Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ALCATEL ONE TOUCH IDOL MINI 6012D + POUZDRO CELLY IFIT růžová (cranberry pink)

Alcatel One Touch Idol Mini pink   Alcatel One Touch Idol Mini zepředu   Alcatel One Touch Idol Mini z boku   Alcatel One Touch Idol Mini zezadu  
Kat. číslo: 1010100
Barva: růžová (cranberry pink)
Dostupnost: -----
Ultra tenký mobilní telefon Alcatel One Touch Idol Mini s operačním systémem Android zaujme svým provedením i technologií. Opět se jedná o Dual SIM verzi, což umožňuje podporu provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Můžete být na příjmu na dvou číslech zároveň. Smartphone Alcatel One Touch Idol Mini dále disponuje 4,3 palcovým kapacitním dotykovým IPS displejem s rozlišením 854 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Alcatel One Touch Idol Mini nabízí výbornou 5 megapixelovou kameru s autofocusem, kvalitním LED bleskem pro přisvícení v šeru anebo HDR a detekcí obličeje. Operační systém Android pracuje rychle, proto je v telefonu Alcatel One Touch Idol Mini přítomen výkonově dostačující dvoujádrový 1,3 GHz procesor, který je podpořen 512 MB RAM a 8 GB vnitřní paměti, kterou nelze rozšířit pomocí paměťové karty. Alcatel One Touch Idol Mini má i přední 0,3MPx kameru s možností natáčet video, dále pak bezdrátové připojení Bluetooth a WiFi, sluchátka můžete připojit přes 3,5mm audio konektor a standardizovaný microUSB konektor se postará o nabíjení a data. Alcatel One Touch Idol Mini podporuje sítě 3G, rychlé datové přenosy HSDPA, HSUPA, multimediální funkce, sociální funkce, organizační funkce, FM rádio s RDS apod. S telefonem Alcatel One Touch Idol Mini se neztratíte ani v terénu, nabízí totiž i GPS navigaci. Integrovaná baterie LiIon o kapacitě 1700mAh zajistí, že Alcatel One Touch Idol Mini vydrží v provozu na jedno nabití až 19 dní. Model Alcatel 6012D One Touch Idol Mini se pyšní především krásným vzhledem s úpravou v podobě broušeného hliníku.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Ultra tenký mobilní telefon Alcatel One Touch Idol Mini s operačním systémem Android zaujme svým provedením i technologií. Opět se jedná o Dual SIM verzi, což umožňuje podporu provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Můžete být na příjmu na dvou číslech zároveň.

Smartphone Alcatel One Touch Idol Mini dále disponuje 4,3 palcovým kapacitním dotykovým IPS displejem s rozlišením 854 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Black Crystal displej je zakryt odolnou vrstvou Corning Gorilla Glass.

Alcatel One Touch Idol Mini obsahuje novou verzi systému Android 4.2 Jelly Bean. Celý systém telefonu Alcatel One Touch Idol Mini pohání dvoujádrový 1,3 GHz procesor Mediatek, který je podpořen 512 MB RAM a 8 GB vnitřní pamětí, kterou nelze rozšířit pomocí paměťové karty.

Alcatel One Touch Idol Mini disponuje výbornou 5Mpx kamerou. Kamera zvládá nejen fotky, ale i nahrávání videa v HD rozlišení. Pro focení v šeru lze využít kvalitní LED blesk, dále pak HDR, zaostření autofocus, detekci obličeje, panorama apod. Alcatel One Touch Idol Mini má i přední VGA kameru pro video konference nebo autoportréty.

V telefonu Alcatel One Touch Idol Mini nechybí čidlo orientace ani světelné čidlo a stejně tak zde nesmí chybět bezdrátové připojení Bluetooth včetně A2DP, Wi-Fi (802.11b/g/n), s podporou Wi-Fi hotspot, rychlé datové přenosy HSUPA, HSDPAa díky multi dotykovému ovládání můžete využít výkon telefonu Alcatel One Touch Idol Mini opravdu naplno.

Mobilní telefon Alcatel One Touch Idol Mini je možné dále propojit pomocí USB 2.0 kabelu s konektorem microUSB. Pro muziku je přítomen audio konektor Jack 3,5mm a pro nabíjení využijete již zmíněný microUSB konektor.

Alcatel One Touch Idol Mini zvládá všechna GSM pásma i 3G pásma. Co se týče multimediální výbavy, tak Alcatel One Touch 6012D Idol Mini obsahuje i FM rádio s možnosti využít RDS.

Softwarová a další multimediální výbava je na maximální úrovní a řídí se použitím operačního systému Android 4.2 Jelly Bean a uživatelské nádstavby Alcatel.
Z programové výbavy namátkou jmenujme kancelářské aplikace, emailový klient, sociální sítě Facebook, Twitter, hudební funkce, video funkce, widgety, editory, streamování YouTube apod.
Vše navíc můžete organizovat přes Google Play.

Alcatel One Touch Idol Mini nepostrádá ani užitečnou navigaci. Vestavěná jednotka GPS a přijímač A-GPS určuje přesně polohu. Kompas a akcelerometr zajistí správnou orientaci displeje. A Google Maps nabídnou kvalitní mapové podklady. S telefonem Alcatel One Touch Idol Mini se tak neztratíte za žádné situace.

Zabudovaná baterie o kapacitě 1700 mAh umožňuje až 540 minut hovoru a 450 hodin provozu. Ultra tenký Alcatel One Touch Idol Mini je vyroben z černého předního panelu s tělem z broušeného hliníku s oleofobní vrstvou proti otiskům prstů.

Technická specifikace mobilního telefonu Alcatel One Touch Idol Mini 6012D:
  • DualSIM: režim provozu dvou SIM karet současně, Dual Standby
  • Operační systém: Android 4.2 Jelly Bean, nádstavba Alcatel UI
  • Procesor: Dual Core, 1,3 GHz, MediaTek MT6572, Cortex-A7, ARMv7, ARM Mali-400MP2 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, Black Crystal, IPS, 4,3 palce, FWVGA rozlišení 480 x 854 bodů, 16 miliónů barev, Corning Gorilla Glass, Oleofobní vrstva
  • Paměť: 512 MB RAM, 8 GB vnitřní paměť (pro uživatele volné cca 5,5 GB), nemá slot pro paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové WCDMA/3G (HSDPA 21 Mbps, HSUPA 5,76Mbps), dva sloty pro microSIM kartu
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 5 MPx, LED blesk, zoom, autofocus, detekce obličeje, HDR, panorama, záznam videa v HD rozlišení 720p, přední 0,3MPx kamera
  • Baterie: integrovaná Li-Ion 1700 mAh, doba hovoru 540 minut, pohotovostní doba 450 hodin
  • Další vlastnosti: pohybové čidlo, světelné čidlo, čidlo přiblížení, FM rádio, socíální sítě, veškeré služby Google, obchod Google Play, YouTube, apod.

  • Rozměry: 127,1 x 62 x 7,9 mm
    Hmotnost: 96 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Alcatel One Touch 6012D Idol Mini, zabudovaná baterie LiIon 1700mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál, záruční list. (part no. 6012D-2BALCZ1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web