Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

RGBMIX Bling flipové pouzdro pro Apple iPhone 5, iPhone 5S červená (red)

Kat. číslo: 6172364
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Úchvatné flipové pouzdro RGBMIX Bling pro špičkový mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S potěší především nežnější pohlaví. Pouzdro RGBMIX Bling je vyrobeno z kvalitní lakované eko kůže s nezaměnitelným vzorem a efektními ocelovými rohy. Co ale především dělá pouzdro RGBMIX Bling vyjíměčným je jeho exkluzivní provedení a hravé barvy. To vše je korunováno páskem, který je osázen malými křišťály. Pouzdro RGBMIX Bling je vyrobeno klasicky, takže uvnitř se nachází polykrabonátová vanička, která je vyvedená celá v naprosto dokonalém lesklém provedení. Na vaničku je umístěna zmíněná vnější kůže, která plynule přechází v přední flip, který se otevírá do boku jako knížka. Flip drží na svém místě již zmíněným exkluzivním magnetickým páskem. Díky samotné konstrukci pouzdra RGBMIX Bling máte u telefonu Apple iPhone 5S vždy k dispozici všechny ovládací prvky, konektory a kameru s bleskem. Apple iPhone 5S tedy nemusíte z pouzdra RGBMIX Bling vytahovat za žádné situace. Kožené pouzdro RGBMIX Bling je nejen odzbrojující svým provedením, ale také dokonalou ochranou Vašeho iPhonu. RGBMIX Bling není obyčejné pouzdro, ale drahocený modní doplněk.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Úchvatné flipové pouzdro RGBMIX Bling pro špičkový mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S potěší především nežnější pohlaví.

Pouzdro RGBMIX Bling je vyrobeno z kvalitní lakované eko kůže s nezaměnitelným vzorem a efektními ocelovými rohy. Co ale především dělá pouzdro RGBMIX Bling vyjíměčným je jeho exkluzivní provedení a hravé barvy. To vše je korunováno páskem, který je osázen malými křišťály.

Pouzdro RGBMIX Bling je vyrobeno klasicky, takže uvnitř se nachází polykrabonátová vanička, která je vyvedená celá v naprosto dokonalém lesklém provedení. Na vaničku je umístěna zmíněná vnější kůže, která plynule přechází v přední flip, který se otevírá do boku jako knížka. Flip drží na svém místě již zmíněným exkluzivním magnetickým páskem.

Díky samotné konstrukci pouzdra RGBMIX Bling máte u telefonu Apple iPhone 5S vždy k dispozici všechny ovládací prvky, konektory a kameru s bleskem. Apple iPhone 5S tedy nemusíte z pouzdra RGBMIX Bling vytahovat za žádné situace.

Kožené pouzdro RGBMIX Bling je nejen odzbrojující svým provedením, ale také dokonalou ochranou Vašeho iPhonu. RGBMIX Bling není obyčejné pouzdro, ale drahocený modní doplněk.

Vlastnosti koženého flipového pouzdra RGBMIX Bling:
  • Vnější kvalitní lakovaná eko kůže, vnitřní dokonale lesklý polykarbonátový kryt.
  • V pouzdře jsou dostupné všechny konektory, ovládací prvky a kamera s bleskem.
  • Ocelové rožky, flip se otevírá do boku, úchytný pásek s malými lesklými křišťály.
  • Úchvatný a exkluzivní design přesně pro Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro RGBMIX Bling Leather Case pro Apple iPhone 5 / Apple iPhone 5S. (part no. QP05R)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web