Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sensu Solo stylus + POUZDRO GOLLA černá (slate)

stylus Sensu Solo slate   stylus Sensu Solo krytka   stylus Sensu Solo použití  
Kat. číslo: 9011028
Barva: černá (slate)
Dostupnost: -----
Stylus Sensu Solo je ultimátním nástrojem pro všechny digitální umělce. Díky své výrazné barvě poskytuje stylus Sensu Solo potěšení nejen z ideálního nástroje pro maximální vyjádření vašeho uměleckého já, ale zároveň i z dokonalého těla. Tradiční tvar držadla štetce je vyroben ze solidního hliníku zajišťující tu správnou váhu a vyvážení. Stylus Sensu Solo vznikl jako důsledek vášně značky Sensu přivést na dotykové displeje tabletů a telefonů ten správný umělecký zážitek. Díky stylusu Sensu Solo pocítíte autentickou práci se štětcem jako byste zrovna malovali na plátno.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Stylus Sensu Solo je ultimátním nástrojem pro všechny digitální umělce.

Díky své výrazné barvě poskytuje stylus Sensu Solo potěšení nejen z ideálního nástroje pro maximální vyjádření vašeho uměleckého já, ale zároveň i z dokonalého těla. Tradiční tvar držadla štetce je vyroben ze solidního hliníku zajišťující tu správnou váhu a vyvážení.

Stylus Sensu Solo vznikl jako důsledek vášně značky Sensu přivést na dotykové displeje tabletů a telefonů ten správný umělecký zážitek. Díky stylusu Sensu Solo pocítíte autentickou práci se štětcem jako byste zrovna malovali na plátno.

Při hledání správných štětin s vodivými vlastnostmi značka Sensu vyzkoušela řadu kovů a kovových vláken, aby dosáhla opravdového pocitu klasického štětce. Uspěla až v Japonsku. Po dlouhém vývoji, byly tradiční syntetické štětce obohaceny vodivými vlastnostmi. Syntetické štětce lze takto lehce opracovat na požadované rozměry, přesně pro umělecký stylus Sensu Solo.

Do rukou se vám dostává jeden z nejpokročilejších stylusů Sensu Solo, který při využití nejnovější technologie štětin nadále vypadá a reprodukuje autentické tahy štětce jakoby na plátně, i když kreslíte na Vašem tabletu.

Vlastnosti stylusu Sensu Solo:
  • Digitální dotykový stylus věrně reprodukující autentické tahy štětce.
  • Díky tomuto stylusu malujete na Váš tablet, jakobyste malovali na plátno.
  • Na současném trhu nemá konkurenci, precizní zpracování, ideální držení, nechybující v dotyku.

  • Kompatibilita:
    Stylus Sensu Solo funguje se všemi zařízeními jako je mobilní telefon, smartphone, chytrý telefon nebo tablet s kapacitním dotykovým displejem.
    Stylus Sensu Solo je tak kompatibilní například se značkami Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Amazon Kindle, Apple iPad, iPhone, Archos, Asus, BlackBerry, Caterpillar CAT, Dell, Energy Sistem, Evolveo, Fujitsu, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google Nexus, HP, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navon, NextBook, Nokia, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, T-Mobile, Technaxx, TomTom, Toshiba, Vodafone, Vonino, Wooky, Xiaomi, Yarvik, Zopo ZTE a dalšími.
    Ideálními aplikacemi pro umělecké vyjádření se stylusem Senus Solo jsou například ArtRage, Sketchbook Pro, Paper by Studio 53, Zen Brush, Procreate, Finger Painter a SketchTime. Více na https://www.sensubrush.com/home/devices-and-apps/

    Rozměry: délka 165 mm

    Obsah balení: umělecký stylus v podobě štetce Sensu Solo, průhledná krytka spodní části stětce. (part no. SENSU2SLT)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web