Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Cook Stand stojánek pro tablety průhledná (clear)

CellularLine Cook Stand stojánek   CellularLine Cook Stand polohy   CellularLine Cook Stand v kuchyni   CellularLine EasyPack  
Kat. číslo: 9013151
Výrobce: Cellularline
Barva: průhledná (clear)
Dostupnost: -----
Netradiční příslušenství v podobě držáku CellularLine Cook Stand, což je v podstatě stojánek pro tablet do Vaší kuchyně. Stojánek CellularLine Cook Stand je kulatého provedení s výřezem pro tablet, tak aby byl tablet fixován v poloze, která slouží ke sledování videa nebo návodu na přípravu chutného jídla. Pokud snad potřebujete něco napsat, můžete tablet umístit na zkosenou hranu stojánku CellularLine Cook Stand. Tato hrana je po obvodu opatřena pogumovanou plochou, takže tablet nesklouzne a je umistěn v ideální poloze pro Vaše psaní. Tam kde se stojánek CellularLine Cook Stand dotýká povrchu Vašeho stolu nebo kuchyňské linky jsou umístěny tři protiskluzové podložky. Tím pádem drží stojánek na povrchu opravdu jako přibitý a neuhne ani o milimetr. Abyste se nemuseli bát, že se tabletu v kuchyni snad něco stane, je balení držáku CellularLine Cook Stand vybaveno trojicí již známých voděodolných sáčků CellularLine EasyPack. Sofistikovaný stojánek CellularLine Cook Stand přivítá nejedna domací hospodyňka, ale i můži, kteří rádi Vaří, prostě všichni, kdo rádi pomáhají v kuchyni.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Netradiční příslušenství v podobě držáku CellularLine Cook Stand, což je v podstatě stojánek pro tablet do Vaší kuchyně.

Stojánek CellularLine Cook Stand je kulatého provedení s výřezem pro tablet, tak aby byl tablet fixován v poloze, která slouží ke sledování videa nebo návodu na přípravu chutného jídla. Pokud snad potřebujete něco napsat, můžete tablet umístit na zkosenou hranu stojánku CellularLine Cook Stand. Tato hrana je po obvodu opatřena pogumovanou plochou, takže tablet nesklouzne a je umistěn v ideální poloze pro Vaše psaní.

Tam kde se stojánek CellularLine Cook Stand dotýká povrchu Vašeho stolu nebo kuchyňské linky jsou umístěny tři protiskluzové podložky. Tím pádem drží stojánek na povrchu opravdu jako přibitý a neuhne ani o milimetr.

Abyste se nemuseli bát, že se tabletu v kuchyni snad něco stane, je balení držáku CellularLine Cook Stand vybaveno trojicí již známých voděodolných sáčků CellularLine EasyPack.

Sofistikovaný stojánek CellularLine Cook Stand přivítá nejedna domací hospodyňka, ale i můži, kteří rádi Vaří, prostě všichni, kdo rádi pomáhají v kuchyni.

Vlastnosti stojánku do kuchyně CellularLine Cook Stand:
  • Výřez k udržení tabletu ve vzpřímené poloze pro sledování receptů, videa, popisu příprav apod.
  • Zadní zkosená hrana má po obvodu pogumovaný povrch pro udržení tabletu v psací poloze.
  • Tam kde stojánek doléhá k povrchu kuchyňské linky jsou tři protiskluzové podložky.
  • Elegantní kulatý a průhlený design z pevného plastového materiálu s logem CellularLine.
  • V balení najdete tři voděodolné sáčky CellularLine EasyPack pro 10,1 palcové tablety.

  • Rozměry stojánku: průměr 165 mm x maximální výška 40 mm
    Rozměry drážky: zadní opěrná plocha 30 mm x šířka drážky 15 mm
    Hmotnost: 225 g

    Kompatibilita: Stojánek CellularLine Cook Stand je vhodný pro většinu tabletů na současném trhu například od značek Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Amazon, Apple iPad, Archos, Asus, Coby, Colorovo, Dell, Emgeton, Energy Sistem, EasyPix, Evolveo, Fujitsu, GoClever, GoGen, Google Nexus, HP, Huawei, Lenovo, LG, Media-Tech, Modecom, Motorola, MyTab, Navon, PocketBook, Point Of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony, Sweex, Toshiba, Umax, Vinity, Wooky, Yarvik, ZTE a další.

    Obsah balení: stojánek CellularLine Cook Stand, tři voděodolné sáčky CellularLine EasyPack pro tablety 10,1 palců. (part no. COOKSTAND)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web