Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LG E410i OPTIMUS L1 II bílá (white)

LG Optimus L1 II white   LG Optimus L1 II zezadu  
Kat. číslo: 1110248
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Kompatní mobilní telefon LG Optimus L1 II s operačním systémem Android je jednoduchý elegán s přidanou hodnotou. Smartphone LG Optimus L1 II disponuje 3 palcovým kapacitním dotykovým displejem s rozlišením 320 x 420 bodů a zobrazením 262 tisíců barev. LG Optimus L1 II nabízí základní 2 megapixelovou kameru s jednoduchým digitálnín zoomem a možností natáčet video. Aby operační systém Android běžel svižně, je v telefonu LG Optimus L1 II přítomen výkonově dostačující 1 GHz procesor, který je podpořen 512 MB RAM a 4 GB vnitřní paměti, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. LG Optimus L1 II má i bezdrátové připojení Bluetooth a WiFi, sluchátka můžete připojit přes 3,5mm audio konektor a standardizovaný microUSB konektor se postará o nabíjení a data. LG Optimus L1 II podporuje sítě 3G, rychlé datové přenosy HSDPA, HSUPA, multimediální funkce, sociální funkce, organizační funkce, FM rádio s RDS a možností sofistikovaného nahrávání apod. S telefonem LG Optimus L1 II se neztratíte za žádné situace, nabízí totiž i GPS navigaci. V telefonu LG Optimus L1 II jsou přítomny i speciální LG aplikace, jako je QuickMemo, hlasové ovládání kamery anebo Time Machine Record. Baterie LiIon o kapacitě 1540mAh se postará o to, že LG Optimus L1 II vydrží v provozu až 16 dní. Díky oblým tvarům a čistým liniím, padne LG Optimus L1 II skvěle do ruky a ovládání je o to jednodušší.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kompatní mobilní telefon LG Optimus L1 II s operačním systémem Android je jednoduchý elegán s přidanou hodnotou. Smartphone LG Optimus L1 II disponuje 3 palcovým kapacitním dotykovým displejem s rozlišením 320 x 420 bodů a zobrazením 262 tisíců barev.

LG Optimus L1 II obsahuje novou verzi systému Android 4.1 Jelly Bean. Celý systém telefonu LG Optimus L1 II pohání jednojádrový 1 GHz procesor Qualcomm, který je podpořen 512 MB RAM a 4 GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty.

LG Optimus L1 II disponuje základní 2Mpx kamerou. Kamera zvládá nejen fotky, ale i nahrávání videa. Při focení můžete využít i digitální přiblížení a více režimů nastavení.

V telefonu LG Optimus L1 II nechybí čidlo orientace ani světelné čidlo a stejně tak zde nesmí chybět bezdrátové připojení Bluetooth včetně A2DP, Wi-Fi (802.11b/g/n), s podporou Wi-Fi hotspot, rychlé datové přenosy HSUPA, HSDPA.

Mobilní telefon LG Optimus L1 II je možné dále propojit pomocí USB 2.0 kabelu s konektorem microUSB. Pro muziku je přítomen audio konektor Jack 3,5mm a pro nabíjení využijete již zmíněný microUSB konektor.

LG Optimus L1 II zvládá všechna GSM pásma i dvě 3G pásma. Co se týče multimediální výbavy, tak LG E410i Optimus L1 II obsahuje i FM rádio s možnosti využít RDS. Rádio je navíc obohaceno o funkci Music Collector a Time Machine Recotrd pro nahrávání.

Softwarová a další multimediální výbava je na maximální úrovní a řídí se použitím operačního systému Android 4.1 Jelly Bean a uživatelské nádstavby LG 3.0.
Z programové výbavy namátkou jmenujme kancelářské aplikace, emailový klient, sociální sítě Facebook, Twitter, hudební funkce, video funkce, widgety, editory, streamování YouTube apod.
Vše navíc můžete organizovat přes Google Play.

LG Optimus L1 II nepostrádá ani užitečnou navigaci. Vestavěná jednotka GPS a přijímač A-GPS určuje přesně polohu. Google Maps nabídnou kvalitní mapové podklady. S telefonem LG Optimus L1 II se tak neztratíte za žádné situace.

Vyjímatelná baterie o kapacitě 1540 mAh umožňuje až 240 minut hovoru a 400 hodin provozu. Díky oblým tvarům a čistým liniím, padne LG Optimus L1 II skvěle do ruky a ovládání je o to jednodušší.

Technická specifikace mobilního telefonu LG Optimus L1 II:
  • Operační systém: Android 4.1 Jelly Bean, nádstavba LG UI 3.0
  • Procesor: Single Core, 1 GHz, Qualcomm MSM7225A-AB Snapdragon S1, Cortex-A5, Adreno 200 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, LCD, 3 palce, rozlišení 240 x 320 bodů, 262 tisíc barev
  • Paměť: 512 MB RAM, 4 GB vnitřní paměť (pro uživatele volné cca 1,5 GB), slot pro paměťovou kartu microSDHC
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové WCDMA/3G (HSDPA 7,2 Mbps, HSUPA 5,76Mbps), klasická SIM (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS
  • Fotoaparát: 2 MPx, zoom, přepínání režimů, nahrávání videa
  • Baterie: Li-Ion 1540 mAh, doba hovoru 240 minut, pohotovostní doba 400 hodin
  • Další vlastnosti: pohybové čidlo, světelné čidlo, čidlo přiblížení, FM rádio, FM Music Collector, Time Machine Record, LG SmartWorld, QuickMemo, Polaris Viewer 4, PC Suite, socíální sítě, veškeré služby Google, obchod Google Play, YouTube, apod.

  • Rozměry: 102,9 x 59,2 x 12,2 mm
    Hmotnost: 105 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon LG Optimus L1 II E410i, baterie LiIon 1540mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, manuál, záruční list. (part no. LGE410I.ACZEWH)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web