Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

C-TECH SmartPower 5000 PowerBank bílá (white)

C-TECH SmartPower 5000 white   C-TECH SmartPower 5000 zezadu   C-TECH SmartPower 5000 USB   C-TECH SmartPower 5000 nabíjení  
Kat. číslo: 9014151
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
PowerBank C-TECH SmartPower 5000 nebo-li mobilní zdroj energie, slouží k doplnění šťávy pro Váš mobilní telefon, smartphone, chytrý telefon, ale dokonce i tablet. C-TECH SmartPower 5000 je vyjímečný nejen velkou vnitřní LiPol baterií o kapacitě 5000mAh, ale i solárním panelem, který se nachází na celé horní části zdroje. Nabíjení powerbanky C-TECH SmartPower 5000 tak lze provádět jak přes microUSB konektor, tak i záložně právě přes solární panel. C-TECH SmartPower 5000 obsahuje dva USB výstupy, lze tedy nabíjet i dvě zařízení současně. Maxímální výstupní proud je 2,1A, což má za následek, že s C-TECH SmartPower 5000 lze nabíjet i energeticky náročně tablety. Powerbanka C-TECH SmartPower 5000 v balení obsahuje konektory microUSB, miniUSB a 30ti pinový Apple konektor, takže pokrývá široké portfólio produktů. S C-TECH SmartPower 5000 u sebe vždy máte dostatek energie pro své zařízení.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

PowerBank C-TECH SmartPower 5000 nebo-li mobilní zdroj energie, slouží k doplnění šťávy pro Váš mobilní telefon, smartphone, chytrý telefon, ale dokonce i tablet.

C-TECH SmartPower 5000 je vyjímečný nejen velkou vnitřní LiPol baterií o kapacitě 5000mAh, ale i solárním panelem, který se nachází na celé horní části zdroje. Nabíjení powerbanky C-TECH SmartPower 5000 tak lze provádět jak přes microUSB konektor, tak i záložně právě přes solární panel.

C-TECH SmartPower 5000 obsahuje dva USB výstupy, lze tedy nabíjet i dvě zařízení současně. Maxímální výstupní proud je 2,1A, což má za následek, že s C-TECH SmartPower 5000 lze nabíjet i energeticky náročně tablety. Powerbanka C-TECH SmartPower 5000 v balení obsahuje konektory microUSB, miniUSB a 30ti pinový Apple konektor, takže pokrývá široké portfólio produktů.

S C-TECH SmartPower 5000 u sebe vždy máte dostatek energie pro své zařízení.

Vlastnosti powerbanky C-TECH SmartPower 5000:
  • Integrovaná vnitřní LiPol baterie o kapacitě 5000mAh.
  • Integrovaný velký solární panel pro nouzové nabíjení.
  • Dostatečný záložní zdroj energie pro Vaše zařízení.
  • Široká kompatibilita, vhodné i pro tablety.

  • Technická specifikace C-TECH SmartPower 5000:
  • Vstup, microUSB konektor, 5V / 1A, solární nabíjení 0,7W / 140mA.
  • Výstup USB 5V / 2,1A, dva výstupy USB, kapacita 5000mAh.
  • Jedno tlačítko pro ovládání, indikace stavu LED diodou.

  • Rozměry: 123 x 63 x 14 mm
    Hmotnost: 146 g

    Kompatibilita:
  • 1. microUSB konektor (v balení) - V současnosti nejuniverzálnější konektor, vhodný pro většinu mobilních telefonů a tabletů například značek Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Amazon Fire Phone, Archos, Asus, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, Evolveo, Fujitsu, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google Nexus, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.
  • 2. miniUSB konektor (v balení) - Vhodný především pro navigace a různé přehrávače například značek Acer, Asus, Becker, BlackBerry, Dynavix, E-Ten, Evolve, Garmin, GoClever, HTC, i-mate, MDA, MIO, Navigon, Navon, NDrive, TomTom, XDA a další.
  • 3. 30ti pinový Apple konektor (v balení) - Vhodný pro mobilní telefony Apple iPhone, tablety Apple iPad a přehrávače Apple iPod. Pro nabíjení novějších modelů s tzv. Lightning konektorem je nutné použít buď redukci anebo vlastní USB kabel.
  • 4. Univerzální dva USB výstupy - Stačí použít vlastní USB kabel a můžete s nabíjecím zdrojem C-TECH SmartPower 5000 dobíjet jakékoliv vlastní mobilní zařízení.

  • Balení: solar power bank C-TECH SmartPower 5000, redukční USB kabel, redukce pro microUSB konektore, redukce pro miniUSB konektore, redukce pro Apple 30pin konektore, manuál.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web