Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Playboy kožené pouzdro M černá (black)

Playboy pouzdro black   Playboy pouzdro z boku   Playboy pouzdro zezadu  
Kat. číslo: 9018125
Výrobce: Playboy
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Špičkové kožené pouzdro exkluzivní značky Playboy v jednoduchém provedení kapsičky pro Váš mobilní telefon. Jak již název pouzdra napovídá, tak především zaujme charakteristickými prvky značky Playboy. Ať je to nezaměnitelné logo zajíčka v chromovém provedení umístěném na předním klipu anebo samotný název Playboy na přední a zadní straně pouzdra. Pouzdro Playboy je vyrobeno z kvalitní eko kůže s vnitřním semišem. Váš přístroj je umístně v jedné vnitřní kapse pouzdra Playboy a je zabezpečen proti vyklouznutí pomocí horního koženého pásku, který slouží zároveň k snadnému vytáhnutí telefonu z pouzdra. Pásek je fixován na svém místě pomocí patentového spoje kombinovaného s magnetem. Zadní část pouzdra Playboy je tvořena jednoduchým průvlekem například na pásek. Kožené pouzdro Playboy zaujme určitě všechny ty, kteří mají rádi styl a moderní vzhled.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové kožené pouzdro exkluzivní značky Playboy v jednoduchém provedení kapsičky pro Váš mobilní telefon.

Jak již název pouzdra napovídá, tak především zaujme charakteristickými prvky značky Playboy. Ať je to nezaměnitelné logo zajíčka v chromovém provedení umístěném na předním klipu anebo samotný název Playboy na přední a zadní straně pouzdra.

Pouzdro Playboy je vyrobeno z kvalitní eko kůže s vnitřním semišem.

Váš přístroj je umístně v jedné vnitřní kapse pouzdra Playboy a je zabezpečen proti vyklouznutí pomocí horního koženého pásku, který slouží zároveň k snadnému vytáhnutí telefonu z pouzdra. Pásek je fixován na svém místě pomocí patentového spoje kombinovaného s magnetem. Zadní část pouzdra Playboy je tvořena jednoduchým průvlekem například na pásek.

Kožené pouzdro Playboy zaujme určitě všechny ty, kteří mají rádi styl a moderní vzhled.

Vlastnosti koženého pouzdra Playboy:
  • Vnější povrch z kvalitní eko kůže s efektním hrubým povrchem.
  • Vnitřní semiš, výsuvný kožený pásek s patentovým spojem a magnetem.
  • Přední a zadní nápis Playboy, zadní průvlek například na pásek.
  • Nezaměnitelné logo značky Playboy v podobě chromového zajíčka.

  • Vnitřní rozměry: 125 x 60 x 13 mm

    Kompatibilita: Pouzdro Playboy je vhodné pro zařízení do velikosti vnitřních rozměrů pouzdra 125 x 60 x 13 mm. Jsou to například mobilní telefony Alcatel One Touch 918D, One Touch 2040D, Aligator A320 Senior, Apple iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, BlackBerry Bold 9790, Emporia Eco, Huawei Vision, HTC One V, Nokia 207, 208, 208 Dual Sim, 215, 215 Dual Sim, 220, 220 Dual Sim, 225, 225 Dual Sim, 301, 301 Dual Sim, Asha 210, Asha 210 Dual Sim, Asha 300, Asha 305, Asha 306, Asha 309, Asha 311, Samsung B5330 Galaxy Chat, S5610, S5611, S6102 Galaxy Y Duos, Sony Xperia go ST27i, Xperia miro ST23i, Xperia sola MT27i, Xperia U ST25i, ZTE Atlas W, Blade II a další.

    Obsah balení: kožené pouzdro Playboy velikosti M. (part no. PL13631)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web