Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

MOMODESIGN SLEEVE kožené pouzdro L (MOMOSLIPHONE4BK) černá (black)

Momodesign Sleeve pouzdro black   Momodesign Sleeve pouzdro vysunutý   Momodesign Sleeve pouzdro zezadu   Momodesign Sleeve pouzdro krabička  
Kat. číslo: 9018143
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Kožené pouzdro Momodesign Sleeve v jednoduchém provedení typu kapsička pro Váš mobilní telefon. Pouzdro Momodesign Sleeve zaujme především po designové stránce, kdy návrh pouzdra vzešel z hlav italský designérů značky Momodesing. Pouzdro Momodesign Sleeve je vyrobeno s jemné kůže a vnitřní příjemné semišové látky proti poškrábání telefonu. Na zadní straně pouzdra Momodesign Sleeve najdeme jednoduše schovaný pásek pro snažší vyjmutí telefonu z pouzdra. Celkový dojem z pouzdra je pak umocněn výrazným předním nápisem Momodesign, který výborně doplňuje celkový špičkový vzhled pouzdra Momodesign Sleeve.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené pouzdro Momodesign Sleeve v jednoduchém provedení typu kapsička pro Váš mobilní telefon.

Pouzdro Momodesign Sleeve zaujme především po designové stránce, kdy návrh pouzdra vzešel z hlav italský designérů značky Momodesing. Pouzdro Momodesign Sleeve je vyrobeno s jemné kůže a vnitřní příjemné semišové látky proti poškrábání telefonu.

Na zadní straně pouzdra Momodesign Sleeve najdeme jednoduše schovaný pásek pro snažší vyjmutí telefonu z pouzdra. Celkový dojem z pouzdra je pak umocněn výrazným předním nápisem Momodesign, který výborně doplňuje celkový špičkový vzhled pouzdra Momodesign Sleeve.

Vlastnosti koženého pouzdra Momodesign Sleeve:
  • Vnější povrch z kvalitní jemné kůže, výsuvný pásek pro snažší vyjmutí telefonu.
  • Vnitřní semiš proti poškrábání, přední výrazný boční nápis Momodesign.
  • Kvalitní a precizní provedení italský designérů značky Momodesign.

  • Vnitřní rozměry: 117 x 60 x 12 mm

    Kompatibilita: Pouzdro Momodesign Sleeve je vhodné pro zařízení do velikosti vnitřních rozměrů pouzdra 117 x 60 x 12 mm. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 4, iPhone 4S, Huawei Vision, Nokia 701, Asha 210, Asha 210 Dual Sim, C7-00, E6-00, Samsung i8150 Galaxy W, S5660 Galaxy Gio, S5830i Galaxy Ace, Sony Xperia go ST27i, Xperia miro ST23i, Xperia sola MT27i, Xperia U ST25i, Sony Ericsson Xperia ray ST18i, ZTE Atlas W, Blade, Blade II a další.

    Obsah balení: kožené pouzdro Momodesign Sleeve velikosti L pro Apple iPhone 4 / Apple iPhone 4S. (part no. MOMOSLIPHONE4BK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web