Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Jabra Classic Bluetooth headset červená (red)

Jabra Classic red   Jabra Classic z boku   Jabra Classic zezadu  
Kat. číslo: 6017545
Výrobce: Jabra
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Bluetooth headset Jabra Classic reprezentuje snadné a intuitivní volání s handsfree bez drátů. Náhlavní souprava Jabra Classic je určena k tomu, aby Vám zjednodušila každý den. Je natolik komfortní, že jí můžete nosit stále, aniž by Vás jakkoliv omezovala nebo snad tlačila. Z technického hlediska obsahuje headset Jabra Classic hlasové navádění, které Vás například informuje o stavu baterie, pomáhá při párování zařízení anebo oznámí příchozí hovor. I přes technickou vyspělost si headset Jabra Classic zachoval nezbytně nutnou jednoduchost. K ovládání Vám postačí posuvný přepínáč zapnutí a vypnutí, ovládání hlasitosti a na přední části umístěné centrální tlačítko příjmu a ukončené hovoru. Pokud máte ve svém zařízení nějakou hudbu a dostanete chuť se zaposlouchat, není nic jednodušího než ji přenést do soupravy Jabra Classic. Dlouhá výdrž baterie headsetu je podpořena i funkcí spánku, do kterého se Jabra Classic přepne po odpojení od telefonu během jedné hodiny. Poté stačí stisknutím tlačítka headset probudit. Pokud ve svém chytrém telefonu použijete aplikaci Jabra Assist, můžete si v případě ztráty, headset Jabra Classic nechat lokalizovat. Stiskem funkce Find My Jabra se Vám zobrazí poslední poloha, kde byl headset použit. Již zmíněný komfort nošení je podpořen konstrukcí headsetu Jabra Classic, kdy jej můžete nocit buď s náušníkem nebo i bez něj. Samotné patentované gelové vložky do uší Jabra Ultimate Comfort Eargels se dokonale přizpůsobí jakémukoliv uchu. Jabra Classic je Bluetooth headset na svém místě.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Bluetooth headset Jabra Classic reprezentuje snadné a intuitivní volání s handsfree bez drátů.

Náhlavní souprava Jabra Classic je určena k tomu, aby Vám zjednodušila každý den. Je natolik komfortní, že jí můžete nosit stále, aniž by Vás jakkoliv omezovala nebo snad tlačila. Z technického hlediska obsahuje headset Jabra Classic hlasové navádění, které Vás například informuje o stavu baterie, pomáhá při párování zařízení anebo oznámí příchozí hovor.

I přes technickou vyspělost si headset Jabra Classic zachoval nezbytně nutnou jednoduchost. K ovládání Vám postačí posuvný přepínáč zapnutí a vypnutí, ovládání hlasitosti a na přední části umístěné centrální tlačítko příjmu a ukončené hovoru.

Pokud máte ve svém zařízení nějakou hudbu a dostanete chuť se zaposlouchat, není nic jednodušího než ji přenést do soupravy Jabra Classic. Dlouhá výdrž baterie headsetu je podpořena i funkcí spánku, do kterého se Jabra Classic přepne po odpojení od telefonu během jedné hodiny. Poté stačí stisknutím tlačítka headset probudit.

Pokud ve svém chytrém telefonu použijete aplikaci Jabra Assist, můžete si v případě ztráty, headset Jabra Classic nechat lokalizovat. Stiskem funkce Find My Jabra se Vám zobrazí poslední poloha, kde byl headset použit.

Již zmíněný komfort nošení je podpořen konstrukcí headsetu Jabra Classic, kdy jej můžete nocit buď s náušníkem nebo i bez něj. Samotné patentované gelové vložky do uší Jabra Ultimate Comfort Eargels se dokonale přizpůsobí jakémukoliv uchu.

Jabra Classic je Bluetooth headset na svém místě.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Jabra Classic:
  • Bluetooth verze 4.0, dosah 10 metrů, profily HFP, HSP, A2DP.
  • Streamování hudby, vícesměrový filtr hluku, možnost ztlumení mikrofonu.
  • Technologie HD Voice, hlasové navádění funkcí, režim spánku.
  • Doba hovoru až 9 hodin, pohotovostní doba až 216 hodin.
  • Nabíjení přes microUSB konektor, indikátor stavu baterie.
  • Klasický konzervativní design, tvarované gelové nástavce Eargels.

  • Rozměry: jednotka 45 x 15 x 10 mm / se záušníkem 55 x 40 mm
    Hmotnost: 10 gramů

    Obsah balení: Bluetooth headset Jabra Classic, dva gelové špunty do ucha (jeden na headsetu), dva záušníky (jeden na headsetu), nabíječka do sítě s microUSB konektorem, manuál. (part no. 100-92300002-60)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web