Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Just Cavalli Leopard ochranný kryt pro Samsung Galaxy S4 leopard

Just Cavalli Leopard Samsung Galaxy S4   Just Cavalli Leopard Samsung Galaxy S4 zepředu   Just Cavalli Leopard Samsung Galaxy S4 zboku   Just Cavalli Leopard Samsung Galaxy S4 krabička  
Kat. číslo: 6095346
Výrobce: Just Cavalli
Barva: leopard
Dostupnost: -----
Exkluzivní ochranný kryt Just Cavalli Leopard z průžného, ale dokonale chránícího materiálu pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4. Ochranný kryt Just Cavalli Leopard se vyznačuje antišokovými vlastnostmi například při nechtěném pádu, takže nedojde k poškození Vašeho telefonu. Kryt Just Cavalli Leopard chrání nejen zadní část telefonu, ale i boky včetně tlačítek. Mobilní telefon Samsung Galaxy S4 můžete používat i v krytu Just Cavalli Leopard, jelikož přední displej máte plně k dispozici a stejně tak i veškeré konektory, reproduktory a kameru s bleskem. Kryt Just Cavalli Leopard je nezaměnitelný s ostatními pouzdry díky charakteristické tištěné textuře se vzorem leopardí kůže a nápisem Just Cavalli. Povrch celého krytu Just Cavalli Leopard je pak přímo nádherně lesklý a hladký, jen se jej dotknout.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Exkluzivní ochranný kryt Just Cavalli Leopard z průžného, ale dokonale chránícího materiálu pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4.

Ochranný kryt Just Cavalli Leopard se vyznačuje antišokovými vlastnostmi například při nechtěném pádu, takže nedojde k poškození Vašeho telefonu. Kryt Just Cavalli Leopard chrání nejen zadní část telefonu, ale i boky včetně tlačítek.

Mobilní telefon Samsung Galaxy S4 můžete používat i v krytu Just Cavalli Leopard, jelikož přední displej máte plně k dispozici a stejně tak i veškeré konektory, reproduktory a kameru s bleskem.

Kryt Just Cavalli Leopard je nezaměnitelný s ostatními pouzdry díky charakteristické tištěné textuře se vzorem leopardí kůže a nápisem Just Cavalli. Povrch celého krytu Just Cavalli Leopard je pak přímo nádherně lesklý a hladký, jen se jej dotknout.

Vlastnosti ochranného krytu Just Cavalli Leopard:
  • Vyrobeno z anti-shock materiálu, textura leopardí kůže, lesklý a hladký povrch.
  • Telefon lze používat i v pouzdře, všechny ovládácí prvky máte k dispozici.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefony Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A.

  • Obsah balení: ochranný kryt Just Cavalli Leopard pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A. (part no. JCSGS4LEOPARD1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web