Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sensu Brush stylus černá (black)

stylus Sensu Brush black   stylus Sensu Brush otevřený   stylus Sensu Brush zavřený   stylus Sensu Brush detail   stylus Sensu Brush použití  
Kat. číslo: 9011034
Výrobce: Sensu
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Stylus Sensu Brush je ultimátním nástrojem pro všechny digitální umělce.
  • Kreativní stylus Sensu Brush v sobě skrývá dva nástroje v jednom.
  • Z jedné strany štětec z druhé strany praktický kupolovitý stylus.
  • Díky Sensu Brush pocítíte autentickou práci, jako byste zrovna malovali na plátno.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Stylus Sensu Brush je ultimátním nástrojem pro všechny digitální umělce, který v sobě skrývá dva nástroje v jednom.

    Kreativní stylus Sensu Brush má z jedné strany unikátní štětec, kdežto na druhé straně najdete klasický a praktický kupolovitý stylus. Štětec Sensu Brush vznikl jako důsledek vášně značky Sensu přivést na dotykové displeje tabletů a telefonů ten správný umělecký zážitek.

    Díky stylusu Sensu Brush pocítíte autentickou práci se štětcem jako byste zrovna malovali na plátno, ale navíc můžete štetec otočit a ovládat precizně své zařízení pomocí špičkového klasického stylusu.

    Stejně jako váš tablet i Sensu Brush je snadno přenositelný včetně ochranného uzávěru. Ten lze při práci nasadit zezadu na štětec, kdy zároveň zajístí i přesné vyvážení pro pohodlné držení v ruce. Jakmile domalujete vaše mistrovské dílo stačí úzavěr odejmout a nasunout na opačnou stranu, kdy zároveň můžete využít druhou stranu s klasickým kupolovitým stylusem.

    Při hledání správných štětin s vodivými vlastnostmi značka Sensu vyzkoušela řadu kovů a kovových vláken, aby dosáhla opravdového pocitu klasického štětce. Uspěla až v Japonsku. Po dlouhém vývoji, byly tradiční syntetické štětce obohaceny vodivými vlastnostmi. Syntetické štětce lze takto lehce opracovat na požadované rozměry, přesně pro umělecký stylus Sensu Brush.

    Do rukou se vám dostává jeden z nejpokročilejších stylusů Sensu Brush, který při využití nejnovější technologie štětin nadále vypadá a reprodukuje autentické tahy štětce jakoby na plátně, i když kreslíte na Vašem tabletu.

    Vlastnosti stylusu Sensu Brush:

    • Digitální dotykový stylus věrně reprodukující autentické tahy štětce.
    • Otočením štětce získáte špičkový klasický dotykový stylus pro přesné ovládání.
    • Díky tomuto stylusu malujete na Váš tablet, jakobyste malovali na plátno.
    • Na současném trhu nemá konkurenci, precizní zpracování, ideální držení, nechybující v dotyku.

     

    Kompatibilita:
    Stylus Sensu Brush funguje se všemi zařízeními jako je mobilní telefon, smartphone, chytrý telefon nebo tablet s kapacitním dotykovým displejem.
    Stylus Sensu Brush je tak kompatibilní například se značkami Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Amazon Kindle, Apple iPad, iPhone, Archos, Asus, BlackBerry, Caterpillar CAT, Dell, Energy Sistem, Evolveo, Fujitsu, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google Nexus, HP, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navon, NextBook, Nokia, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, T-Mobile, Technaxx, TomTom, Toshiba, Vodafone, Vonino, Wooky, Xiaomi, Yarvik, Zopo ZTE a dalšími.
    Ideálními aplikacemi pro umělecké vyjádření se stylusem Senus Brush jsou například ArtRage, Sketchbook Pro, Paper by Studio 53, Zen Brush, Procreate, Finger Painter a SketchTime. Více na https://www.sensubrush.com/home/devices-and-apps/

    Rozměry: délka zavřený 115 mm / délka otevřený 180 mm

    Obsah balení: umělecký stylus v podobě štetce Sensu Brush, krytka stětce tvořící stylus. (part no. SENSU1B)

     

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web