Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Roxfit Slip Case pouzdro pro Sony Xperia Z1 a Sony Xperia Z2 (SMA3136B) černá (black)

Roxfit Slip Case pro Sony Xperia Z1 black   Roxfit Slip Case pro Sony Xperia Z1 zepředu   Roxfit Slip Case pro Sony Xperia Z1 zezadu  
Kat. číslo: 6115213
Výrobce: Roxfit
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Představujeme nové kožené pouzdro Roxfit Slip Case, které je provedené v jednoduchém stylu kapsičky s jemnou vynitřní vystýlkou. Čím se pouzdro Roxfit Slip Case liší od ostatních podobných pouzder? Je to jeho jedinečnou kompatibilitou pro daný model mobilního telefonu. V tomto případě do pouzdra pasuje naprosto přesně špičkový mobilní telefon Sony Xperia Z1 nebo jeho nástupce Sony Xperia Z2. Díky pouzdru Roxfit Slip Case je tak konec univerzálním, těžko pasujícím a nevzhledným pouzdrům. Tahle varianta pouzdra Roxfit Slip Case navíc obsahuje zezadu umístěné tři kapsičky o velikosti kreditný karty. Jako prestižní potvrzení nedostižných kvalit pouzdra Roxfit Slip Case je fakt, že firma Roxfit je licencovaný výrobce příslušenství společnosti Sony a disponuje tak označením Made for Xperia.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Představujeme nové kožené pouzdro Roxfit Slip Case, které je provedené v jednoduchém stylu kapsičky s jemnou vynitřní vystýlkou.

Čím se pouzdro Roxfit Slip Case liší od ostatních podobných pouzder? Je to jeho jedinečnou kompatibilitou pro daný model mobilního telefonu. V tomto případě do pouzdra pasuje naprosto přesně špičkový mobilní telefon Sony Xperia Z1 nebo jeho nástupce Sony Xperia Z2.

Díky pouzdru Roxfit Slip Case je tak konec univerzálním, těžko pasujícím a nevzhledným pouzdrům. Tahle varianta pouzdra Roxfit Slip Case navíc obsahuje zezadu umístěné tři kapsičky o velikosti kreditný karty.

Jako prestižní potvrzení nedostižných kvalit pouzdra Roxfit Slip Case je fakt, že firma Roxfit je licencovaný výrobce příslušenství společnosti Sony a disponuje tak označením Made for Xperia.

Vlastnosti pouzdra Roxfit Slip Case:
  • Vnější elegantní umělá kůže, vnitřní jemný semiš, kvalitní provedení a prošití.
  • Pouzdro v jednoduchém stylu kapsičky, tři kapsičky pro platební karty.
  • Kožená kapsička je vyrobena pro Sony Xperia Z1 a Sony Xperia Z2.
  • Licencovaný výrobce příslušenství Made for Xperia.

  • Obsah balení: pouzdro Roxfit Slip Case Black pro mobilní telefony Sony Xperia Z1 C6903 / Sony Xperia Z2 D6503. (part no. SMA3136B)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web