Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sony DK32 Magnetic Charging Dock pro Sony Xperia Z1 Compact černá (black)

Sony DK32   Sony DK32 zezadu   Sony DK32 se Sony Xperia Z1 Compact  
Kat. číslo: 5093039
Výrobce: Sony
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Sony DK32 představuje jednoduchý, ale účinný magnetický nabíjecí dok pro chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z1 Compact. Tento dok lze připojit pomocí integrovaného microUSB konektoru k nabíječce nebo USB kabelu a můžete tak začít nabíjet Váš telefon Sony Xperia Z1 Compact. Magnetický dok Sony DK32 navíc slouží jako stojánek, takže máte telefon Sony Xperia Z1 Compact stále na očích v ideálním pozorovacím úhlu. Kontakt doku a telefonu zajišťuje ploška, na kterou dolíhá dvou pinový konektor umístěný na telefonu. Dok Sony DK32 navíc obsahuje v balení i výměnné vložky, takže můžete telefon Sony Xperia Z1 Compact vložit do doku samotný, ale i s pouzdrem nebo krytem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Sony DK32 představuje jednoduchý, ale účinný magnetický nabíjecí dok pro chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z1 Compact. Tento dok lze připojit pomocí integrovaného microUSB konektoru k nabíječce nebo USB kabelu a můžete tak začít nabíjet Váš telefon Sony Xperia Z1 Compact.

Magnetický dok Sony DK32 navíc slouží jako stojánek, takže máte telefon Sony Xperia Z1 Compact stále na očích v ideálním pozorovacím úhlu. Kontakt doku a telefonu zajišťuje ploška, na kterou dolíhá dvou pinový konektor umístěný na telefonu.

Dok Sony DK32 navíc obsahuje v balení i výměnné vložky, takže můžete telefon Sony Xperia Z1 Compact vložit do doku samotný, ale i s pouzdrem nebo krytem.

Vlastnosti magnetického nabíjecího docku Sony DK32:
  • Elegantní provedení s integrovným microUSB konektorem a drážkou pro vložení telefonu.
  • V balení doku jsou dvě výměnné vložky pro vložení samotného telefonu.
  • Telefon do doku přesně zapadne pomocí magnetu a dotýká se dvou pinovým konektorem.
  • Dock Sony DK32 je vyroben přesně pro mobilní telefony Sony Xperia Z1 Compact D5503.

  • Rozměry: 60 x 46 x 16 mm
    Hmotnost: 25 g

    Obsah balení: magnetický nabíjecí dock Sony DK32 pro Sony Xperia Z1 Compact D5503, dvě výměnné vložky, manuál. (part no. 1275-7906.1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    24.06.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobry den, mam tuto nabijecku, ale s tenkym silikonovym pouzdrem i po vymene adapteru se do ni nenacpu. Muzete mi doporucit nejaky jeste tenci opabl na Z1 Compact aby se to tam opravdu veslo a nabijelo to? dekuji
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, bohužel většinou do těch dockovacích stanic se ty telefony v pouzdrech nevejdou. Takže nejsme schopni doporučit.Díky za pochopení
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web