Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Victory Flip kožené pouzdro pro Google Nexus 7 II (2013) černá (black)

Nillkin Victory Google Nexus 7 II black   Nillkin Victory Google Nexus 7 II otevřený   Nillkin Victory Google Nexus 7 II stojánek   Nillkin Victory Google Nexus 7 II zezadu  
Kat. číslo: 6142004
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Flipové kožené pouzdro Nillkin Victory Flip se otevírá podobně jako knížka a to do boku. Zadní část pouzdra Nillkin Victory Flip tvoří elegantní vanička z tvrdého plastu, která se nacvakne na vynikající tablet Google Nexus 7 II v jeho druhé generaci z roku 2013. Vanička má všechny potřebné výřezy a otvory, například pro kameru, reproduktory, konektory a tlačítka. Zadní kryt má hrubý, mřížkový povrch a přechází plynule v přední kožený flip, který je do krytu pečlivě usazen. Flip pouzdra Nillkin Victory Flip zakrývá přední část tabletu Google Nexus 7 II a chrání tak především displej před poškrábáním. Flip je vyroben z vnější umělé kůže, vnitřního velice jemného semišu a drží dokonale na svém místě. Díky celkové sofistikované konstrukci pouzdra Nillkin Victory Flip nemusíte tablet Nexus 7 II vůbec vytahovat z pouzdra ven. Navíc lze z pouzdra Nillkin Victory Flip jednoduchým přetočením flipu vyrobit praktický stojánek. Budete mít tablet Google Nexus 7 II (2013) umístěn v dokonalém pozorovacím úhlu. A jako třešnička na dortu je pouzdro Nillkin Victory Flip vybaveno i funkcí Wake/Sleep, která automaticky po otevření aktivuje tablet a po zavření jej zase naopak zamkne. Pouzdro Nillkin Victory Flip je designově doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Flipové kožené pouzdro Nillkin Victory Flip se otevírá podobně jako knížka a to do boku.

Zadní část pouzdra Nillkin Victory Flip tvoří elegantní vanička z tvrdého plastu, která se nacvakne na vynikající tablet Google Nexus 7 II v jeho druhé generaci z roku 2013. Vanička má všechny potřebné výřezy a otvory, například pro kameru, reproduktory, konektory a tlačítka. Zadní kryt má hrubý, mřížkový povrch a přechází plynule v přední kožený flip, který je do krytu pečlivě usazen.

Flip pouzdra Nillkin Victory Flip zakrývá přední část tabletu Google Nexus 7 II a chrání tak především displej před poškrábáním. Flip je vyroben z vnější umělé kůže, vnitřního velice jemného semišu a drží dokonale na svém místě.

Díky celkové sofistikované konstrukci pouzdra Nillkin Victory Flip nemusíte tablet Nexus 7 II vůbec vytahovat z pouzdra ven. Navíc lze z pouzdra Nillkin Victory Flip jednoduchým přetočením flipu vyrobit praktický stojánek. Budete mít tablet Google Nexus 7 II (2013) umístěn v dokonalém pozorovacím úhlu.

A jako třešnička na dortu je pouzdro Nillkin Victory Flip vybaveno i funkcí Wake/Sleep, která automaticky po otevření aktivuje tablet a po zavření jej zase naopak zamkne.

Pouzdro Nillkin Victory Flip je designově doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin.

Vlastnosti koženého pouzdra Nillkin Victory Flip:
  • Přední flip je vyroben z kvalitní eko kůže s vnitřním jemným semišem.
  • Zadný kryt je z tvrdého plastu, s hrubým povrchem s efektem mřížky.
  • Zadný kryt obsahuje všechny potřebné, přesné výřezy a otvory.
  • Jednoduchým přetočením flipu lze z pouzdra vytvořit stojánek pro tablet.
  • Pouzdro je vybaveno funkcí uspání a aktivace tabletu po zavření a otevření flipu.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro špičkový tablet Google Nexus 7 II 2013.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem Nillkin Victory V-Series Folio Flip pro tabletu Asus Google Nexus 7 II (2013).

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web