Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Flap Essential kožené pouzdro pro Samsung Galaxy Note3 černá (black)

CellularLine Flap Samsung Galaxy Note3   CellularLine Flap Samsung Galaxy Note3 zezadu  
Kat. číslo: 6095316
Výrobce: Cellularline
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Kožené pouzdro CellularLine Flap Essential je navrženo tak, aby do něj šikovně zapadl špičkový mobilní telefon Samsung Galaxy Note3. Exkluzivní kožené pouzdro CellularLine Flap Essential je uzpůsobeno přesně pro již zmíněný Samsung Galaxy Note3, je vyrobeno z kvalitní eko kůže s efektním prošitím a přizpůsobeno pro co nejjednodušší použití. Mobilní telefon Samsung Galaxy Note3 je v pouzdře CellularLine Flap Essential pevně usazen a chráněn proti vyklouznutí. Čelní část pouzdra CellularLine Flap Essential chránící displej telefonu je odklopná s praktickým zobáčkem pro uchycení flipu. Jedná se o osvědčené a nejrychlejší řešení otevření pouzdra pro používání telefonu. Provedení, styl a design pouzdra CellularLine Flap Essential je na té nejvyšší úrovni, tak jak se to hodí pro top model Samsung Galaxy Note3.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené pouzdro CellularLine Flap Essential je navrženo tak, aby do něj šikovně zapadl špičkový mobilní telefon Samsung Galaxy Note3. Exkluzivní kožené pouzdro CellularLine Flap Essential je uzpůsobeno přesně pro již zmíněný Samsung Galaxy Note3, je vyrobeno z kvalitní eko kůže s efektním prošitím a přizpůsobeno pro co nejjednodušší použití.

Mobilní telefon Samsung Galaxy Note3 je v pouzdře CellularLine Flap Essential pevně usazen a chráněn proti vyklouznutí. Čelní část pouzdra CellularLine Flap Essential chránící displej telefonu je odklopná s praktickým zobáčkem pro uchycení flipu. Jedná se o osvědčené a nejrychlejší řešení otevření pouzdra pro používání telefonu.

Provedení, styl a design pouzdra CellularLine Flap Essential je na té nejvyšší úrovni, tak jak se to hodí pro top model Samsung Galaxy Note3.

Vlastnosti PU koženého pouzdra Cellular Line Flap Essential:
  • vyrobeno z kvalitní eko kůže s kvalitním prošitím
  • čelní odklápěcí část chránící displej je uchycena pomocí zobáčku
  • pouzdro je vyrobeno přesně na míru telefonu Samsung Galaxy Note3

  • Obsah balení: kožené pouzdro CellularLine Flap pro Samsung SM-N9000 Galaxy Note III / Samsung SM-N9005 Galaxy Note3. (part no. FLAPESSENNOTE3BK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web