Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG S5310 GALAXY POCKET NEO stříbrná (metallic silver)

Samsung Galaxy Pocket Neo metallic silver   Samsung Galaxy Pocket Neo z boku   Samsung Galaxy Pocket Neo z boku 2   Samsung Galaxy Pocket Neo zezadu  
Kat. číslo: 1080504
Barva: stříbrná (metallic silver)
Dostupnost: -----
Jednoduchý a elegantní smartphone Samsung Galaxy Pocket Neo s tolik populárním operačním systémem Android. Mobilní telefon Samsung Galaxy Pocket Neo ovládate přes trojici tlačítek a kapacitní dotykový displej s 3 palcovou úhlopříčkou s rozlišením 320 x 240 bodů. Operační systém Android 4.1 Jelly Bean dostal úplně nové uživatelské rozhraní Motion s jednoduchými a intuitivními pohyby. Zmíněný systém je poháněn 850MHz procesorem, který je podpořen 512MB RAM, vnitřní pamětí 4GB s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty. Rychlé připojení k internetu je možné přes bezdrátovou síť WiFi, případně přes datové spojení v síti 3G, bezdrátové příslušenství je pak možné spojit pomocí Bluetooth. Multimediální výbava telefonu Samsung Galaxy Pocket Neo je také na skvělé úrovni. Základem je 2MPx kamera, která umí natáčet i video, výbava pokračuje přes přehrávač hudby, videa a Samsung HUBy až po skvělé FM rádio s RDS. Samsung Galaxy Pocket Neo obsahuje již standardní konektory, ve spodní části to je microUSB konetor pro USB kabel a nabíjení a v horní části pak audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek. GPS navigace s podporou A-GPS a GLONASS Vám ukáže správnou cestu a snímač zrychlení s digitálním kompasem pak správnou orientaci. Vyměnitelná baterie LiIon o kapacitě 1200mAh pak umožňuje, že Samsung Galaxy Pocket Neo vydrží v provozu až 13 dní. Jak již bylo zmíněno, tak krásný zaoblený design telefonu Samsung S5310 Galaxy Pocket Neo je navíc podpořen výbornou výbavou a mimořádně nízkou cenou.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jednoduchý a elegantní smartphone Samsung Galaxy Pocket Neo s tolik populárním operačním systémem Android.

Mobilní telefon Samsung Galaxy Pocket Neo ovládate přes trojici tlačítek a kapacitní dotykový displej s 3 palcovou úhlopříčkou s rozlišením 320 x 240 bodů. Operační systém Android 4.1 Jelly Bean dostal úplně nové uživatelské rozhraní Motion s jednoduchými a intuitivními pohyby.

Zmíněný systém je poháněn 850MHz procesorem, který je podpořen 512MB RAM, vnitřní pamětí 4GB s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty. Rychlé připojení k internetu je možné přes bezdrátovou síť WiFi, případně přes datové spojení v síti 3G, bezdrátové příslušenství je pak možné spojit pomocí Bluetooth.

Multimediální výbava telefonu Samsung Galaxy Pocket Neo je také na skvělé úrovni. Základem je 2MPx kamera, která umí natáčet i video, výbava pokračuje přes přehrávač hudby, videa a Samsung HUBy až po skvělé FM rádio s RDS.

Samsung Galaxy Pocket Neo obsahuje již standardní konektory, ve spodní části to je microUSB konetor pro USB kabel a nabíjení a v horní části pak audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek. GPS navigace s podporou A-GPS a GLONASS Vám ukáže správnou cestu a snímač zrychlení s digitálním kompasem pak správnou orientaci.

Vyměnitelná baterie LiIon o kapacitě 1200mAh pak umožňuje, že Samsung Galaxy Pocket Neo vydrží v provozu až 13 dní.

Jak již bylo zmíněno, tak krásný zaoblený design telefonu Samsung S5310 Galaxy Pocket Neo je navíc podpořen výbornou výbavou a mimořádně nízkou cenou.

Technická specifikace telefonu Samsung Galaxy Pocket Neo:
  • Operační systém: Android 4.1.2 Jelly Bean, uživatelská nádstavba Motion
  • Procesor: jednojádrový Single Core 850 MHz Broadcom BCM21654, ARM Cortex-A9 ARMv7, s GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, TFT, 3 palce, rozlišení 240 x 320 bodů (QVGA), 262 tisíc barev
  • Paměť: 512 MB RAM, 4 GB vnitřní paměť (cca 2 GB pro Vaše data), slot pro microSDHC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmový WCDMA/3G (HSDPA 7,2Mbps, HSUPA 5,76Mbps), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (HFP, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS, GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 2 MPx, zoom, záznam videa
  • Baterie: Li-Ion 1200 mAh, doba hovoru 360 minut, pohotovostní doba 300 hodin
  • Další vlastnosti: snímač zrychlení, FM rádio, socíální sítě, Google Play, Google Search, Maps, Gmail, Talk, YouTube, mnoho Samsung aplikací a funkcí, Samsung HUBy, SamsungApps apod.

  • Rozměry: 104,95 x 57,8 x 11,8 mm
    Hmotnost: 100,2 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Samsung Galaxy Pocket Neo, baterie LiIon 1200 mAh, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, manuál pro Samsung GT-S5310.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web