Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS 3v1 plochý USB kabel s konektory microUSB, Lightning a 30pin Apple bílá (white)

USAMS 3v1 plochý USB kabel white   USAMS 3v1 plochý USB kabel balení   USAMS 3v1 plochý USB kabel krabička  
Kat. číslo: 9012027
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Speciální USB kabel USAMS 3v1 v sobě kombinuje tři v současné době nejrozšířenější konektory a to vše v jednom kabelu. Je to konektor microUSB pro většinu mobilních telefonů, smartphonů a chytrých telefonů, dále pak Lightning konektor pro nové generace modelů značky Apple a léty již osvědčený 30 pinový Apple konektor. Díky této konstrukci pokrývá USB kabel USAMS 3v1 prakticky celé portfólio značek a modelů. Výhoda spočívá i v tom, že se již nemusíte starat o hromady různých kabelů, redukcí apod. vystačíte si s jediným USB kabelem. Díky plochému provedení se USB kabel nezamotává a celkově je kabel USAMS 3v1 velice kvalitně proveden, včetně pevně zatavených konektorů.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Speciální USB kabel USAMS 3v1 v sobě kombinuje tři v současné době nejrozšířenější konektory a to vše v jednom kabelu. Je to konektor microUSB pro většinu mobilních telefonů, smartphonů a chytrých telefonů, dále pak Lightning konektor pro nové generace modelů značky Apple a léty již osvědčený 30 pinový Apple konektor.

Díky této konstrukci pokrývá USB kabel USAMS 3v1 prakticky celé portfólio značek a modelů. Výhoda spočívá i v tom, že se již nemusíte starat o hromady různých kabelů, redukcí apod. vystačíte si s jediným USB kabelem. Díky plochému provedení se USB kabel nezamotává a celkově je kabel USAMS 3v1 velice kvalitně proveden, včetně pevně zatavených konektorů.

Vlastnosti USB kabelu USAMS 3 in 1:
  • Na jedné straně kabelu klasický konektor do USB portu.
  • Na druhé straně kabelu tři konektory - microUSB, Lightning, 30pin Apple.
  • Délka 1 metr, USB kabel je vhodný jak pro nabíjení, tak i pro synchronizaci dat.

  • Kompatibilita USB kabelu USAMS 3in1:

    microUSB konektor - Všechna zařízení s microUSB konektorem, například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Asus, Archos, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Dell, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Holux, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, Lenovo, LG, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, Nokia, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, TomTom, Toshiba, Umax, Wooky, Vodafone, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Lightning konektor - Všechna Apple zařízení s Lightning konektorem, například mobilní telefony Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, tablety Apple iPad 4.generace, Apple iPad Air, Apple iPad mini, Apple iPad mini Retina, přehrávače Apple iPod nano 7.generace, Apple iPod touch 5.generace a další.

    30pin Apple konektor - Všechna Apple zařízení s 30 pinovým konektorem, například mobilní telefony Apple iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, tablety Apple iPad, Apple iPad 2.generace, Apple New iPad 3.generace, starší generace přehrávačů Apple iPod nano, Apple iPod touch a další.

    Obsah balení: plochý USB kabel USAM Cable 3v1 s konektory microUSB, Lightning a 30pin Apple. (part no. IMIUSB02)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web