S je vybaven mimořádným 3,5palcovým displejem Retina s rozlišením 960x640, grafiku a text tak máte neuvěřitelně ostrý. Nová funkce FaceTime poskytuje možnost hovořit z očí do očí s kýmkoliv na zemi. Dalšími významnými změnami je podpora MultiTaskingu pro správu více aplikací zároveň a podpora nahrávání videa v FullHD rozlišení, již Vám žádná momentka neunikne a zároveň bude v té nejvyšší kvalitě a detailech.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Mimořádně ostrý displej Retina
Displej Retina na přístroji Apple iPhone 4S je nejostřejší, nejživější telefonní obrazovka s nejvyšším rozlišením v historii. Má čtyřikrát víc pixelů než předchozí modely iPhone. Hustota pixelů je tak vysoká, že lidské oko jednotlivé pixely nerozliší. Text i obraz je díky tomu neskutečně ostrý.

Podsvícený displej poskytuje rozlišení 960x640 pixelů, což znamená celých 326 pixelů na palec. Apple tohoto docílil smrsknutím jednoho pixelu na pouhých 78 mikrometrů - lidské oko nedokáže odlišit takto malé pixely, ale i když je nevidíte rozdíl jistě poznáte - text je neporovnatelně ostřejší a barvy v grafice živější.

Displej je dále vybaven pokročilou technologií IPS (in-plane switching) pro čitelnost z jakéhokoliv úhlu sledování, ideální pro takové to přátelské prohlížení fotek a videí. Vedlejším plusem je výraznější kontrast, takže bílá je opravdu bílá a černá je nejčernější možná. Světelnost je řešena pomocí LED podsvícení, které automaticky reaguje na optimální čitelnost či prodloužení výdrže baterie. Samozřejmostí je automatické vypnutí displeje využitím senzoru přiblížení, zabrání se tak i nechtěnému vytočení jakéhokoliv telefonního čísla.

Opracované sklo a rám
Celý zázrak Apple iPhone 4S je schován mezi dvě skleněné desky z chemicky zpevněného hlinitokřemičitanu, který dosahuje až 20krát vyšší tuhosti a 30krát vyšší tvrdosti, takže celý telefon je ultraodolný a téměř nepoškrabatelný. Navíc je sklo recyklovatelné a využívá se mimojiné i pro výrobu předních skel u helikoptér či rychlovlaků. Rám z nerezu, přesněji ze speciálně vyrobené sloučeniny skrývá nesmlouvavou pevnost a také je hlavním činitelem, že je Apple iPhone 4S natolik tenký.

Procesor Apple A5 - vice výkonu do vašich ruk
Je navržen tak aby poskytl maximální výkon, ale zároveň byl maximálně energeticky efektivní. Díky němu dokáže Apple iPhone 4S snadno splnit komplexní úkony jako multitasking, editování videa nebo zprostředkování FaceTime hovorů - vše při maximálním navýšení výdrže baterie. Pro ještě lepší herní zážitky se v přístroji skrývají jak tříosý gyroskop, tak i akcelerometr - zajišťuje pokročilé snímání uživatelova zrychlení, přesná 3D poloha a rychlost rotace.

Videohovory pomocí funkce FaceTime
Po videohovorech toužíme desítky let. Apple iPhone 4S to dokázal. Stačí klepnout a můžete zamávat svým dětem nebo pobavit kamarády na opačné straně planety a dívat se jak se smějí. Funguje to mezi přístroji Apple iPhone 4S přes Wi-Fi hned po zapnutí. S žádným jiným telefonem není volání tak záživné. Přidaným luxusem jsou dvě kamery: jedna vpředu, ta zabírá vás, a druhá vzadu, ta snímá vše ostatní. FaceTime vám umožňuje mezi nimi přepínat kdykoliv v průběhu videohovoru. Stačí jen klepnout na tlačítko na obrazovce.

Uživatelská jednoduchost je opět dokázána jednoduchou přístupností této funkce, stačí telefon zapnout a již můžete videhovořit. Není nutné nastavovat jakékoliv účty, přihlašovací jména a další, stačí otevřít si kontakty a u zvoleného přítele kliknout na ikonku FaceTime, tato možnost je možná i během samotného telefonického hovoru. Na druhé straně se přirozeně objeví pozvánka k videohovoru a po jeho potvrzení, voilá, jste spojeni. Fotoaparát lze používat vertikálně i horizontálně.

