Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Roxfit Premium Flip Case flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černá (nero black)

Roxfit Premium Flip Case Samsung Galaxy S3 black   Roxfit Premium Flip Case Samsung Galaxy S3 zezadu  
Kat. číslo: 6095382
Výrobce: Roxfit
Barva: černá (nero black)
Dostupnost: -----
Elegantní flipové pouzdro Roxfit Premium Flip Case pro stále velmi populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo. Pouzdro Roxfit Premium Flip Case je vyrobeno již klasickou technologií, kdy na vnitřní perfektně zpracovanou plastovou vaničku je na zadnáí straně uchycen povrch z eko kůže, který plynule přechází v přední flip. Otevírání flipu pouzdra Roxfit Premium Flip Case je dolů ve vertikálním směru. Flip přesně doléhá na přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 a je fixován na svém místě pomocí decentního klipu s magnetem dopadajícím na protejší vystouplou část vaničky, taktéž s magnetem. Telefon Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo se do pouzdra Roxfit Premium Flip Case jednoduše nacvakne a poté již drží na svém místě. Vnější část pouzdra Roxfit Premium Flip Case je vyrobena z kvalitní eko kůže, vnitřní část flipu je pak potažena jemným semišem a vanička je celá z odolného plastu. Díky konstrukci pouzdra Roxfit Premium Flip Case máte u telefonu Samsung Galaxy S3 dostupné veškeré ovládací prvky, konektory, kameru, blesk apod. Nemusíte tak telefon z pouzdra Roxfit Premium Flip Case prakticky vůbec vyndávat. U pouzdra Roxfit Premium Flip Case je dbáno na kvalitní a precizní zpracování, jak je u výrobce Roxfit zvykem. Na závěr nesmíme opomenout fakt, že výrobce pouzdra Roxfit Premium Flip Case je licencovaný výrobce příslušenství pro společnost Samsung a disponuje označením Designed for Samsung.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Elegantní flipové pouzdro Roxfit Premium Flip Case pro stále velmi populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo.

Pouzdro Roxfit Premium Flip Case je vyrobeno již klasickou technologií, kdy na vnitřní perfektně zpracovanou plastovou vaničku je na zadnáí straně uchycen povrch z eko kůže, který plynule přechází v přední flip. Otevírání flipu pouzdra Roxfit Premium Flip Case je dolů ve vertikálním směru.

Flip přesně doléhá na přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 a je fixován na svém místě pomocí decentního klipu s magnetem dopadajícím na protejší vystouplou část vaničky, taktéž s magnetem. Telefon Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo se do pouzdra Roxfit Premium Flip Case jednoduše nacvakne a poté již drží na svém místě.

Vnější část pouzdra Roxfit Premium Flip Case je vyrobena z kvalitní eko kůže, vnitřní část flipu je pak potažena jemným semišem a vanička je celá z odolného plastu. Díky konstrukci pouzdra Roxfit Premium Flip Case máte u telefonu Samsung Galaxy S3 dostupné veškeré ovládací prvky, konektory, kameru, blesk apod. Nemusíte tak telefon z pouzdra Roxfit Premium Flip Case prakticky vůbec vyndávat.

U pouzdra Roxfit Premium Flip Case je dbáno na kvalitní a precizní zpracování, jak je u výrobce Roxfit zvykem.

Na závěr nesmíme opomenout fakt, že výrobce pouzdra Roxfit Premium Flip Case je licencovaný výrobce příslušenství pro společnost Samsung a disponuje označením Designed for Samsung.

Vlastnosti koženého pouzdra s flipem Roxfit Premium Flip Case:
  • Kožené pouzdro s vertikálním otvíráním flipu, fixace flipu pomocí zobáčku s magnetem.
  • Vnitřní plastová vanička do které se nacvakne mobilní telefon Samsung Galaxy S3.
  • Pouzdro obsahuje veškeré výřezy a otvory pro kameru, konektory a další ovládací prvky.
  • Roxfit je licencovaným výrobcem s certifikací Designed for Samsung.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Roxfit Premium Flip Case pro mobilní telefony Samsung i9300 Galaxy S III / Samsung i9301i Galaxy S3 Neo.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web