Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

BLACKBERRY 9720 SAMOA černá (black)

BlackBerry 9720 black   BlackBerry 9720 zezadu  
Kat. číslo: 1060601
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Elegantní smartphone BlackBerry 9720 kombinuje tradíční vzhled telefonů Blackberry s dotykovým displejem plných gest. Mobilní telefon BlackBerry 9720 padne nejen skvěle do ruky, ale se i velmi příjemně ovládá. Je to způsobeno nejen kapacitním dotykovým 2,8 palcovým displejem, ale především typickou QWERTY klávesnicí s tolik populárním optickým trackpadem. Další generace operačního systému BlackBerry ve verzi 7 znatelně vylepšila rychlost, plynulost a celkový chod všech aplikací a služeb. Vyhrazená boční klávesa pro BBM obsahuje oblíbené služby jako jsou sociální sítě Facebook, Twitter, hudbu, cestování, komunikaci, BBM Voice, Multicast, ale navíc není nic snažšího než si na BlackBerry App World najít a stáhnout aplikace nové. Dokonalý systém nesmí zaostávat za dokonalým hardwarem. Proto BlackBerry 9720 disponuje rychlým 806 MHz procesorem, 512 MB RAM pamětí a 512 MB interní pamětí s možností rozšíření kapacity pomocí microSDHC paměťové karty. Mimo datového připojení v 3G síti, máte k dispozici bezdrátové spojení WiFi, lokalizaci polohy navigace GPS anebo populární Bluetooth technologii. Zapomenout rozhodně nesmíme ani na multimediální výbavu. BlackBerry 9720 obsahuje kvalitní 5 MPx kameru s LED bleskem, přímé sdílení, přehrávání videa a hudby, ale i populární FM rádio. Z konektivity je důležitý microUSB konektor umístěný na levé straně telefonu a audio konektor 3,5mm v horní části. Chytrý mobilní telefon BlackBerry 9720 je zástupce původní a dnes již klasické modelové řady telefonů BlackBerry.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Elegantní smartphone BlackBerry 9720 kombinuje tradíční vzhled telefonů Blackberry s dotykovým displejem plných gest.

Mobilní telefon BlackBerry 9720 padne nejen skvěle do ruky, ale se i velmi příjemně ovládá. Je to způsobeno nejen kapacitním dotykovým 2,8 palcovým displejem, ale především typickou QWERTY klávesnicí s tolik populárním optickým trackpadem.

Další generace operačního systému BlackBerry ve verzi 7 znatelně vylepšila rychlost, plynulost a celkový chod všech aplikací a služeb. Vyhrazená boční klávesa pro BBM obsahuje oblíbené služby jako jsou sociální sítě Facebook, Twitter, hudbu, cestování, komunikaci, BBM Voice, Multicast, ale navíc není nic snažšího než si na BlackBerry App World najít a stáhnout aplikace nové.

Dokonalý systém nesmí zaostávat za dokonalým hardwarem. Proto BlackBerry 9720 disponuje rychlým 806 MHz procesorem, 512 MB RAM pamětí a 512 MB interní pamětí s možností rozšíření kapacity pomocí microSDHC paměťové karty. Mimo datového připojení v 3G síti, máte k dispozici bezdrátové spojení WiFi, lokalizaci polohy navigace GPS anebo populární Bluetooth technologii.

Zapomenout rozhodně nesmíme ani na multimediální výbavu. BlackBerry 9720 obsahuje kvalitní 5 MPx kameru s LED bleskem, přímé sdílení, přehrávání videa a hudby, ale i populární FM rádio. Z konektivity je důležitý microUSB konektor umístěný na levé straně telefonu a audio konektor 3,5mm v horní části.

Chytrý mobilní telefon BlackBerry 9720 je zástupce původní a dnes již klasické modelové řady telefonů BlackBerry.

Technická specifikace mobilního telefonu BlackBerry 9720 Samoa:
  • Konstrukce: klasická, kompaktní rozměry, QWERTY rozložení klávesnice
  • Operační systém: BlackBerry OS 7.1
  • Procesor: Marvel Tavor MG1 806 MHz
  • Displej: dotykový, kapacitní, 2,8 palcové TFT, 480 x 360 bodů, 4:3, 16 miliónů barev
  • Paměť: 512 MB RAM, 512 MB vnitřní paměť, slot pro paměťovou kartu microSDHC
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmové WCDMA/3G (HSDPA 7,2 Mbps, HSUPA 5,76Mbps) klasická SIM (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 2.1 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS
  • Fotoaparát: 5 MPx, LED blesk, 4x digitální zoom, autofocus, záznam videa
  • Baterie: vyměnitelná Li-Ion 1450 mAh, doba hovoru 420 minut, pohotovostní doba 432 hodin
  • Další vlastnosti: citlivý optický trackpad, sociální sítě, BBM, BBM Voice, FM rádio, Facebook, Twitter, Travel, BlackBerry Maps, Documents To Go, BlackBerry Balance, BlackBerry Protect, BlackBerry App World apod.

  • Rozměry: 114 x 66,33 x 12,07 mm
    Hmotnost: 120 gramů včetně baterie

    Obsah balení: BlackBerry 9720, baterie LiIon 1450mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, příručka začínáme, manuál, záruční list. (part no. PRD-55047-030, model RFU81UW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web