8megapixelový fotoaparát s LED bleskem
Pořizujte krásné, detailně vykreslené fotky s novým 8megapixelovým fotoaparátem se zabudovaným automatickým LED bleskem. Vyspělý senzor osvětlení na zadní straně pomáhá pořizovat skvělé obrázky i při horších světelných podmínkách a s novou kamerou na přední straně uděláte skvělé autoportréty. Díky nastavení HDR (high dynamic range = větší dynamický rozsah expozice) dokáže Apple iPhone 4S nasnímat ve větším rozsahu, zaměřte na objekt a stiskněte spoušť, automaticky se zachytí tři fotografie, každá s jinou expozicí, následně software automaticky vybere nejkvalitnější aspekty z každé a složí jedinou, která nejlépe reprezentuje světelnou dynamiku reality. Poklepáním na displej při fotografování vybíráte místo pro zaostření.

Nahrávání a střih videa ve FullHD kvalitě
Natáčejte své vlastní filmy ve vysokém rozlišení, Apple iPhone 4S zachytí jakoukoliv momentku jak lze nejlépe. Díky vyspělému senzoru osvětlení na zadní straně a zabudovanému LED přisvětlení můžete i při špatných světelných podmínkách natáčet kvalitní video. Své minidílo pak můžete sestřihat a dokončit přímo na Apple iPhone 4S v nové aplikaci iMovie s tématy, titulky a přechody navrženými společností Apple. Dostupná ke koupi v obchodě App Store.

Řekněme, že máte při natáčení videa objekt v popředí i v pozadí a potřebujete plynule mezi nimi přejít. Stačí jednoduchým poklepem na displej vybrat oblast, na kterou kameru zaostřit. Na těle telefonu Apple iPhone 4S mimo kamery s FullHD rozlišením najdete i přední VGA kameru, která je jako dělaná pro natáčení autoportrétlů, budete mít jistotu, že jste opravdu v obraze.

Elegantní a intuitivní interface - ihned po narození jej zvládnete
Během par vteřin, co dostanete Apple iPhone 4S do rukou, budete vědět, jak se ovládá, jednoduše proto, že jeho revoluční multidotykový interface v iOS je navržen pro nejpřirozenější ovladač - vaše prsty. Takže ať už používáte jakoukoliv aplikaci ze všech 250 000 dostupných v App Store ovládáte jej klepnutí, chycením, přejetím, přibližováním, kmitáním nebo otáčením. Nastavitelná funkce rodičovského zámku umožňuje znepřístupnění nevhodných dat pro vaše ratolesti. Samotný přístup k zařízení lze taktéž zaheslovat a v případě zcizení je možné pomocí účtu MobileMe nalézt svůj Apple iPhone 4S na mapě a pokud je to nutné smazat všechna data. Pokud se k vám telefon navrátí lze všechna data obnovit z poslední zálohy. Lokalizace je rozšířena na 30 světových jazyků a 40 rozložení klávesnice včetně unikátních písmen a diakritiky.

Správa aplikací pomocí Multitaskingu
Apple iPhone 4S přináší zcela nové pojetí multitaskingu. Své oblíbené aplikace od nezávislých vývojářů můžete mít nyní spuštěné a pohotově mezi nimi přepínat, aniž by se zpomalovala aplikace v popředí nebo docházelo k vybíjení baterie. Tak chytrý multitasking nabízí pouze Apple iPhone 4S. Pro přehled spuštěných aplikací stačí jediným kliknout na tlačítko Home, ze seznamu si vyberte danou aplikací a můžete pokračovat přesně tam, kde jste naposled skončili - vše je automaticky ukládáno.

Multitasking využijete především u takových aplikací jako je přehrávání hudby - již nepropásnete jakoukoliv notu, např. při prohlížení emailů či webových stránek. Další možnost skýtá Skype, který až s multitaskingem nabývá opravdové efektivity, můžete přijímat hovory, i když jsou spuštěny jiné aplikace nebo dokonce při zamčeném telefonu. Další v řadě možností je i sledování GPS pozice v reálném čase, můžete se tak nechat navigovat i při poslechu hudby (při každém pokynu je hudba automaticky ztišena), ale využití najde i v sociálních sítích, takto budete mít o svých přátelích vždy přehled a oni o vás.

