Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EF-TN900BBE originální otvírací pouzdro S-View s bezdrátovým nabíjením pro Samsung Galaxy Note3 černá (black)

Samsung EF-TN900BBEGWW   Samsung EF-TN900BBEGWW zepředu   Samsung EF-TN900BBEGWW zezadu   Samsung EF-TN900BBEGWW s podložkou  
Kat. číslo: 5073054
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Originální rozevírací pouzdro typu flip pro telefon Samsung Galaxy Note3 je obohaceno o funkci S-View a možnost využít bezdrátové nabíjení díky technologii Qi. Pouzdro Samsung EF-TN900BBEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen kůží a tato kůže přechází plynule v přední flip, vše je vyrobeno v jednotném barevném provedení. Zadní kryt je navíc vybaven i potřebnými obvody k tomu, abyste mohli využít již zmíněné bezdrátové indukční nabíjení. Celá zadní část pak obsahuje otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory, výřez pro pero S-Pen a samotný kryt tvoří přímo součást telefonu, takže nemusíte Samsung Galaxy Note3 vytahovat, stačí jen odklopit přední flip. Další již známou funkcí pouzdra Samsung S-View Cover Wireless je průhledný otvor v přední části pouzdra, který je přesně umístěný pro zobrazení části displeje s nejdůležitějšími informacemi o stavu telefonu s možností přepínání obrazovek. Navíc můžete i přijmout nebo odmítnout hovor přímo bez otevření flipu, stačí k tomu právě zmíněný otvor a klasický pohyb po dotykovém displeji, tak jak jste běžně zvyklí. Nezapomenutelnou inovací originálního pouzdra Samsung S-View Cover Wireless je odemčení a zamčení obrazovky pouhým otevřením nebo zavřením pouzdra. Pouzdro Samsung S-View Cover Wireless je opravdu nejvyspělejší pouzdro pro Váš chytrý telefon Samsung Galaxy Note3, vybavené navíc inovativním bezdrátovým nabíjením.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální rozevírací pouzdro typu flip pro telefon Samsung Galaxy Note3 je obohaceno o funkci S-View a možnost využít bezdrátové nabíjení díky technologii Qi.

Pouzdro Samsung EF-TN900BBEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen kůží a tato kůže přechází plynule v přední flip, vše je vyrobeno v jednotném barevném provedení. Zadní kryt je navíc vybaven i potřebnými obvody k tomu, abyste mohli využít již zmíněné bezdrátové indukční nabíjení.

Celá zadní část pak obsahuje otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory, výřez pro pero S-Pen a samotný kryt tvoří přímo součást telefonu, takže nemusíte Samsung Galaxy Note3 vytahovat, stačí jen odklopit přední flip.

Další již známou funkcí pouzdra Samsung S-View Cover Wireless je průhledný otvor v přední části pouzdra, který je přesně umístěný pro zobrazení části displeje s nejdůležitějšími informacemi o stavu telefonu s možností přepínání obrazovek. Navíc můžete i přijmout nebo odmítnout hovor přímo bez otevření flipu, stačí k tomu právě zmíněný otvor a klasický pohyb po dotykovém displeji, tak jak jste běžně zvyklí.

Nezapomenutelnou inovací originálního pouzdra Samsung S-View Cover Wireless je odemčení a zamčení obrazovky pouhým otevřením nebo zavřením pouzdra.

Pouzdro Samsung S-View Cover Wireless je opravdu nejvyspělejší pouzdro pro Váš chytrý telefon Samsung Galaxy Note3, vybavené navíc inovativním bezdrátovým nabíjením.

Vlastnosti pouzdra Samsung S-View Cover Wireless:
  • Odklápěcí originální pouzdro z materiálů nejvyšší kvality.
  • Konektory a ovládácí prvky včetně kamery jsou plně přístupné.
  • Zadní kryt je přímo součástí telefonu, otevírací flip pak chrání přední část.
  • Zadní kryt obsahuje obvody potřebné pro využití bezdrátového nabíjení pomocí Qi.
  • Otvor v předním flipu pro zobrazení stavu telefonu na dotykovém displeji.
  • Přijmutí nebo odmítnutí hovoru bez nutnosti otevírat flip pouzdra.
  • Možnost zobrazení dalších oken a funkcí, taktéž bez nutnosti otevírat flip.
  • Pouhým otevřením nebo zavřením flipu, odemčete nebo zamčete displej telefonu.
  • Pouzdro je uzpůsobeno přesně pro mobilní telefony Samsung N9000 Galaxy Note III a Samsung N9005 Galaxy Note3

  • Obsah balení: kožené pouzdro Samsung Galaxy Note3 S-View Cover Wireless pro Samsung SM-N9005, manuál. (part no. EF-TN900BBEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web