Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Quiksilver Book pouzdro pro Samsung Galaxy S4 šedá (grey)

Quiksilver Samsung Galaxy S4 grey   Quiksilver Samsung Galaxy S4 otevřený   Quiksilver Samsung Galaxy S4 z boku   Quiksilver Samsung Galaxy S4 z boku 2   Quiksilver Samsung Galaxy S4 zepředu   Quiksilver Samsung Galaxy S4 zezadu  
Kat. číslo: 6095336
Výrobce: Quiksilver
Barva: šedá (grey)
Dostupnost: -----
Látkové pouzdro Quiksilver Book s vnitřními prvky kůže se otevírá do strany, stejně jako kniha. Uvnitř pouzdra Quiksilver Book najdete plastovou vaničku s pogumovaným povrchem, která je uzpůsobená přesně pro špíčkový mobilní telefon Samsung Galaxy S4. Díky tomu obsahuje pouzdro Quiksilver Book jak otvor pro kameru a blesk, tak i výřezy pro konektory, tlačítka a další ovládácí prvky. Vnitřek pouzdra Quiksilver Book je potažen semišem, částečně kůží a obsahuje dvě velké praktické kapsy pro odložení například platební karty, peněz, fotky, paměťové karty apod. Flipovou část pouzdra dostatečně pevně fixuje klip s magnetem, dolehájící přesně na protější část pouzdra. Zajímavostí pouzdra Quiksilver Book je i možnost vytvoření jednoduchého stojánku pro Samsung Galaxy S4. Stačí pouzdro otevřít, plastovou vaničku mírně naklonit, zafixovat spodní hranu a stojánek je hotov. Pouzdro je doplněno o nezaměnitelné prvky značky Quiksilver, jako je přední kovové logo, kožená nášivka a vnitřní označení výrobce. Vynikající pouzdro Quiksilver Book je nejen stylové a precizně provedené, ale i šikovně praktické.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Látkové pouzdro Quiksilver Book s vnitřními prvky kůže se otevírá do strany, stejně jako kniha.

Uvnitř pouzdra Quiksilver Book najdete plastovou vaničku s pogumovaným povrchem, která je uzpůsobená přesně pro špíčkový mobilní telefon Samsung Galaxy S4. Díky tomu obsahuje pouzdro Quiksilver Book jak otvor pro kameru a blesk, tak i výřezy pro konektory, tlačítka a další ovládácí prvky.

Vnitřek pouzdra Quiksilver Book je potažen semišem, částečně kůží a obsahuje dvě velké praktické kapsy pro odložení například platební karty, peněz, fotky, paměťové karty apod. Flipovou část pouzdra dostatečně pevně fixuje klip s magnetem, dolehájící přesně na protější část pouzdra.

Zajímavostí pouzdra Quiksilver Book je i možnost vytvoření jednoduchého stojánku pro Samsung Galaxy S4. Stačí pouzdro otevřít, plastovou vaničku mírně naklonit, zafixovat spodní hranu a stojánek je hotov. Pouzdro je doplněno o nezaměnitelné prvky značky Quiksilver, jako je přední kovové logo, kožená nášivka a vnitřní označení výrobce.

Vynikající pouzdro Quiksilver Book je nejen stylové a precizně provedené, ale i šikovně praktické.

Vlastnosti flipového pouzdra Quiksilver Book:
  • Otevírá se jako kniha, přední flip je fixován klipem s magnetem, nezaměnitelné prvky Quiksilver.
  • Vnitřní plastová vanička s pogumovaným povrchem pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A.
  • Dvě velké vnitřní kapsy, telefon má dostupné všechny ovládací prvky, konektory i kameru.
  • Kvalitní a naprosto precizní zpracování ve duchu stylové značky Quiksilver.

  • Obsah balení: pouzdro Quiksilver Book pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A. (part no. QUILCSGS4GR)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    27.04.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, já bych potřebovala to samé, ale pro S6? Prodává se? Můžete nabídnout? Díky
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, bohužel pro model S6 zatím není dostupný. Díky za vas dotaz.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web