Game Center - herní centrála
Bylo načase vytvořit si detailnější herní plán a s tímto pomůže nová aplikace Game Center díky které můžete přidat více hráčů do své herní sítě. Pozvěte své přátele a dejte jim na frak, sledujte své výkony, levele a porovnávejte s přáteli nebo i s cizími hráči. Můžete s přáteli vytvořit herní skupinu, nebo jen automaticky vyzvat na souboj náhodně vybrané soupeře. Dejte se tedy do hraní, kdo si hraje nezlobí.

Ostatní funkce Apple iPhone 4S:
  • Složky pro aplikace - přístup k oblíbeným aplikacím urychlí jejich uspořádání do složek
  • iBooks (zdarma ke stažení) - čtečka knih a zároveň i knihkupectví
  • Domovská obrazovka - kliknutím se dostanete do základního menu, nastavte si vzhled a rozmístění jednotlivých ikon, pozadí na hlavní obrazovce
  • iMovie (ke koupi v App Store za pouhých 4.99USD) - editace videí, témata, ozvučení a sdílení videí
  • Telefon - zabudované potlačování okolního hluku přispívá k větší srozumitelnosti telefonních hovorů
  • Zprávy - posílejte zprávy s textem, videem, fotkami a dalším obsahem
  • Mail - správa e-mailů, posílání, prohlížení příloh ve schránkách Gmail, MobileMe, ale i z jiných účtů
  • Safari - webový prohlížeč, stačí připojení na internet přes Wi-Fi
  • iPod - dotkněte se své hudby a přehrávejte video přes celou obrazovku
  • Fotky - správa fotografií, sdílejte je e-mailem nebo si nastavte oblíbenou fotografii jako pozadí
  • Hlasové ovládání - ovládejte přehrávač pomocí mluveného slova
  • Mapy + kompas - najdete nejbližší restauraci, divadlo, jednoduše se zorientujte
  • Klávesnice - chytrá klávesnice vám pomůže psát rychle a přesně
  • Vyhledávání - hledané výrazy můžete vyhledat v celém iPhonu nebo na webu
  • App Store - objevte stovky tisíc aplikací, s nimiž dokážete ještě víc a stahněte si je přímo do telefonu
  • iTunes - založte si účet v iTunes a nakupujte přes Wi-Fi připojení
  • Usnadnění ovládání - hlasové čtení položek v menu a další funkce pro hendikepované


  • Technická specifikace Apple iPhone 4S:
  • sítě: UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz), GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
  • procesor: Apple A5 (Dual Core ARM Cortex-A9, grafický koprocesor PowerVR SGX543MP2), 512 MB eDRAM
  • kapacita: 8GB Flash paměti
  • 3,5 palcový (8,9cm) multidotykový širokoúhlý displej Retina IPS, rozlišení 960x640px s více jak 326 pixely na palec, kontrast 800:1 a maximální světelnost 500cd/m2
  • bezdrátové připojení: 802.11b/g/n Wi-Fi (802.11n 2.4GHz only), Bluetooth 4.0 + LE wireless technology
  • určení pozice pomocí: asistované GPS, digitálního kompasu, Wi-Fi, nebo dle telefonních vysílačů
  • povrch odolný proti otiskům, škrábancům
  • podpora pro simultánní použití více jazyků a jejich specifických symbolů
  • podporované audio formáty: AAC (8 až 320 Kbps), zabezpečené AAC (z obchodu iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 až 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formáty 2, 3 a 4, Audible Enhanced Audio, AAX a AAX+), Apple Lossless, WAV a AIFF
  • uživatelsky nastavitelný limit maximální hlasitosti
  • podporované video formáty: H.264 video, až 720p, 30 snímků za sekundu, Hlavní Profil level 3.1 s AAC-LC audiem až 160 Kbps, 48kHz, stereo audio v .m4v, .mp4 a .mov formátech; MPEG-4 video, až 2.5 Mbps, 640x480 pixelů, 30 snímků za sekundu, Jednoduchý Profil s AAC-LC audiem až 160 Kbps, 48kHz, stereo audio v .m4v, .mp4, a .mov formáty; Motion JPEG (M-JPEG) až 35 Mbps, 1280x720 pixelů, 30 snímků za sekundu, audio v ulaw, PCM stereo audio v .avi formátu
  • podpora pro 1024x768 pixelů přes dokovací konektor na VGA adaptér; 576p a 480p s Apple komponentním AV kabelem; 576i a 480i s Apple kompozitním AV kabelem (kabely nejsou součástí balení přehrávače)
  • nahrávání videa ve FullHD rozlišení (1080p), až 30 snímků za sekundu, včetně nahrávání audia
  • 8megapixelový zadní fotoaparát, video a fotografie v rozlišení VGA pomocí přední kamery
  • snadná úprava expozice a možnost video i fotografického tagování místa (nutné připojení na internet pomocí Wi-Fi)
  • vstup a výstup: 30pinový dokovací konektor, mikrofon, 3,5mm stereo sluchátkový minijack, vestavěné reproduktory
  • senzory: tříosý gyroskop, akcelerometr, ambientní světelný senzor
  • LiIon akumulátor s výdrží: 8 hodin hovoru v sítích 3G, 14 hodin v sítích 2G, v pohotovostním režimu 200 hodin, brouzdání na internertu až 6 hodin v síti 3G, až 10 hodin pomocí bezdrátového připojení Wi-Fi, 40 hodin hudby a 10 hodin videa
  • sluchátka s mikrofonem, frekvenční rozsah: 20Hz - 20kHz, impedance 32ohmů
  • operační teplota: 0 - 35°C
  • relativní vlhkost: 5% až 95% nekondenzované
  • maximální provozní nadmořská výška: 3000 m
  • připojení přes USB 2.0
  • OS: Mac OS X v10.5.8 a novější / Windows 7, Vista, XP Home nebo Professional (SP3) - se softwarem iTunes 9.2 a novější - připojení na internet a účet v iTunes
  • lokalizavané uživatelské prostředí: anglické (spojeného království, americké), arabské, české, čínské (kantonské, pekingské), dánské, finské, francouzšské, hebrejské, holandské, chorvatské, indonéské, italské, japonské, katalánské, korejské, maďarské, malajsijské, německé, norské, polské, portugalské (brazilské, portugalské), rumunské, ruské, řecké, slovenské, španělské, švédské, thajské, turecké, ukrajinské, vietnamské
  • lokalizovaná klávesnice: anglická (spojeného království, americká), arabská, belgická (holandská), bulharská, česká, čínská (kantonská - ručně psaná, Pinyin, pekingská - ručně psaná, Pinyin, Zhuyin, Cangjie, Wubihua), dánská, estonská, finská, francouzšská (francouzská, kanadská), hebrejská, holandská, cherokeeská, chorvatská, indonéská, islandská, italská, japonská (Romaji, Kana), katalánská, korejská, litevská, lotyšská, maďarská, malajsijská, německá, norská, polská, portugalská (brazilská, portugalská), rumunská, ruská, řecká, slovenská, srbská (cyrilice/latinka), španělská, švédská, švýcarská (francouzská), tagalogská, thajská, turecká, ukrajinská, vietnamská
  • lokalizavané slovníky: anglické (spojeného království, americké), arabské, belgická (holandská), české, čínské (kantonské, pekingské), dánské, finské, francouzšské, hebrejské, holandské, cherokee, chorvatské, indonéské, italské, japonské (Romaji, Kana), katalánské, korejské, litevské, maďarské, malajsijské, německé, norské, polské, portugalské (brazilské, portugalské), rumunské, ruské, řecké, slovenské, španělské, švédské, thajské, turecké, ukrajinské, vietnamské
  • chráníme životní prostředí: displej vyroben bez použžití arzenu, nepoužit hořlavý brom, LCD bez rtuti, bez PVC, velká část obalového materiálu vyrobena z recyklovatelného a biomateriálu, adaptér do sítě prošel nejpřísnějšími kritérii

  • Rozměry: 115,2 x 58,6 x 9,3 mm
    Hmotnost: 140 g

    Obsah balení: Apple iPhone 4S (8GB), stereo sluchátka s ovladačem a mikrofonem, USB 2.0 kabel s klasickým Apple 30pin konektorem, nabíječka s USB výstupem, příručka Začínáme. (model A1387, Part No. MF265CS/A)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web